Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu (Moje) Studium psychologie na AMBIS / 1.semestr 2025

Podcast (Moje) Studium psychologie na AMBIS / 1.semestr 2025

Obrázek podcastu Tak nějak o všem

Tak nějak o všem

„Tak nějak o všem“ je podcast, kde není žádné téma tabu! Povídáme si o všem, co nás zajímá, fascinuje, baví nebo i trápí. Technologie, historie, společnost, vesmír, osobní rozvoj, tajemství světa, nebo třeba i každodenní radosti a starosti – každá epizoda přináší něco n

148 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Univerzita Pardubice

Univerzita Pardubice

Podcast Univerzity Pardubice. Rozhovory s inspirativními vědci, studenty a absolventy. #upce www.upce.cz

112 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Cyklus ženy

Cyklus ženy

Cílem podcastu Cyklus ženy je dívat se na věci z různých úhlů pohledu, víc do hloubky, a poznávat tak sama sebe. Už samotné uvědomění nám dává prostor pro změnu. Jsem terapeutka kvantové transformace mysli, která se nebojí mluvit o všem. Najdeš zde inspiraci a zajímavá

88 epizod

81 odběratelů

Obrázek podcastu ElektroMentor

ElektroMentor

Podcast ElectroMentor vás vezme hluboko do světa elektromobility – od technických detailů po širší kontext dopadů na společnost a planetu. Jako průvodce vás čeká ElectroMentor, odborník na elektromobilitu, který boří mýty, nabízí objektivní pohled a přináší inspirativní

24 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Eragon podcast | Fialový Drak

Eragon podcast | Fialový Drak

🧠První podcast v Česku který má za parťáka umělou inteligenci! Navštiv svět Odkazu Dračích jezdců v doprovodu jednoho fantasy nerda, kde po boku Eragona a Safiry pěkně kapitolu po kapitole probíhá rozbor všeho co se v knihách může objevit. A protože knihy od Paoliniho

35 epizod

25 odběratelů

Obrázek podcastu Speak Beautiful English

Speak Beautiful English

Ať je vaše angličtina krásná! Já jsem Eva Jankola a pomáhám pokročilým studentům vylepšovat angličtinu tak, aby mluvili krásně a co nejvíc se přiblížili angličtině rodilého mluvčího (pro studenty úrovně B2/C1/C2). Tento podcast je pro všechny, kteří chtějí zlepšit svo

18 epizod

12 odběratelů

Obrázek podcastu Podcast Pavel Procházka

Podcast Pavel Procházka

Získejte každý měsíc tři exkluzivní díly plné know-how o prodeji, vedení lidí, řízení firmy a rozvoji soft-skills. Bez reklam, v plné délce a navždy k dispozici. Získejte inspiraci a nadhled, který Vám pomůže růst – v práci i v životě. Staňte se placeným odběratelem: h

82 epizod

102 odběratelů

Obrázek podcastu Podcast Aleše Kaliny

Podcast Aleše Kaliny

Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který má sílu transformovat váš život ve čtyřech klíčových oblastech. Bez harmonie v těchto sférách ztrácíme dobrý pocit a život postrádá tu pravou šťávu. Jmenuji se Aleš Kalina a jsem autorem

165 epizod

10 odběratelů

Obrázek podcastu Chytrý (jak) rádio

Chytrý (jak) rádio

Rozhovory, které rezonují - z rádia rovnou do podcastu. Rozhovory, které byste v rádiu nestihli. Chytrý (jak) rádio. A někdy i chytřejší.

95 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Podnikání pro Holky Podcast

Podnikání pro Holky Podcast

Podcast Podnikání pro Holky je zde od toho, aby ti předal vše, co potřebuješ k vybudování úspěšného podnikání znát. 👋🏼 Kvalitní informace, ověřené strategie, podporu a také pochopení, které nám na naší cestě za úspěchem tak často chybí. Pokud jsi tedy připravena růst,

159 epizod

113 odběratelů

Obrázek podcastu Hook & Tell Podcast

Hook & Tell Podcast

Podcast expertů na obsah.

40 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu I ❤ Tovární 66

I ❤ Tovární 66

Podcast Manažerské akademie, soukromé střední školy z Berouna, představuje učitele, studenty a inspirativní osobnosti z řad absolventů. Podcastem provádí Petr Tichý, který na škole mimo jiné vyučuje právo.

9 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Po uši ve skautu

Po uši ve skautu

Vychutnej si články ze skautských časopisů v audiopodobě – kdykoli a kdekoli. Teď už je jedno, jestli nestíháš číst, nechceš plýtvat papírem, nebo ti chodí jiný z časopisů: s tímhle podcastem budeš mít skautské čtení z první ruky. A nic důležitého tě už nemine!

223 epizod

12 odběratelů

Obrázek podcastu Slyšíš MĚ? - Podcast

Slyšíš MĚ? - Podcast

Druhá série podcastu  Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.

28 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu VĚDOUSHI

VĚDOUSHI

Institut sociálního zdraví na Univerzitě Palackého v Olomouci (OUSHI) přináší svůj podcast VĚDOUSHI, kde vám budeme postupně představovat pracovníky institutu a jejich projekty. VĚDOUSHI je věda pro vaše OUSHI.

24 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Autentická Výzva

Autentická Výzva

Vítejte na stránce Autentické Výzvy! 🎙️ Jsme podcast, který vás zve na nezapomenutelnou cestu autentičnosti a inspirace. Společně se setkáváme s fascinujícími lidmi, kteří obohatí váš život prostřednictvím jejich příběhů a zkušeností. Připojte se k nám, abyste objevili

89 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu Apatyka

Apatyka

Magazín o zdraví a zdravém životním stylu. Novinky z oblasti medicíny, rady lékařů a odborníků. Všechny díly podcastu Apatyka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

63 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Místo pro duši

Místo pro duši

Holistický podcast pro péči o mentální zdraví a prostor být sami sebou tak, jak jsme, tady a teď. Průvodcem nám je ájurvéda, jóga, buddhismus a naše vlastní já.

22 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Španělština s Ter

Španělština s Ter

Podcast, který tě naučí španělsky a zároveň tě naučí také milovat tuhle horkokrevnou kulturu. 💃 Dvě epizody týdně. 🎙 Jedna ti dá vědomosti v oblasti jazyka a ta druhá ti pomůže zmírnit kulturní šok, až do Španělska nebo do jiné latinskoamerické země opravdu vyrazíš.

295 epizod

73 odběratelů

Obrázek podcastu Gavlas Podcast

Gavlas Podcast

Připojte se ke mně na cestě zkoumání životních otázek. Zaposlouchejte se do přednášek věnovaných tématům poslání, odpovědnosti, víry a rozhodování. Inspiruji se křesťanstvím, buddhismem a západní filozofií, zároveň však zůstávám pevně ukotven v současnosti. Na mém kanál

89 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu Mercedes-Benz ČR | Vans

Mercedes-Benz ČR | Vans

Vítejte na naší kouzelné cestě audioher! Míša a Roman Tomešovi vás budou provázet dnešním dobrodružstvím. Máme před sebou spoustu zajímavých her a skvělých výzev, které prověří vaše znalosti a dovednosti. Jsme moc rádi, že jste se rozhodli zapojit se a ukázat, co všechn

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Finance prakticky

Finance prakticky

Finanční podcast, který chcete poslouchat. Prakticky a ze života.

196 epizod

190 odběratelů

Obrázek podcastu Talk for Walk

Talk for Walk

Připravili jsme pro vás lifestylový podcast, ve kterém rozebíráme situace každodenního života a dělíme se o naše tipy a triky. Čekají vás témata jako jsou jídlo, spánek, cvičení, ale i úklid a zabrousíme také do vztahů, nejen těch pracovních. 🔔 Hoďte nám follow, ať vá

18 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Hustle & Chill

Hustle & Chill

Staň se placeným odběratelem 👉 https://hustlechill.cz/ Hustle&Chill je více než podcast. Jedna se o nový unikátní formát kde se neomezujeme pouhým rozhovorem ve studiu. Nebojíme se výzev a jdeme přímo za hosty do terenu. Ukazujeme jak bydli, kde pracují a co dělají

32 epizod

12 odběratelů

Obrázek podcastu Martina Chomátová - Všímavé příběhy

Martina Chomátová - Všímavé příběhy

Cesta k dospělácké spokojenosti vede skrz vědomý, jednoduchý a udržitelný život. Nebudeme si sdílet jen techniky všímavosti a dechové praxe. Ale hlavně příběhy ze života. Všímavost, laskavost, hudba a dech. A pomalý život.

90 epizod

1 odběratel