Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Balanc: Co vám ve skutečnosti dala škola, kromě stresu a strachu ze zkoušek? Vzdělávání potřebuje změnu

Balanc: Co vám ve skutečnosti dala škola, kromě stresu a strachu ze zkoušek? Vzdělávání potřebuje změnu

14. 12. 2021

18 min

Obrázek epizody Fenomem: Jak vidí svět umělá inteligence? Surreálné obrázky z kreslicí aplikace zaplavily sociální sítě

Fenomem: Jak vidí svět umělá inteligence? Surreálné obrázky z kreslicí aplikace zaplavily sociální sítě

13. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Vedro, džungle a mouchy tse-tse. Čeští vědci vyrazili s pastmi na hlodavce do Ugandy

Casablanca: Vedro, džungle a mouchy tse-tse. Čeští vědci vyrazili s pastmi na hlodavce do Ugandy

13. 12. 2021

40 min

Obrázek epizody On Air: Studio Ghibli se pustilo do počítačové animace. Film Earwig a čarodějnice patří k jeho nejslabším

On Air: Studio Ghibli se pustilo do počítačové animace. Film Earwig a čarodějnice patří k jeho nejslabším

13. 12. 2021

5 min

Obrázek epizody On Air: Nejlepší filmy roku 2021 podle Radia Wave: Na cestě za draky, červy, loutkami a vykopávkami

On Air: Nejlepší filmy roku 2021 podle Radia Wave: Na cestě za draky, červy, loutkami a vykopávkami

13. 12. 2021

5 min

Obrázek epizody Hergot!: „Konvertuj ke křesťanství a osvoboď se!“ S amerikanistou o roli náboženství v časech otrokářství

Hergot!: „Konvertuj ke křesťanství a osvoboď se!“ S amerikanistou o roli náboženství v časech otrokářství

13. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Pochlap se: Filmař Jakub Jahn: My všichni jsme umělecká díla. Co se týká profese, žiju svůj sen

Pochlap se: Filmař Jakub Jahn: My všichni jsme umělecká díla. Co se týká profese, žiju svůj sen

12. 12. 2021

50 min

Obrázek epizody Čelisti: A jak bys obstál v base ty? Čas je nejsyrovější seriál z vězení, který jste kdy viděli

Čelisti: A jak bys obstál v base ty? Čas je nejsyrovější seriál z vězení, který jste kdy viděli

10. 12. 2021

38 min

Obrázek epizody Quest: Bez dýmky, bez Watsona. Obstojí Sherlock Holmes: Chapter One mezi nejlepšími herními detektivkami?

Quest: Bez dýmky, bez Watsona. Obstojí Sherlock Holmes: Chapter One mezi nejlepšími herními detektivkami?

10. 12. 2021

52 min

Obrázek epizody On Air: Nejlepší knihy roku podle Radia Wave: Horory ze sídliště, kuchařka diktátorů a román o ženském těle

On Air: Nejlepší knihy roku podle Radia Wave: Horory ze sídliště, kuchařka diktátorů a román o ženském těle

10. 12. 2021

14 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Motorkáři provezli mrtvého kámoše a techno bude v UNESCO. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Motorkáři provezli mrtvého kámoše a techno bude v UNESCO. To jsou nej zprávy minulého týdne

10. 12. 2021

10 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Bezdomovectví se předává z generace na generaci, mladí lidé bez domova často nemají na čem stavět

Diagnóza F: Bezdomovectví se předává z generace na generaci, mladí lidé bez domova často nemají na čem stavět

10. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody On Air: „Líní mileniálové? Jsme jen citlivější.” S Lindou Bartošovou o kultu práce a životě české novinářky

On Air: „Líní mileniálové? Jsme jen citlivější.” S Lindou Bartošovou o kultu práce a životě české novinářky

9. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody Liberatura: Česká próza je unavená. Roku 2021 v literatuře dominovaly překlady a texty o ženské zkušenosti

Liberatura: Česká próza je unavená. Roku 2021 v literatuře dominovaly překlady a texty o ženské zkušenosti

9. 12. 2021

1 hod 5 min

Obrázek epizody Balanc: Na strach z blížící se smrti jsou často krátká i antidepresiva. V Česku zkoumají psychedelika

Balanc: Na strach z blížící se smrti jsou často krátká i antidepresiva. V Česku zkoumají psychedelika

9. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Balanc: Příběh Hushi: Po rozvodu jsem musela zjistit, kdo vlastně jsem. Bráchové dvojčata mi byli oporou

Balanc: Příběh Hushi: Po rozvodu jsem musela zjistit, kdo vlastně jsem. Bráchové dvojčata mi byli oporou

9. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody Buchty: Vizážista není jen malíř obličejů, ale i tak trochu psycholog

Buchty: Vizážista není jen malíř obličejů, ale i tak trochu psycholog

8. 12. 2021

38 min

Obrázek epizody Houpačky: Velkou výhodou leváků je přizpůsobivost, jsou šikovnější na obě ruce, říká speciální pedagožka

Houpačky: Velkou výhodou leváků je přizpůsobivost, jsou šikovnější na obě ruce, říká speciální pedagožka

8. 12. 2021

16 min

Obrázek epizody On Air: „Z Vánoc jsem měla depku, teď si je dělám po svém.“ Jak to vypadá na Vánoce u českých Vietnamců?

On Air: „Z Vánoc jsem měla depku, teď si je dělám po svém.“ Jak to vypadá na Vánoce u českých Vietnamců?

8. 12. 2021

8 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Tomáš Magnusek: Meloun je jediná pozitivní věc na létě

Brambora s vejcem: Tomáš Magnusek: Meloun je jediná pozitivní věc na létě

8. 12. 2021

12 min

Obrázek epizody Bludičky: Vypsat se z osobní tragédie. Karolina Světlá objevila svůj talent v podještědí

Bludičky: Vypsat se z osobní tragédie. Karolina Světlá objevila svůj talent v podještědí

8. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody Šatníky: Ševcovské řemeslo je způsob života. S Anetou Gretzovou o šití bot a osobním stylu

Šatníky: Ševcovské řemeslo je způsob života. S Anetou Gretzovou o šití bot a osobním stylu

7. 12. 2021

22 min

Obrázek epizody Podhoubí: Kolem nás je pořád hodně krásného, říká básník Radek Štěpánek. Nová přírodní lyrika není jen deprese

Podhoubí: Kolem nás je pořád hodně krásného, říká básník Radek Štěpánek. Nová přírodní lyrika není jen deprese

7. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody On Air: Kdo vlastně jsem bez práce? Mileniálové zkoušejí dlouhodobé volno, hledají odpočinek i seberozvoj

On Air: Kdo vlastně jsem bez práce? Mileniálové zkoušejí dlouhodobé volno, hledají odpočinek i seberozvoj

7. 12. 2021

9 min

Obrázek epizody Balanc: Teplouš, šprtka, tlusťoch. Jak nás zraňuje školní prostředí a jak se z toho v dospělosti dostat

Balanc: Teplouš, šprtka, tlusťoch. Jak nás zraňuje školní prostředí a jak se z toho v dospělosti dostat

7. 12. 2021

22 min