Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O dětském hospici jsme se nerozhodovali dlouho, teď máme peněz dost, můžeme investovat, říká Vlčková

O dětském hospici jsme se nerozhodovali dlouho, teď máme peněz dost, můžeme investovat, říká Vlčková

18. 2. 2022

37 min

Obrázek epizody Česku chybí dlouhodobá strategie pro digitalizaci státu

Česku chybí dlouhodobá strategie pro digitalizaci státu

18. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody „Česku chybí dlouhodobá strategie pro digitalizaci státu. Ve veřejných zakázkách by měla rozhodovat kvalita,“ říká IT expert

„Česku chybí dlouhodobá strategie pro digitalizaci státu. Ve veřejných zakázkách by měla rozhodovat kvalita,“ říká IT expert

18. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Breakdance na olympiádě, gore-tex do sprchy a velká data. Jaké trendy ovlivňují sportovní průmysl?

Breakdance na olympiádě, gore-tex do sprchy a velká data. Jaké trendy ovlivňují sportovní průmysl?

18. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Jak slovenská vláda snížila lidem ceny elektřiny i na účet Daniela Křetínského

Jak slovenská vláda snížila lidem ceny elektřiny i na účet Daniela Křetínského

18. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Nedejme se zmást, Rusové na sedmdesát procent zaútočí, tvrdí politický geograf Kofroň

Nedejme se zmást, Rusové na sedmdesát procent zaútočí, tvrdí politický geograf Kofroň

17. 2. 2022

35 min

Obrázek epizody Jak se bránit proti inflaci? Igor Fait nabízí svůj Jet 3

Jak se bránit proti inflaci? Igor Fait nabízí svůj Jet 3

17. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Obchodní šéf Budvaru: Ideální vratný obal je sud. Pivovarnictví má štěstí, že se mu vyhnuly plasty

Obchodní šéf Budvaru: Ideální vratný obal je sud. Pivovarnictví má štěstí, že se mu vyhnuly plasty

16. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody V kryptosvětě můžete investovat i v dolarech či eurech. Víte, jak tzv. stable-coiny fungují?

V kryptosvětě můžete investovat i v dolarech či eurech. Víte, jak tzv. stable-coiny fungují?

16. 2. 2022

40 min

Obrázek epizody Rezignoval šéf Českých drah Ivan Bednárik. Co bude s dráhami dál?

Rezignoval šéf Českých drah Ivan Bednárik. Co bude s dráhami dál?

16. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Vyfotí se u mého zvonku a pak vyhrožují, říká Plecháč. Investičních podvodníků přibývá

Vyfotí se u mého zvonku a pak vyhrožují, říká Plecháč. Investičních podvodníků přibývá

15. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Inflace míří nad deset procent. Další zdražování může rozjet rychlý růst mezd

Inflace míří nad deset procent. Další zdražování může rozjet rychlý růst mezd

15. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Využijte předsednictví EU k ovlivnění zelených plánů unie, chce byznys po vládě

Využijte předsednictví EU k ovlivnění zelených plánů unie, chce byznys po vládě

14. 2. 2022

7 min

Obrázek epizody Jak si stojí Česko a kdy se kousek po kousku přiblížíme Rakousku

Jak si stojí Česko a kdy se kousek po kousku přiblížíme Rakousku

11. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Ustoupila Evropa Putinovi? Jak se politici a diplomati snaží zachránit mír v Evropě

Ustoupila Evropa Putinovi? Jak se politici a diplomati snaží zachránit mír v Evropě

10. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Prodej NFT je vždycky velká loterie, mám štěstí, že jsem s nimi začal brzy, říká Fischer ze Ztohoven

Prodej NFT je vždycky velká loterie, mám štěstí, že jsem s nimi začal brzy, říká Fischer ze Ztohoven

9. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Bratři Walachovi z Třince založili nadaci, do níž převádí 1,8 miliardy korun

Bratři Walachovi z Třince založili nadaci, do níž převádí 1,8 miliardy korun

9. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Velká cyklistická loupež. Co se odehrává kolem kol největšího českého výrobce?

Velká cyklistická loupež. Co se odehrává kolem kol největšího českého výrobce?

8. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody Pandemie nás naučila prodávat šperky přes videoschůzky a fotky, říká Lenka Kerlická z 27Jewelry

Pandemie nás naučila prodávat šperky přes videoschůzky a fotky, říká Lenka Kerlická z 27Jewelry

7. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Do železnice jde letos 53 miliard. Cestování je pomalejší než před lety

Do železnice jde letos 53 miliard. Cestování je pomalejší než před lety

7. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody Soláry a větrníky vyrábějí nejlevnější elektřinu. Až v druhé řadě je mají doplnit další zdroje

Soláry a větrníky vyrábějí nejlevnější elektřinu. Až v druhé řadě je mají doplnit další zdroje

4. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Soláry a větrníky vyrábějí nejlevnější elektřinu. Až v druhé řadě je mají doplnit další zdroje, říká Němeček z EY

Soláry a větrníky vyrábějí nejlevnější elektřinu. Až v druhé řadě je mají doplnit další zdroje, říká Němeček z EY

4. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody No to mě Passer. Facebook mi občas nějaké fóry i smaže, říká TMBK

No to mě Passer. Facebook mi občas nějaké fóry i smaže, říká TMBK

4. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Beneš, Bém i komunisti. Praha stála o olympiádu několikrát, při poslední kandidatuře lhala

Beneš, Bém i komunisti. Praha stála o olympiádu několikrát, při poslední kandidatuře lhala

4. 2. 2022

14 min

Obrázek epizody S úložištěm jaderného odpadu do roku 2050 bude problém, říká Drábová

S úložištěm jaderného odpadu do roku 2050 bude problém, říká Drábová

3. 2. 2022

15 min