Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mikrovlnky: Houf nudistů honil zloděje a restaurace bude prodávat kočičí jídla. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Houf nudistů honil zloděje a restaurace bude prodávat kočičí jídla. To jsou zprávy minulého týdne

12. 8. 2022

9 min

Obrázek epizody On Air: V jakém světě to vlastně žijeme? Dramatický oblouk třiceti sezón Divadla Continuo

On Air: V jakém světě to vlastně žijeme? Dramatický oblouk třiceti sezón Divadla Continuo

12. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Aktivita a vzájemná pomoc jsou protilátkou proti bezmoci, říká krizový psycholog Štěpán Vymětal

Diagnóza F: Aktivita a vzájemná pomoc jsou protilátkou proti bezmoci, říká krizový psycholog Štěpán Vymětal

12. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Spojte výlet do přírody s návštěvou letního kina

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Spojte výlet do přírody s návštěvou letního kina

12. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Čelisti: Poslední Mohykán from outer space. Nový Predátor je westernový survival překračující filmové béčko

Čelisti: Poslední Mohykán from outer space. Nový Predátor je westernový survival překračující filmové béčko

12. 8. 2022

45 min

Obrázek epizody On Air: Ve vodě a v horách se u nás v Kolumbii potkávají všechna vědění světa, říkají lidé Kogi a Wiwa

On Air: Ve vodě a v horách se u nás v Kolumbii potkávají všechna vědění světa, říkají lidé Kogi a Wiwa

11. 8. 2022

34 min

Obrázek epizody Finančák: Podvod je svým způsobem kouzelnické představení. Opakuje osvědčené triky, říká Janek Rubeš

Finančák: Podvod je svým způsobem kouzelnické představení. Opakuje osvědčené triky, říká Janek Rubeš

11. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Buchty: V Africe nejedeš crossfit, zato ti může spadnout na hlavu tvrdé mango

Buchty: V Africe nejedeš crossfit, zato ti může spadnout na hlavu tvrdé mango

10. 8. 2022

36 min

Obrázek epizody Záložka: Dokud čteme dystopie, tak svět ještě funguje. Rozhovor se spisovatelem Matějem Dadákem

Záložka: Dokud čteme dystopie, tak svět ještě funguje. Rozhovor se spisovatelem Matějem Dadákem

10. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Je to mimino pohodář, nebo je s ním něco špatně? Hlavně nesrovnávejte, radí dětská fyzioterapeutka

Houpačky: Je to mimino pohodář, nebo je s ním něco špatně? Hlavně nesrovnávejte, radí dětská fyzioterapeutka

10. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody On Air: Odmítáním manželství pro všechny poslanci mladým chystají budoucnost, o kterou nestojí

On Air: Odmítáním manželství pro všechny poslanci mladým chystají budoucnost, o kterou nestojí

10. 8. 2022

9 min

Obrázek epizody Bourání: Architekt Josef Smutný koupil zchátralý pivovar v Rudníku. Nechtěl, aby ho někdo zboural

Bourání: Architekt Josef Smutný koupil zchátralý pivovar v Rudníku. Nechtěl, aby ho někdo zboural

10. 8. 2022

37 min

Obrázek epizody Podhoubí: Nadužívat bílé světlo ve veřejném prostoru je společensky nepřijatelné. Noční osvětlení zabíjí hmyz

Podhoubí: Nadužívat bílé světlo ve veřejném prostoru je společensky nepřijatelné. Noční osvětlení zabíjí hmyz

9. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Balanc: Telefonování v MHD a protivné prodavačky. Lidé se nechovají ideálně, naučme se předcházet konfliktům

Balanc: Telefonování v MHD a protivné prodavačky. Lidé se nechovají ideálně, naučme se předcházet konfliktům

9. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: Nejlepší zážitek na Mallorce je svátek svatého Šebestiána, říká obuvní designérka Eliška Horčíková

On Air: Nejlepší zážitek na Mallorce je svátek svatého Šebestiána, říká obuvní designérka Eliška Horčíková

9. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Tip: Tip Jakuba Pavlovského: Thriller Muž bez tváře má nadčasovou zápletku, která funguje i po 40 letech

Tip: Tip Jakuba Pavlovského: Thriller Muž bez tváře má nadčasovou zápletku, která funguje i po 40 letech

9. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody On Air: Působím hodně feminně, ale pořád jsem ostravský čávo, říká influencer Tadeáš Kuběnka

On Air: Působím hodně feminně, ale pořád jsem ostravský čávo, říká influencer Tadeáš Kuběnka

8. 8. 2022

33 min

Obrázek epizody Pochlap se: Byl jsem nechtěné dítě, neměl jsem se ani narodit, vypráví rapper Refew

Pochlap se: Byl jsem nechtěné dítě, neměl jsem se ani narodit, vypráví rapper Refew

7. 8. 2022

56 min

Obrázek epizody Casablanca: Pestřejší, než byste si mysleli! O Německu vypráví novinář Tomáš Lindner

Casablanca: Pestřejší, než byste si mysleli! O Německu vypráví novinář Tomáš Lindner

7. 8. 2022

41 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

5. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody Tribuna: Český fotbal jde znovu na to. Jak bude vypadat nová sezona na domácích trávnících?

Tribuna: Český fotbal jde znovu na to. Jak bude vypadat nová sezona na domácích trávnících?

5. 8. 2022

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: V Pákistánu se narodilo kůzle s megaušima a močící Brňan zaútočil. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: V Pákistánu se narodilo kůzle s megaušima a močící Brňan zaútočil. To jsou zprávy minulého týdne

5. 8. 2022

10 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Na podzim vyrazíme ke krmelcům lízat sůl. Žena filmového kritika je ve spořícím režimu

Prolomit vlny: Na podzim vyrazíme ke krmelcům lízat sůl. Žena filmového kritika je ve spořícím režimu

4. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Bourání: Když chatu, tak zajímavou. Umělec Jan Fabián je staví

Bourání: Když chatu, tak zajímavou. Umělec Jan Fabián je staví

4. 8. 2022

35 min

Obrázek epizody Houpačky: V 16 letech popíšu buňku, ale nevím, že to, co se mi děje, je deprese, říká dětská psychiatrička

Houpačky: V 16 letech popíšu buňku, ale nevím, že to, co se mi děje, je deprese, říká dětská psychiatrička

4. 8. 2022

33 min