Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pracanti: Nízké mzdy, ale i odhodlání. Proč dnes chtějí mladí lidé pečovat o druhé?

Pracanti: Nízké mzdy, ale i odhodlání. Proč dnes chtějí mladí lidé pečovat o druhé?

1. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Pracanti: Poslechněte si doprovodný rozhovor s antropoložkou Petrou Ezzeddine třeba o globálním kontextu péče

Pracanti: Poslechněte si doprovodný rozhovor s antropoložkou Petrou Ezzeddine třeba o globálním kontextu péče

1. 6. 2022

17 min

Obrázek epizody On Air: Do rukou teď bereme kytary místo syntezátorů, říkají vítězové hitparády neobjevených prazdniny

On Air: Do rukou teď bereme kytary místo syntezátorů, říkají vítězové hitparády neobjevených prazdniny

31. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Balanc: Máte pocit, že svého partnera milujete víc než on vás? Prozkoumejte své citové vazby

Balanc: Máte pocit, že svého partnera milujete víc než on vás? Prozkoumejte své citové vazby

31. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Tip: Tip Karolíny Vránkové: Vypravte se do Klatov na výstavu Jsem prostorem, v němž jsem

Tip: Tip Karolíny Vránkové: Vypravte se do Klatov na výstavu Jsem prostorem, v němž jsem

31. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Spousta zlých věcí se prosazuje ve jménu péče, říkají umělci Johanna Hedva

Otevřené hlavy: Spousta zlých věcí se prosazuje ve jménu péče, říkají umělci Johanna Hedva

30. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody On Air: „Mařka nás měla jak svoji televizu,“ říká autorka ilustrované knihy o tetě z Valašska

On Air: „Mařka nás měla jak svoji televizu,“ říká autorka ilustrované knihy o tetě z Valašska

30. 5. 2022

13 min

Obrázek epizody Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody On Air: Moderat: Technologie už není odpovědí. Tou je (znovu) silný obsah

On Air: Moderat: Technologie už není odpovědí. Tou je (znovu) silný obsah

30. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Hergot!: Luke Skywalker jako Mojžíš a neposkvrněné početí Dartha Vadera. Jaká je spiritualita Star Wars?

Hergot!: Luke Skywalker jako Mojžíš a neposkvrněné početí Dartha Vadera. Jaká je spiritualita Star Wars?

29. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Čelisti: Retardaci navzdory. Top Gun se klišé nevyhne, i tak jde ale o nejeuforičtější film roku

Čelisti: Retardaci navzdory. Top Gun se klišé nevyhne, i tak jde ale o nejeuforičtější film roku

27. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Tlak doby, příliš mnoho možností a nejistota v rodině. Mezi mladými přibývá duševních potíží

Diagnóza F: Tlak doby, příliš mnoho možností a nejistota v rodině. Mezi mladými přibývá duševních potíží

27. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody On Air: Do vesmíru jedině s ručníkem! Stopařův průvodce Galaxií je mostem mezi Monty Pythony a Zeměplochou

On Air: Do vesmíru jedině s ručníkem! Stopařův průvodce Galaxií je mostem mezi Monty Pythony a Zeměplochou

27. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Kojící žena zahnala orla a muž si vypěstoval penis na předloktí. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Kojící žena zahnala orla a muž si vypěstoval penis na předloktí. To jsou nej zprávy minulého týdne

27. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Rozhledna Štěpánka nabízí panoramatické výhledy na Jizerské hory

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Rozhledna Štěpánka nabízí panoramatické výhledy na Jizerské hory

27. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody On Air: Bílí Ukrajinci měli zařízené hotely, Romové spí na nádraží a v ubytovnách. Pomáháme selektivně?

On Air: Bílí Ukrajinci měli zařízené hotely, Romové spí na nádraží a v ubytovnách. Pomáháme selektivně?

26. 5. 2022

8 min

Obrázek epizody Houpačky: Kdyby si děti mohly samy budovat svoje okolí, bylo by plné bludišť a skrýší, říká sociální geograf

Houpačky: Kdyby si děti mohly samy budovat svoje okolí, bylo by plné bludišť a skrýší, říká sociální geograf

26. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Finančák: V otázce bydlení procházíme historickým momentem, říká Jan Klusáček z iniciativy Za bydlení

Finančák: V otázce bydlení procházíme historickým momentem, říká Jan Klusáček z iniciativy Za bydlení

26. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Záložka: Proč číst něco očekáváného? To by byla nuda. Rozhovor s komiksovým nakladatelem

Záložka: Proč číst něco očekáváného? To by byla nuda. Rozhovor s komiksovým nakladatelem

25. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Buchty: Chcete zaflexit na schůzce? Rozšiřte si slovní zásobu slůvky jako étos, aluze nebo synchronicita

Buchty: Chcete zaflexit na schůzce? Rozšiřte si slovní zásobu slůvky jako étos, aluze nebo synchronicita

25. 5. 2022

45 min

Obrázek epizody On Air: Kevin Morby na nové desce oslavuje krásu stárnoucí rodiny uvnitř boxerského ringu času

On Air: Kevin Morby na nové desce oslavuje krásu stárnoucí rodiny uvnitř boxerského ringu času

25. 5. 2022

5 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Marika Šoposká: Nejhorší místo na první rande je sauna

Brambora s vejcem: Herečka Marika Šoposká: Nejhorší místo na první rande je sauna

25. 5. 2022

12 min

Obrázek epizody Bourání: Tramvaje neuslyšíte. Vltavská filharmonie bude světová kvalita, říkají odborníci

Bourání: Tramvaje neuslyšíte. Vltavská filharmonie bude světová kvalita, říkají odborníci

25. 5. 2022

38 min

Obrázek epizody Pracanti: Poslechněte si doprovodný rozhovor s politoložkou Kateřinou Smejkalovou (2/2)

Pracanti: Poslechněte si doprovodný rozhovor s politoložkou Kateřinou Smejkalovou (2/2)

25. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Kompot: Ben Cristovao: Jestli něco nechci vědět, tak je to moje budoucnost

Kompot: Ben Cristovao: Jestli něco nechci vědět, tak je to moje budoucnost

25. 5. 2022

45 min