Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Na novém EP se smiřuji s tím, že věci nejsou věčné. Lidé se tam mohou najít, říká Barbora Cihak

On Air: Na novém EP se smiřuji s tím, že věci nejsou věčné. Lidé se tam mohou najít, říká Barbora Cihak

11. 5. 2022

10 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Režisér Šimon Šafránek: Moje oblíbené slovo je top

Brambora s vejcem: Režisér Šimon Šafránek: Moje oblíbené slovo je top

11. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody On Air: Vyšel stud z módy? Popový svět vnímá guilty pleasure jako politické téma

On Air: Vyšel stud z módy? Popový svět vnímá guilty pleasure jako politické téma

11. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Kompot: Jackie Chan dá 130 milionů dolarů na charitu. Syn nedostane ani floka

Kompot: Jackie Chan dá 130 milionů dolarů na charitu. Syn nedostane ani floka

11. 5. 2022

39 min

Obrázek epizody Šatníky: Outdoor ze sekáče a lokální fashion design: udržitelný šatník podle designérky Ivy Burkertové

Šatníky: Outdoor ze sekáče a lokální fashion design: udržitelný šatník podle designérky Ivy Burkertové

10. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Zákaz potratů v USA nepomůže nikomu, jen zhorší situaci chudých žen

Prolomit vlny: Zákaz potratů v USA nepomůže nikomu, jen zhorší situaci chudých žen

10. 5. 2022

5 min

Obrázek epizody Balanc: Emoční gramotnost bychom měli učit na školách, předejdeme zdravotním problémům

Balanc: Emoční gramotnost bychom měli učit na školách, předejdeme zdravotním problémům

10. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Tip: Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si na výběrovou kávu nebo interaktivní výstavu do města Louny

Tip: Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si na výběrovou kávu nebo interaktivní výstavu do města Louny

10. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Když máte potíže být člověkem, je snadné zamilovat se do monster, říká esejista Charlie Fox

Otevřené hlavy: Když máte potíže být člověkem, je snadné zamilovat se do monster, říká esejista Charlie Fox

9. 5. 2022

17 min

Obrázek epizody On Air: Od církevních chvál až k chytlavému indie popu. Čtveřici Marbles pojí přátelství i víra

On Air: Od církevních chvál až k chytlavému indie popu. Čtveřici Marbles pojí přátelství i víra

9. 5. 2022

12 min

Obrázek epizody On Air: Klerofašista ze Středozemě a Prsteny bezmoci. J. R. R. Tolkien je pořád klasik fantastiky

On Air: Klerofašista ze Středozemě a Prsteny bezmoci. J. R. R. Tolkien je pořád klasik fantastiky

9. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Pochlap se: Od svých deseti let jsem nebrečel, nejde mi to spustit, říká designér Jan Plecháč

Pochlap se: Od svých deseti let jsem nebrečel, nejde mi to spustit, říká designér Jan Plecháč

8. 5. 2022

46 min

Obrázek epizody Hergot!: Ježíš – laskavá mánička, nebo náboženský nerudný přísňák? Teolog Tomáš Sixta hledá odpověď

Hergot!: Ježíš – laskavá mánička, nebo náboženský nerudný přísňák? Teolog Tomáš Sixta hledá odpověď

8. 5. 2022

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Po hlavě do Latinské Ameriky. Lenka Kosmatová stopovala z Mexika do Panamy

Casablanca: Po hlavě do Latinské Ameriky. Lenka Kosmatová stopovala z Mexika do Panamy

8. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Čelisti: Kdo vás naposledy Willow Pill? Nenávidím lidi, vzkazuje vítězka 14. řady RuPaul’s Drag Race

Čelisti: Kdo vás naposledy Willow Pill? Nenávidím lidi, vzkazuje vítězka 14. řady RuPaul’s Drag Race

6. 5. 2022

43 min

Obrázek epizody On Air: Jak zpracovat intenzivní pocity? Performativně!  Na festivalu umění Všichni jsme emotivní

On Air: Jak zpracovat intenzivní pocity? Performativně! Na festivalu umění Všichni jsme emotivní

6. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Dospělí s ADHD čelí pocitům selhání a nedostatečnosti, dějí se jim věci, které nedávají smysl

Diagnóza F: Dospělí s ADHD čelí pocitům selhání a nedostatečnosti, dějí se jim věci, které nedávají smysl

6. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Tribuna: Nejen slavná gymnastka. Čáslavská ukázala, že politika a lidské hodnoty ke sportu patří

Tribuna: Nejen slavná gymnastka. Čáslavská ukázala, že politika a lidské hodnoty ke sportu patří

6. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Vypravte se za příběhem židovské rodiny Wolfových do Tršic u Olomouce

Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Vypravte se za příběhem židovské rodiny Wolfových do Tršic u Olomouce

6. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody On Air: Skrz záznamy svých setů se přenáším zpět do emocí, které jsem tam prožil, říká hudebník Oliver Torr

On Air: Skrz záznamy svých setů se přenáším zpět do emocí, které jsem tam prožil, říká hudebník Oliver Torr

5. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody Houpačky: Co dětem přináší do života skaut? Dal mi kamarády, příležitosti a pocit odpovědnosti, říká jeho člen

Houpačky: Co dětem přináší do života skaut? Dal mi kamarády, příležitosti a pocit odpovědnosti, říká jeho člen

5. 5. 2022

21 min

Obrázek epizody Finančák: Připravte se na dlouhou kariéru, radí dvacátníkům – budoucím důchodcům – ekonom Filip Pertold

Finančák: Připravte se na dlouhou kariéru, radí dvacátníkům – budoucím důchodcům – ekonom Filip Pertold

5. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody On Air: Prvních deset minut čtvrté epizody je čirá magie, oslavují filmoví kritici svátek Star Wars

On Air: Prvních deset minut čtvrté epizody je čirá magie, oslavují filmoví kritici svátek Star Wars

5. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Buchty: Cyklistika je fajn aneb vyleštit rám a nasednout je blaho

Buchty: Cyklistika je fajn aneb vyleštit rám a nasednout je blaho

4. 5. 2022

42 min

Obrázek epizody Záložka: Když se něco děje ve společnosti, nejvíc se to odrazí v knížkách, říká ředitel festivalu Svět knihy

Záložka: Když se něco děje ve společnosti, nejvíc se to odrazí v knížkách, říká ředitel festivalu Svět knihy

4. 5. 2022

26 min