Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Poprvé mám zvuk, který jsem vždy chtěla dělat, říká Maella o připravovaném EP Slow Burn

On Air: Poprvé mám zvuk, který jsem vždy chtěla dělat, říká Maella o připravovaném EP Slow Burn

27. 4. 2022

15 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Aleš Háma: Strašně jsem si teď oblíbil slovo koherentní

Brambora s vejcem: Aleš Háma: Strašně jsem si teď oblíbil slovo koherentní

27. 4. 2022

14 min

Obrázek epizody On Air: Čárku nad a pořadatelům mažeme pořád, říkají vítězové Startéru prazdniny

On Air: Čárku nad a pořadatelům mažeme pořád, říkají vítězové Startéru prazdniny

27. 4. 2022

19 min

Obrázek epizody Podhoubí: Biosféra je stroj poháněný sluncem. Regenerativní kultura nechce z rezervoáru života jen brát

Podhoubí: Biosféra je stroj poháněný sluncem. Regenerativní kultura nechce z rezervoáru života jen brát

26. 4. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: Gabor Maté: Medicínská praxe pořád nerozumí tomu, že existuje jednota mezi tělem a myslí

On Air: Gabor Maté: Medicínská praxe pořád nerozumí tomu, že existuje jednota mezi tělem a myslí

26. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody Tip: Tip Terezie Kovalové: V Praze vystoupí argentinská hudebnice Valentina Sandoval nebo dodie

Tip: Tip Terezie Kovalové: V Praze vystoupí argentinská hudebnice Valentina Sandoval nebo dodie

26. 4. 2022

2 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Vnímat identitu jako fixní kategorii je chyba, říká spisovatelka Maggie Nelson

Otevřené hlavy: Vnímat identitu jako fixní kategorii je chyba, říká spisovatelka Maggie Nelson

25. 4. 2022

16 min

Obrázek epizody On Air: Mladá generace Rusů propagandu přijímala vlažněji. Válka mohla všechno proměnit, říká politoložka

On Air: Mladá generace Rusů propagandu přijímala vlažněji. Válka mohla všechno proměnit, říká politoložka

25. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody On Air: Žít jako by budoucnost nebyla, nebo investovat do kryptoměn. Finanční křižovatky generace Z

On Air: Žít jako by budoucnost nebyla, nebo investovat do kryptoměn. Finanční křižovatky generace Z

25. 4. 2022

10 min

Obrázek epizody Hergot!: Věříme v reinkarnaci, zmiňuje specifikum Křesťanské církve esejské její kardinál Rudolf Autner

Hergot!: Věříme v reinkarnaci, zmiňuje specifikum Křesťanské církve esejské její kardinál Rudolf Autner

24. 4. 2022

49 min

Obrázek epizody Casablanca: Lisabon je na rozhraní starého světa a nekonečna. Adam Gebrian vypráví o poznávání měst

Casablanca: Lisabon je na rozhraní starého světa a nekonečna. Adam Gebrian vypráví o poznávání měst

24. 4. 2022

41 min

Obrázek epizody Čelisti: Dívat se, nebo vzít roha? Které reality shows dávají divákům největší Ultimátum

Čelisti: Dívat se, nebo vzít roha? Které reality shows dávají divákům největší Ultimátum

22. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody Quest: Vzhůru na divný Divoký západ s Weird West. Herní westerny nejsou jen stereotypní příběhy o kovbojích

Quest: Vzhůru na divný Divoký západ s Weird West. Herní westerny nejsou jen stereotypní příběhy o kovbojích

22. 4. 2022

48 min

Obrázek epizody On Air: Babča, co má drip. Flexybabka na TikToku zahnala smutek. Nejen sobě

On Air: Babča, co má drip. Flexybabka na TikToku zahnala smutek. Nejen sobě

22. 4. 2022

15 min

Obrázek epizody Tribuna: Šachisty vyřazují za šíření ruské propagandy. Za šachovnici se ale nehrne ani mistr světa Carlsen

Tribuna: Šachisty vyřazují za šíření ruské propagandy. Za šachovnici se ale nehrne ani mistr světa Carlsen

22. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Koalí sperma půjde na mrazák a mladík ukradl 72 kondomů. To jsou nejlepší zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Koalí sperma půjde na mrazák a mladík ukradl 72 kondomů. To jsou nejlepší zprávy minulého týdne

22. 4. 2022

10 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vyzkoušejte komentovanou procházku Šumavou s vyškoleným průvodcem

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vyzkoušejte komentovanou procházku Šumavou s vyškoleným průvodcem

22. 4. 2022

1 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Pomoc musí být přímá. Může ji potřebovat člověk hned vedle vás, říká filantrop Tomáš Slavata

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Pomoc musí být přímá. Může ji potřebovat člověk hned vedle vás, říká filantrop Tomáš Slavata

22. 4. 2022

29 min

Obrázek epizody On Air: Vizuály si představuju, už když tvořím song, popisuje Aiko propojení svých písní s videoklipy

On Air: Vizuály si představuju, už když tvořím song, popisuje Aiko propojení svých písní s videoklipy

22. 4. 2022

21 min

Obrázek epizody On Air: Musíme ukazovat, že maskulinita je nejenom toxická, ale i krásná, říkají Dorian Electra

On Air: Musíme ukazovat, že maskulinita je nejenom toxická, ale i krásná, říkají Dorian Electra

21. 4. 2022

12 min

Obrázek epizody Finančák: Omezit „latéčka“ v kavárně, odepřít si drahé tenisky. Ekonom Štěpán Křeček radí, jak lépe hospodařit

Finančák: Omezit „latéčka“ v kavárně, odepřít si drahé tenisky. Ekonom Štěpán Křeček radí, jak lépe hospodařit

21. 4. 2022

30 min

Obrázek epizody Buchty: Díky těmhle otázkám se zabouchnete snad i do vraha. Nebo taky ne

Buchty: Díky těmhle otázkám se zabouchnete snad i do vraha. Nebo taky ne

20. 4. 2022

41 min

Obrázek epizody Záložka: Knížka jako Byli jsme tu vždycky mi tady chyběla a podle všeho nejsem sám, říká Filip Titlbach

Záložka: Knížka jako Byli jsme tu vždycky mi tady chyběla a podle všeho nejsem sám, říká Filip Titlbach

20. 4. 2022

35 min

Obrázek epizody Houpačky: Umět říct svůj názor a nepotřebovat lidi urážet, i to nás má učit škola, říká psycholožka

Houpačky: Umět říct svůj názor a nepotřebovat lidi urážet, i to nás má učit škola, říká psycholožka

20. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody On Air: Šaty jako deskovky a móda pro pařany: zoomerská móda z Mercedes-Benz Prague Fashion Week

On Air: Šaty jako deskovky a móda pro pařany: zoomerská móda z Mercedes-Benz Prague Fashion Week

20. 4. 2022

10 min