Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Exminister Mihál: Pri tejto vláde musíme byť v strehu, z ich zámerov čítam snahu „zarezať“ druhý pilier (Ráno Nahlas)

Exminister Mihál: Pri tejto vláde musíme byť v strehu, z ich zámerov čítam snahu „zarezať“ druhý pilier (Ráno Nahlas)

13. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Karel Šling: Brat musel napísať referát o tom, ako nášho otca odsúdili na smrť (Príbehy 20. Storočia)

Karel Šling: Brat musel napísať referát o tom, ako nášho otca odsúdili na smrť (Príbehy 20. Storočia)

12. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Banánové deti: Kam ísť do Vietnamu za dobrodružstvom, jedlom a oddychom

Banánové deti: Kam ísť do Vietnamu za dobrodružstvom, jedlom a oddychom

12. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Činnosť alternatívnych médií nahlodáva dôveru v spravodlivosť a demokratické inštitúcie na Slovensku (Disinfo Report)

Činnosť alternatívnych médií nahlodáva dôveru v spravodlivosť a demokratické inštitúcie na Slovensku (Disinfo Report)

11. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Adam Ďurica: Som hudobne neštudovaný, ale vždy ma niekto niečo naučil (Aktuality Potichu)

Adam Ďurica: Som hudobne neštudovaný, ale vždy ma niekto niečo naučil (Aktuality Potichu)

11. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody The Slovak Snapshots: The new government violates both the law and the ethics of decency

The Slovak Snapshots: The new government violates both the law and the ethics of decency

11. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Čo všetko už predviedla nová koalícia

Ťažký týždeň: Čo všetko už predviedla nová koalícia

10. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Matúš Šutaj Eštok: Ja nemám, čo poslancom vysvetľovať, vždy konám v zmysle zákona (Aktuality Nahlas)

Matúš Šutaj Eštok: Ja nemám, čo poslancom vysvetľovať, vždy konám v zmysle zákona (Aktuality Nahlas)

10. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Petrom Kubinom: Úrad môže držať policajtov vo funkciách aj 3 roky po vyšetrovaní

NA ROVINU s Petrom Kubinom: Úrad môže držať policajtov vo funkciách aj 3 roky po vyšetrovaní

10. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody ŠPORT: Calzona zmenil myslenie slovenskej reprezentácie, postúpime zo skupiny, ktorá nie je úplne ľahká

ŠPORT: Calzona zmenil myslenie slovenskej reprezentácie, postúpime zo skupiny, ktorá nie je úplne ľahká

10. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody SHARE_talks 138: GTA 6 je bližšie než kedykoľvek predtým

SHARE_talks 138: GTA 6 je bližšie než kedykoľvek predtým

10. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Romanom Michelkom zo SNS: Rozdelenie RTVS bude v programe vlády

NA ROVINU s Romanom Michelkom zo SNS: Rozdelenie RTVS bude v programe vlády

10. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Je to perfídne a podlé, vláda bude pri pomste rozdeľovať rodiny, hovorí Zuzana Mistríková (Ráno Nahlas)

Je to perfídne a podlé, vláda bude pri pomste rozdeľovať rodiny, hovorí Zuzana Mistríková (Ráno Nahlas)

10. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Peter Pellegrini uvažuje nad prezidentským kreslom. Využije to Robert Fico a zhltne stranu Hlas? (Aktuality Nahlas)

Peter Pellegrini uvažuje nad prezidentským kreslom. Využije to Robert Fico a zhltne stranu Hlas? (Aktuality Nahlas)

9. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Na voľby nie je čas? Zelenskyj má prvého vyzývateľa

Na voľby nie je čas? Zelenskyj má prvého vyzývateľa

9. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Aké najčastejšie chyby robíme pri vykurovaní? (Nehnuteľnosti.sk)

Aké najčastejšie chyby robíme pri vykurovaní? (Nehnuteľnosti.sk)

9. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Dobyl Južný pól. Zažil tam biele peklo, ale aj absolútny pokoj (Ráno Nahlas)

Dobyl Južný pól. Zažil tam biele peklo, ale aj absolútny pokoj (Ráno Nahlas)

9. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Robert Fico si uvedomuje výhody EÚ. Na špinavú robotu má Blahu, hovorí politológ Štefančík (Aktuality Nahlas)

Robert Fico si uvedomuje výhody EÚ. Na špinavú robotu má Blahu, hovorí politológ Štefančík (Aktuality Nahlas)

8. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody SHARE: Ako sa správať k batérii mobilu aby čo najviac vydržala?

SHARE: Ako sa správať k batérii mobilu aby čo najviac vydržala?

8. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody „Mám strach z narastajúceho antisemitizmu, desí ma, že sa tu opäť vracia hnev voči Židom“, tvrdí Jana Shemesh z Izraela (RánoNahlas)

„Mám strach z narastajúceho antisemitizmu, desí ma, že sa tu opäť vracia hnev voči Židom“, tvrdí Jana Shemesh z Izraela (RánoNahlas)

8. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Politológ Hardoš: Korčok začína opatrne. Neskôr sa bude musieť vyhraniť voči Ficovi

Politológ Hardoš: Korčok začína opatrne. Neskôr sa bude musieť vyhraniť voči Ficovi

7. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody ŠPORT: Semifinálový sen si nesplnili, ale malý futbal enormne rastie

ŠPORT: Semifinálový sen si nesplnili, ale malý futbal enormne rastie

7. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Na čo má nárok onkologický pacient (Intímne o Rakovine)

Na čo má nárok onkologický pacient (Intímne o Rakovine)

7. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Novinárka Gyarfášová: Komunizmus je rovnaké zlo ako fašizmus. Hrubá čiara bol omyl (Ráno Nahlas)

Novinárka Gyarfášová: Komunizmus je rovnaké zlo ako fašizmus. Hrubá čiara bol omyl (Ráno Nahlas)

7. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Michal Šimečka: Šutaj Eštok vykonáva Ficovu politiku. Stal sa tvárou ohrozenia právneho štátu (Aktuality Nahlas)

Michal Šimečka: Šutaj Eštok vykonáva Ficovu politiku. Stal sa tvárou ohrozenia právneho štátu (Aktuality Nahlas)

6. 11. 2023

16 min