Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Žilinka môže s používaním paragrafu 363 naraziť na súd

Zastavme korupciu: Žilinka môže s používaním paragrafu 363 naraziť na súd

25. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Ako si zachrániť život vo vlastnom dome či byte

Ako si zachrániť život vo vlastnom dome či byte

25. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Európa: Dostať sa do EÚ bola drina, no chceli sme to. Prečo časť Slovákov otočila

Európa: Dostať sa do EÚ bola drina, no chceli sme to. Prečo časť Slovákov otočila

25. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody SHARE: Najmenej 14 vlád EÚ zakúpilo špionážny softvér. Musíme sa s tým naučiť žiť, vraví slovenský europoslanec Bilčík

SHARE: Najmenej 14 vlád EÚ zakúpilo špionážny softvér. Musíme sa s tým naučiť žiť, vraví slovenský europoslanec Bilčík

25. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Nutená konverzia, neúnosné dane alebo smrť. Záchranu našiel na Slovensku. Iračan Gaggi

Nutená konverzia, neúnosné dane alebo smrť. Záchranu našiel na Slovensku. Iračan Gaggi

24. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Parlament rozhoduje o predčasných voľbách. Ako chce koalícia zmeniť ústavu

Parlament rozhoduje o predčasných voľbách. Ako chce koalícia zmeniť ústavu

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody ŠPORT: Milan Škriniar nikdy nemal veľké reči. Jeho prestup do PSG dáva zmysel

ŠPORT: Milan Škriniar nikdy nemal veľké reči. Jeho prestup do PSG dáva zmysel

24. 1. 2023

14 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Miriam Lexmann z KDH: Hovoríme s Hegerom aj Záborskou, ale nie s Naďom a Budajom

NA ROVINU s Miriam Lexmann z KDH: Hovoríme s Hegerom aj Záborskou, ale nie s Naďom a Budajom

24. 1. 2023

42 min

Obrázek epizody Naša životná úroveň stagnuje. Slovensko prestalo dobiehať Západ, tvrdí ekonóm Martin Šuster

Naša životná úroveň stagnuje. Slovensko prestalo dobiehať Západ, tvrdí ekonóm Martin Šuster

23. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Politológ: Referendum potvrdilo rastúcu podporu Smeru a akú nedôveru má vládna koalícia

Politológ: Referendum potvrdilo rastúcu podporu Smeru a akú nedôveru má vládna koalícia

23. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Hanbila by som sa ako pes, keby som „ukecávala“ policajtov s tým, že som Zuzana Smatanová

Hanbila by som sa ako pes, keby som „ukecávala“ policajtov s tým, že som Zuzana Smatanová

23. 1. 2023

13 min

Obrázek epizody SHARE: Každý desiaty onkopacient odmietne liečbu. Šarlatáni patria pred súd

SHARE: Každý desiaty onkopacient odmietne liečbu. Šarlatáni patria pred súd

23. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Marie Sidorová: Nepotrebovala som žiadnu hodnosť, mala som zdravotnícku uniformu

Marie Sidorová: Nepotrebovala som žiadnu hodnosť, mala som zdravotnícku uniformu

23. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Za matičku Rus a v totálnej vojne. Perspektívy Putinovej agresie pohľadom Matej Kandríka z Adapt Institute

Za matičku Rus a v totálnej vojne. Perspektívy Putinovej agresie pohľadom Matej Kandríka z Adapt Institute

22. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Slnečná zostava 40: Výrobca nanosatelitov Ondrej Farkas: „Poslať nanosatelit na obežnú dráhu vyjde na stovky tisíc”

Slnečná zostava 40: Výrobca nanosatelitov Ondrej Farkas: „Poslať nanosatelit na obežnú dráhu vyjde na stovky tisíc”

22. 1. 2023

1 hod

Obrázek epizody Chutný podcast - Peter Ďurčo

Chutný podcast - Peter Ďurčo

22. 1. 2023

48 min