Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: V Praze ani Brně mě nechtěli, tak jsem zkusil Paříž, je dnes vděčný herec Antonín Holub

Alex a host: V Praze ani Brně mě nechtěli, tak jsem zkusil Paříž, je dnes vděčný herec Antonín Holub

29. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Lávku na pardubickém nádraží bude místo Správy železnic udržovat město

Zprávy pro Pardubický kraj: Lávku na pardubickém nádraží bude místo Správy železnic udržovat město

29. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ropucha je pro zahradu poklad. Zbaví vás nejen komárů, ale i plzáků španělských

Radioporadna: Ropucha je pro zahradu poklad. Zbaví vás nejen komárů, ale i plzáků španělských

29. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kulturní červen na zámku ve Slatiňanech: divadlo, festival i projížďky kočárem

Máme hosty: Kulturní červen na zámku ve Slatiňanech: divadlo, festival i projížďky kočárem

29. 5. 2025

11 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Cesty zarostly. Z neprostupného houští udělají ve Svítkově zase příjemný les

Zprávy pro Pardubický kraj: Cesty zarostly. Z neprostupného houští udělají ve Svítkově zase příjemný les

29. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Babské rady: Motýlí ráj u vás na zahradě? Dejte jim nektar, slunce a místo k odpočinku, doporučují Babské rady

Babské rady: Motýlí ráj u vás na zahradě? Dejte jim nektar, slunce a místo k odpočinku, doporučují Babské rady

29. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

28. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: V Letohradu končí po 12 letech celková výměna střešní krytiny zámku

Zprávy pro Pardubický kraj: V Letohradu končí po 12 letech celková výměna střešní krytiny zámku

28. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Okurky je lepší naset. Vysázené rostliny neumí tak dobře držet vláhu

Radioporadna: Okurky je lepší naset. Vysázené rostliny neumí tak dobře držet vláhu

28. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Na Sukově třídě v Pardubicích budou nově semafory

Zprávy pro Pardubický kraj: Na Sukově třídě v Pardubicích budou nově semafory

28. 5. 2025

16 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: V Chrudimi pokračuje spor kvůli plánovanému bytovému komplexu Kopanický mlýn

Zprávy pro Pardubický kraj: V Chrudimi pokračuje spor kvůli plánovanému bytovému komplexu Kopanický mlýn

28. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pocta průmyslovým vizionářům: Mladějovské muzeum odhalí památník z šamotu

Máme hosty: Pocta průmyslovým vizionářům: Mladějovské muzeum odhalí památník z šamotu

28. 5. 2025

7 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Orlickoústecká nemocnice propustí lékaře, který se nevhodně choval k pacientům

Zprávy pro Pardubický kraj: Orlickoústecká nemocnice propustí lékaře, který se nevhodně choval k pacientům

27. 5. 2025

14 sec

Obrázek epizody Hobby magazín: Od mšic na zahradě mohou pomoci škvoři. Přilákáme je pomocí škvorovníků

Hobby magazín: Od mšic na zahradě mohou pomoci škvoři. Přilákáme je pomocí škvorovníků

27. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Rozhledna U borovice v Roprachticích na Semilsku je splněným snem malého kluka

Výlety: Rozhledna U borovice v Roprachticích na Semilsku je splněným snem malého kluka

27. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Silové zatínání na pánevní dno neplatí. Ani Venušiny kuličky únik moči nevyřeší

Radioporadna: Silové zatínání na pánevní dno neplatí. Ani Venušiny kuličky únik moči nevyřeší

27. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Mizí před očima. V Řečanech nad Labem bourají starý železobetonový most

Zprávy pro Pardubický kraj: Mizí před očima. V Řečanech nad Labem bourají starý železobetonový most

27. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Stovka studentů v Pardubicích dělá z betonové šedi umělecké dílo

Zprávy pro Pardubický kraj: Stovka studentů v Pardubicích dělá z betonové šedi umělecké dílo

26. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Výlety: V parku miniatur v Mariánských Lázních si zblízka prohlédnete na sedm desítek nejznámějších památek

Výlety: V parku miniatur v Mariánských Lázních si zblízka prohlédnete na sedm desítek nejznámějších památek

26. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: K astronomii fotografa Petra Horálka přivedly dvě srdcovky. Babička a Seč

Radioporadna: K astronomii fotografa Petra Horálka přivedly dvě srdcovky. Babička a Seč

26. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Pardubice plánují regulaci výdejních boxů kvůli estetice i dopravnímu chaosu

Zprávy pro Pardubický kraj: Pardubice plánují regulaci výdejních boxů kvůli estetice i dopravnímu chaosu

26. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubice čeká boj o vše. Baráž s Chrudimí rozhodne o osudu sezony

Máme hosty: Pardubice čeká boj o vše. Baráž s Chrudimí rozhodne o osudu sezony

26. 5. 2025

10 min

Obrázek epizody Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Stala jsem se matkou

Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Stala jsem se matkou

25. 5. 2025

5 min

Obrázek epizody Českem bleskem: Lanovka na Černou horu je nejdelší kabinovou lanovou dráhou v Česku. Vyveze vás za sedm a půl minuty

Českem bleskem: Lanovka na Černou horu je nejdelší kabinovou lanovou dráhou v Česku. Vyveze vás za sedm a půl minuty

25. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jíst makaróny je těžší než jíst špagety. Pozor, krájení je zakázané. Jak správně na to?

Pochoutkový rok: Jíst makaróny je těžší než jíst špagety. Pozor, krájení je zakázané. Jak správně na to?

25. 5. 2025

1 min