Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Na koncertech chceme lidi hudebně obejmout i roztančit, říkají členové domácí kapely Blue Uandi

On Air: Na koncertech chceme lidi hudebně obejmout i roztančit, říkají členové domácí kapely Blue Uandi

16. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Tribuna: Mistr světa a náladovost. Co Messiho (ne)dělí od přídomku nejlepší fotbalista historie

Tribuna: Mistr světa a náladovost. Co Messiho (ne)dělí od přídomku nejlepší fotbalista historie

16. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: V Anglii jede lego církev a Brňanka utíkala s kily hovězího. To jsou je zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: V Anglii jede lego církev a Brňanka utíkala s kily hovězího. To jsou je zprávy minulého týdne

16. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody Studovna: „Každé psaní začíná čtením.“ Jak zvládnout seminárku, bakalářku nebo diplomku?

Studovna: „Každé psaní začíná čtením.“ Jak zvládnout seminárku, bakalářku nebo diplomku?

15. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody On Air: Nejlepší seriály roku 2022 podle Radia Wave: Velká loučení, kanibalské hody a těžké životní zkoušky

On Air: Nejlepší seriály roku 2022 podle Radia Wave: Velká loučení, kanibalské hody a těžké životní zkoušky

15. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Purplefox Town si cestou do práce pouští Arctic Monkeys i japonský jazz fusion

Tip: Hudební tip: Purplefox Town si cestou do práce pouští Arctic Monkeys i japonský jazz fusion

15. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Finančák: Voda konečně nabývá hodnoty. Jedno spláchnutí stojí korunu, upozorňuje ochránce přírody Petr Stýblo

Finančák: Voda konečně nabývá hodnoty. Jedno spláchnutí stojí korunu, upozorňuje ochránce přírody Petr Stýblo

15. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Krása: Vypadám jinak a hledám k sobě cestu. Psycholog radí, jak podpořit své blízké

Krása: Vypadám jinak a hledám k sobě cestu. Psycholog radí, jak podpořit své blízké

15. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Velký čísla: S fiedlerskim jsme měli za cíl dosáhnout anglického zvuku, říká o svém debutu zpěvák Marcell

Velký čísla: S fiedlerskim jsme měli za cíl dosáhnout anglického zvuku, říká o svém debutu zpěvák Marcell

14. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Buchty: Proč po třicítce sbalit kufry a frnknout do Asie? Protože jindy už to nepůjde

Buchty: Proč po třicítce sbalit kufry a frnknout do Asie? Protože jindy už to nepůjde

14. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody Záložka: Knižní Ježíšek pro celou rodinu! 11 tipů na dětské tituly, které ocení i dospělí

Záložka: Knižní Ježíšek pro celou rodinu! 11 tipů na dětské tituly, které ocení i dospělí

14. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se řekne sexuální výchova, rodiče slyší hlavně slovo sex, říká lektorka Krišová

Houpačky: Když se řekne sexuální výchova, rodiče slyší hlavně slovo sex, říká lektorka Krišová

14. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Bourání: Rozšířit balkony, zvětšit obýváky. Jak se dá z paneláku udělat bydlení snů

Bourání: Rozšířit balkony, zvětšit obýváky. Jak se dá z paneláku udělat bydlení snů

14. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody On Air: O adventu se nebát vstoupit do tmy, pak přijde světlo. Smysl Vánoc je v rituálech

On Air: O adventu se nebát vstoupit do tmy, pak přijde světlo. Smysl Vánoc je v rituálech

14. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody On Air: Nový film A pak přišla láska… Šimona Holého chce s publikem vést dialog o vztazích a ezoterice

On Air: Nový film A pak přišla láska… Šimona Holého chce s publikem vést dialog o vztazích a ezoterice

14. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Kompot: Kate Winslet vypadá podle bulváru staře. Proč by ale měla usilovat o vzhled dvacítky?

Kompot: Kate Winslet vypadá podle bulváru staře. Proč by ale měla usilovat o vzhled dvacítky?

14. 12. 2022

46 min

Obrázek epizody Podhoubí: Nejlepší pojišťovna je příroda. S Ladislavem Mikem z konference o ochraně biodiverzity v Montrealu

Podhoubí: Nejlepší pojišťovna je příroda. S Ladislavem Mikem z konference o ochraně biodiverzity v Montrealu

13. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: Je to film o dospívání i o změnách v Hongkongu, říká režisérka dokumentu Mému devatenáctiletému já

On Air: Je to film o dospívání i o změnách v Hongkongu, říká režisérka dokumentu Mému devatenáctiletému já

13. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody Balanc: Šamanské techniky a rituály jako cesta k uzdravení i ztrátě zdravého rozumu

Balanc: Šamanské techniky a rituály jako cesta k uzdravení i ztrátě zdravého rozumu

13. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Hergot!: Ježíš je stále můj hrdina, říká satanista Jakub Jahl

Hergot!: Ježíš je stále můj hrdina, říká satanista Jakub Jahl

13. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Tip: Tip Juliany Maškrtnice: Na benefici Cook2Help seženete dárky a přispějete na misi Lékařů bez hranic

Tip: Tip Juliany Maškrtnice: Na benefici Cook2Help seženete dárky a přispějete na misi Lékařů bez hranic

13. 12. 2022

1 min

Obrázek epizody Krása: Navždy jiná: tělo mi nedalo na vybranou

Krása: Navždy jiná: tělo mi nedalo na vybranou

13. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody On Air: Slovensko je tolerantní, ale ne respektující. Dlouho jsem cítila vinu za to, kým jsem, říká Eva

On Air: Slovensko je tolerantní, ale ne respektující. Dlouho jsem cítila vinu za to, kým jsem, říká Eva

12. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: O devadesátkách se mluví dost, ale romský pohled na ně tady chyběl. Novinář Banga vydává novou knihu

On Air: O devadesátkách se mluví dost, ale romský pohled na ně tady chyběl. Novinář Banga vydává novou knihu

12. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody On Air: Pět nejlepších her roku 2022 podle Radia Wave. Vládnou jim epileptičtí upíři i pokojové rostliny

On Air: Pět nejlepších her roku 2022 podle Radia Wave. Vládnou jim epileptičtí upíři i pokojové rostliny

12. 12. 2022

6 min