Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky: O smrti syna: Pomohlo mi slyšet, že nejsem blázen a že myslet na sebevraždu je úplně OK

Houpačky: O smrti syna: Pomohlo mi slyšet, že nejsem blázen a že myslet na sebevraždu je úplně OK

9. 2. 2022

32 min

Obrázek epizody On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

9. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

9. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Podhoubí: Příčinou současných krizí je snaha o zisk a nekonečný růst, říká mluvčí Nové dohody Petr Doubravský

Podhoubí: Příčinou současných krizí je snaha o zisk a nekonečný růst, říká mluvčí Nové dohody Petr Doubravský

8. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody On Air: Nestárnoucí a emocionální jazyk Audre Lorde. Kniha Sister Outsider vychází poprvé v češtině

On Air: Nestárnoucí a emocionální jazyk Audre Lorde. Kniha Sister Outsider vychází poprvé v češtině

8. 2. 2022

14 min

Obrázek epizody Balanc: Máš na víc a nehodí se k tobě! Jak rodiče zasahují do našich partnerských vztahů a co s tím

Balanc: Máš na víc a nehodí se k tobě! Jak rodiče zasahují do našich partnerských vztahů a co s tím

8. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Kempování na Tasmánii je nádhera, říkají cestovatelé Klára Pecháčková a Martin Bolech

Casablanca: Kempování na Tasmánii je nádhera, říkají cestovatelé Klára Pecháčková a Martin Bolech

8. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Na brigádu, nebo na stáž? Řada studujících si nemůže dovolit obojí

Prolomit vlny: Na brigádu, nebo na stáž? Řada studujících si nemůže dovolit obojí

7. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody On Air: Žebříčkový souboj mezi Weekndem a Gunnou rozhodly deluxové desky. Jaké mají místo v současném popu?

On Air: Žebříčkový souboj mezi Weekndem a Gunnou rozhodly deluxové desky. Jaké mají místo v současném popu?

7. 2. 2022

6 min

Obrázek epizody On Air: Můžou do toho zahučet i ženy od rodiny a s dobrým povoláním, říká autorka knihy o gamblingu

On Air: Můžou do toho zahučet i ženy od rodiny a s dobrým povoláním, říká autorka knihy o gamblingu

7. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Věděla jsem, že jestli ho pochovám, pukne mi srdce, říká Zuzka o porodu mrtvého syna

Jiné stavy: Věděla jsem, že jestli ho pochovám, pukne mi srdce, říká Zuzka o porodu mrtvého syna

7. 2. 2022

33 min

Obrázek epizody Pochlap se: Nejsem táta roku, ale tu roli jsem přijal zodpovědně, říká hudebník a čerstvý otec Lukáš Sochor

Pochlap se: Nejsem táta roku, ale tu roli jsem přijal zodpovědně, říká hudebník a čerstvý otec Lukáš Sochor

6. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Hergot!: Zemřel Thich Nhat Hanh, zenový mistr, blízký přítel Martina Luthera Kinga a otec mindfulness

Hergot!: Zemřel Thich Nhat Hanh, zenový mistr, blízký přítel Martina Luthera Kinga a otec mindfulness

6. 2. 2022

40 min

Obrázek epizody On Air: No jo, ale co dělat, chce se mi spát. Odpolední šlofík zlepšuje soustředění i paměť

On Air: No jo, ale co dělat, chce se mi spát. Odpolední šlofík zlepšuje soustředění i paměť

4. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody Čelisti: Incel málem králem. Sci-fi Moonfall je dutý brak, co se bere moc vážně

Čelisti: Incel málem králem. Sci-fi Moonfall je dutý brak, co se bere moc vážně

4. 2. 2022

40 min

Obrázek epizody Tribuna: Koronavirus, bojkoty, environmentální dopady. Může být olympiáda v čínském Pekingu úspěšná?

Tribuna: Koronavirus, bojkoty, environmentální dopady. Může být olympiáda v čínském Pekingu úspěšná?

4. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Myši budou propojené s bitcoinem a seniorku rozzuřil písek na rohožce. To jsou top zprávy týdne

Mikrovlnky: Myši budou propojené s bitcoinem a seniorku rozzuřil písek na rohožce. To jsou top zprávy týdne

4. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Závislost na alkoholu vyměnil za závislost na práci, ta ho dovedla zpátky k pití

Diagnóza F: Závislost na alkoholu vyměnil za závislost na práci, ta ho dovedla zpátky k pití

4. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Pěstování umělého masa je šetrnější vůči životnímu prostředí i lidskému zdraví, říká vědec Janoušek

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Pěstování umělého masa je šetrnější vůči životnímu prostředí i lidskému zdraví, říká vědec Janoušek

3. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody On Air: Noste špunty a nelezte do první řady na koncertech, radí hudebníci s chronickým tinnitem

On Air: Noste špunty a nelezte do první řady na koncertech, radí hudebníci s chronickým tinnitem

3. 2. 2022

14 min

Obrázek epizody Houpačky: Chodím k dětem, se kterými si nikdy nikdo nepovídal, říká koordinátorka doučování z Člověka v tísni

Houpačky: Chodím k dětem, se kterými si nikdy nikdo nepovídal, říká koordinátorka doučování z Člověka v tísni

3. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Buchty: Úřady jsou zbytnělé jak prostata, ale blýská se na lepší časy

Buchty: Úřady jsou zbytnělé jak prostata, ale blýská se na lepší časy

2. 2. 2022

34 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Ondřej Havelka: Asi bych si na sebe nevzal červenou

Brambora s vejcem: Ondřej Havelka: Asi bych si na sebe nevzal červenou

2. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody On Air: Piruety vlastní identity. V češtině vyšel první komiks Walden, hvězdy autobiografického žánru

On Air: Piruety vlastní identity. V češtině vyšel první komiks Walden, hvězdy autobiografického žánru

2. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Podhoubí: Přemysl Oráč 21. století by se dal na přímé setí. Budoucnost neorá a zachytává uhlík do půdy

Podhoubí: Přemysl Oráč 21. století by se dal na přímé setí. Budoucnost neorá a zachytává uhlík do půdy

1. 2. 2022

26 min