Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reálne zachraňujeme životy, v korporáte som to nezažila, tvrdí Alexandra Mruk Papaianopol z charity

Reálne zachraňujeme životy, v korporáte som to nezažila, tvrdí Alexandra Mruk Papaianopol z charity

5. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Hranice vo výchove: Prečo a ako ich nastaviť už od narodenia, v období vzdoru, a na ktoré dbať stále - aj v čase puberty dieťaťa (podcast Najmama.sk)

Hranice vo výchove: Prečo a ako ich nastaviť už od narodenia, v období vzdoru, a na ktoré dbať stále - aj v čase puberty dieťaťa (podcast Najmama.sk)

5. 3. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody SHARE: Čudesný objav: Webbov teleskop uvidel galaxie, ktoré vôbec nemali existovať

SHARE: Čudesný objav: Webbov teleskop uvidel galaxie, ktoré vôbec nemali existovať

5. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Spevák Martin Madej v Mimóze: Kapitán Danko sa ma spýtal, či už mám to Ferrari

Spevák Martin Madej v Mimóze: Kapitán Danko sa ma spýtal, či už mám to Ferrari

5. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody SHARE_talks 102: Na aké filmy, seriály a hry sa tešíme v marci

SHARE_talks 102: Na aké filmy, seriály a hry sa tešíme v marci

4. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Slota má na krku veľký problém. Strávi zvyšok života vo väzení?

Zastavme korupciu: Slota má na krku veľký problém. Strávi zvyšok života vo väzení?

4. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Kríže ako ste ich ešte nevideli: Ohrozil konzervatívny diktátor náboženstvo?

Kríže ako ste ich ešte nevideli: Ohrozil konzervatívny diktátor náboženstvo?

4. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Slovensko si v miere korupcie polepšilo. Dezinformační aktéri úmyselne posilňujú predstavu o opaku

Slovensko si v miere korupcie polepšilo. Dezinformační aktéri úmyselne posilňujú predstavu o opaku

3. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody SHARE: Ako sme vyviedli z miery nového chatbota v Bingu

SHARE: Ako sme vyviedli z miery nového chatbota v Bingu

3. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Politológ: Počínanie politikov musí pôsobiť pre ľudí smiešne a komicky. Padne Putinov režim?

Politológ: Počínanie politikov musí pôsobiť pre ľudí smiešne a komicky. Padne Putinov režim?

3. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody ŠPORT: Proti Slovanu nemôžete byť favorit, ale môžete vyhrať. Tréner musí hráčov krotiť

ŠPORT: Proti Slovanu nemôžete byť favorit, ale môžete vyhrať. Tréner musí hráčov krotiť

3. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Blahanba ti!

Ťažký týždeň: Blahanba ti!

3. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Kvôli váhovému limitu tímy v F1 zoškrabávajú lak z monopostov, červené Ferrari má problém

Kvôli váhovému limitu tímy v F1 zoškrabávajú lak z monopostov, červené Ferrari má problém

2. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Ľudia potrebujú pocit, že sú úspešní a PC hry sú na to optimálne, tvrdí šéf počítačového štúdia.

Ľudia potrebujú pocit, že sú úspešní a PC hry sú na to optimálne, tvrdí šéf počítačového štúdia.

2. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Lengvarský končí a nechce už mať s politikou nič spoločné. Zbabrané stíhanie polície? (podcast)

Lengvarský končí a nechce už mať s politikou nič spoločné. Zbabrané stíhanie polície? (podcast)

2. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Nahlas z Ukraїny: Stačilo, naše deti si biť nedáme. Ako sa ľud nahneval na režim v Kyjeve

Nahlas z Ukraїny: Stačilo, naše deti si biť nedáme. Ako sa ľud nahneval na režim v Kyjeve

2. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Život na MAXIMUM - Ako byť sám sebou

Život na MAXIMUM - Ako byť sám sebou

2. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Veterina INAK 4- Nemecká doga v garsónke fakt nie je dobrý nápad

Veterina INAK 4- Nemecká doga v garsónke fakt nie je dobrý nápad

2. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody NA ROVINU s expolicajtom Chudým: Sami seba sme sa pýtali, či slúžime mafii

NA ROVINU s expolicajtom Chudým: Sami seba sme sa pýtali, či slúžime mafii

2. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody SHARE: Šéf Heureka Group: PlayStation 5 za polovicu? Dajte si pozor

SHARE: Šéf Heureka Group: PlayStation 5 za polovicu? Dajte si pozor

2. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Dôvera prichádza s pochopením. Panika pri sporení oberá o peniaze, tvrdí šéf dôchodkových správcov Miroslav Kotov

Dôvera prichádza s pochopením. Panika pri sporení oberá o peniaze, tvrdí šéf dôchodkových správcov Miroslav Kotov

1. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody SHARE: Ako odhaliť podvodníkov na Vinted? Toto sú ich praktiky

SHARE: Ako odhaliť podvodníkov na Vinted? Toto sú ich praktiky

1. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Peter Bárdy: Blahu by som do diskusie Aktualít nepustil a nešlo by o cenzúru.

Peter Bárdy: Blahu by som do diskusie Aktualít nepustil a nešlo by o cenzúru.

1. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Ako vytvoriť značku, ktorú budú poznať všetci

Ako vytvoriť značku, ktorú budú poznať všetci

1. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody O čom je čínsky mierový plán. Benefituje z neho Moskva, môže ale niečo pohnúť?

O čom je čínsky mierový plán. Benefituje z neho Moskva, môže ale niečo pohnúť?

28. 2. 2023

30 min