Podcast Obec 2030

Jinej podcast
Jmenuju se Honza Grolich a to, že jsem hejtman neznamená, že přestanu dělat věci, které mě baví. Hejtmana se pořád někdo na něco ptá, ale já se chci ptát taky. Budu si zvát zajímavé lidi a vy budete u toho. Tohle je můj podcast. JINEJ podcast. Odebírejte newsletter: htt…
176 epizod
24 odběratelů

FrontKec podcast
Podcast od frontendistů pro frontendisty, od webařů pro webaře. Martin Michálek a Robin Pokorný mluví s lidmi, kteří mají zkušenosti, znalosti a dělají weby srdcem. FrontKec je podcast pod značkou komunity Frontendisti.cz, který navazuje na podcast Vzhůru dolů.
8 epizod
0 odběratelů

MX DEBATY
První podcast o dění v českém motokrosu! Debatují Jirka Bittner, Pavel Horák a Radim Vavřík.
13 epizod
1 odběratel

Pitchuj by SIT Port
Inspirativní příběhy startupistů a rozhovory s odborníky na nejrůznější oblasti spojené s businessem - to je SIT Port podcast! Jsme tady pro vás, ať už hledáte pohodové povídání o inovativních začínajících podnikatelích nebo potřebujete sami radu do začátku. Nalaďte si …
118 epizod
1 odběratel

Zákulisí sociologie
Zákulisí sociologie, sociologický podcast o palčivých tématech s Martinem Buchtíkem a Klárou Zajíčkovou z výzkumné agentury STEM. Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!
68 epizod
172 odběratelů

ARENA CAST
Příběhy zajímavých osobností spjatých s děním kolem karlovarské KV Areny. Poznejte, na co rádi vzpomínají, čemu se věnují, co je zajímá nebo inspiruje a čeho by v budoucnu ještě chtěli dosáhnout – to vše prostřednictvím našeho podcastu ARENA CAST.
11 epizod
1 odběratel

Talks 21 — The Karel Janeček Podcast
Každých 21 dní zve Karel Janeček k upřímné a otevřené konverzaci výjimečné osobnosti z různých oblastí – vědy, filozofie, vzdělávání, zdraví, technologií, spirituality a systémových změn. Talks 21 je prostorem pro lidskost, hloubku a inspiraci. Hledáme nové perspektivy,…
12 epizod
1 odběratel

V Realitě
Vítejte v podcastu V Realitě, kam si Štěpán Gjurič zve zajímavé hosty z realitního, ale i příbuzných oborů. Budeme se bavit o aktuálních tématech, tipech k úspěchu, ale i o tom, jak se dá poučit z neúspěchu. Zkrátka podcast o realitách, který zatím na našem trhu chyběl.…
51 epizod
23 odběratelů

Evropa zblízka
Podcast zpravodajského webu EURACTIV.cz. Píšeme a diskutujeme o EU takové, jaká je.
306 epizod
14 odběratelů

První miliarda
Vítejte v podcastu První miliarda, kde mluvíme o tom, jak získat více zákazníků, zvýšit zisk, udržet si zákazníky déle, a to vše na základě mých vlastních zkušeností, které jsem získal během budování 150 milionové skupiny INIZIO. Podnikáme díky “chytrosti”, tvrdé práci,…
134 epizod
36 odběratelů

Korunní podcast
Oficiální podcast politické strany Koruna Česká (monarchistická strana, Čech, Moravy a Slezska)
3 epizod
0 odběratelů

Energie ze střechy
V našem podcastu se věnujeme fotovoltaickým elektrárnám od rodinných domů a tomu, jak mohou zlepšit udržitelnost a energetickou nezávislost domácností. Prozkoumáme proces instalace, výhody solární energie, její přínosy pro životní prostředí a úspory na energiích. Postup…
10 epizod
0 odběratelů

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
36 epizod
195 odběratelů

PODTEXT - podcastový kanál plzeňské činohry
Podcast by činohra Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni
52 epizod
0 odběratelů

Robotí podcast
Tam, kde ostatní podcasty o podnikání začínají, my končíme :-) Honza Korbel a Lukáš Konarovský, zakladatelé Fakturoidu, si povídají se zajímavými lidmi z českého byznysu, kteří vzpomínají na to, jak vypadaly skutečné začátky jejich podnikání: první nápady, strachy, úspě…
22 epizod
0 odběratelů

Ťukanec
Ťukanec je podcast o tom, jak se dá školství řídit s hlavou, srdcem a nápady – aby školy nebyly úřady, ale místa, kde to žije.
5 epizod
0 odběratelů

Téčko - kulturní podcast z Rožnova
Pořady o hudbě, divadle, filmu, cestování, filozofii a společnosti vázané na region Valašska.
87 epizod
2 odběratelé

Podcasty Rádia Blaník
Povídání o všem, co se nevešlo do živého vysílání. Žádné konflikty, hádky či kontroverze... Jen čistá pohoda.
972 epizod
16 odběratelů

#MeziSvými
Mezi svými – podcast, který otevírá fascinující svět technologií a inovací tam, kde se potkávají s naším každodenním životem. S inspirativními hosty nejen z T-Mobile objevujeme příběhy digitální transformace, zajímavé trendy a nápady, které mění způsob, jak žijeme onlin…
25 epizod
1 odběratel

VYŠŠÍ BERE
🎙️🟧 Honza Chovanec a Vojta Kuna uvádí podcast o politice tak, jak ji ani nechcete znát...
22 epizod
0 odběratelů

Klub rváčů
👊 Klub rváčů je vlivný podcast ze zákulisí byznysu a politiky. 🎙️Moderují novinář a analytik Ondřej Koutník, společně s advokátem a investorem Radkem Pokorným. 🗣️ Jdeme do hloubky. Mluvíme v kontextu. Nahlížíme do zákulisí politiky a byznysu. a7c17291-d0ef-4064-…
92 epizod
34 odběratelů

LIPIF Talks
LIPIF Talks je podcast z dílny LIFTIA, který navazuje na Liberecké Podnikatelské a Investiční Fórum. Přináší otevřené rozhovory s podnikateli, investory a lidmi, kteří posouvají náš region dopředu. Bavíme se o růstu firem, získávání kapitálu, inovacích i reálných podni…
3 epizod
0 odběratelů