Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Do klasického zpěvu jsem se zbláznila, překvapuje hvězda 80. let Michaela Linková

Alex a host: Do klasického zpěvu jsem se zbláznila, překvapuje hvězda 80. let Michaela Linková

29. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bábovka s mákem

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bábovka s mákem

29. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Začala příprava demolice zřícené budovy bývalé Textilany v Liberci

Zprávy pro Liberecký kraj: Začala příprava demolice zřícené budovy bývalé Textilany v Liberci

29. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Živě z Krajské vědecké knihovny v Liberci

Host Dopoledne pod Ještědem: Živě z Krajské vědecké knihovny v Liberci

29. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Jizerská 50: Na tratích není zatím dost sněhu, závod podle organizátorů bude

Zprávy pro Liberecký kraj: Jizerská 50: Na tratích není zatím dost sněhu, závod podle organizátorů bude

29. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Hračky Libuše Niklové se staly symbolem designu 60. let, zejména černý kocour s ohebným trupem

Návraty do minulosti: Hračky Libuše Niklové se staly symbolem designu 60. let, zejména černý kocour s ohebným trupem

29. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: V rokytnickém kostele budou zase 3 zvony. Původního Michaela doplní noví Gabriel a Rafael

Vybrali jsme pro vás: V rokytnickém kostele budou zase 3 zvony. Původního Michaela doplní noví Gabriel a Rafael

28. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Alex a host: Role nevrlých dědků mě hrozně baví. Herecky mě to inspiruje, říká Václav Knop

Alex a host: Role nevrlých dědků mě hrozně baví. Herecky mě to inspiruje, říká Václav Knop

28. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: V Železničním muzeu na nádraží v Kroměříži uvidíte červeného Hurvínka i zelený vyhlídkový vůz

Výlety: V Železničním muzeu na nádraží v Kroměříži uvidíte červeného Hurvínka i zelený vyhlídkový vůz

28. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Lukáš Ruth: vedoucí odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Libereckého kraje

Host Dopoledne pod Ještědem: Lukáš Ruth: vedoucí odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Libereckého kraje

28. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Svatební slepičí polévka

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Svatební slepičí polévka

28. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Blaupunkt po zřícení: Liberec přišel o poslední budovu bývalé Textilany, statik nařídil demolici

Zprávy pro Liberecký kraj: Blaupunkt po zřícení: Liberec přišel o poslední budovu bývalé Textilany, statik nařídil demolici

28. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Krakonoše zná i díky pohádkám každý. V nedalekých Orlických horách ale vládne Rampušák

Návraty do minulosti: Krakonoše zná i díky pohádkám každý. V nedalekých Orlických horách ale vládne Rampušák

28. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Stovky lidí přijdou na Českolipsku s koncem firmy Adient o práci, 40 procent z nich je z Mongolska

Zprávy pro Liberecký kraj: Stovky lidí přijdou na Českolipsku s koncem firmy Adient o práci, 40 procent z nich je z Mongolska

27. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Budova bývalé Textilany v Liberci se částečně zřítila

Zprávy pro Liberecký kraj: Budova bývalé Textilany v Liberci se částečně zřítila

27. 1. 2025

49 sec

Obrázek epizody Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

27. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: David Pabiška: motocyklový závodník Rallye Dakar

Host Dopoledne pod Ještědem: David Pabiška: motocyklový závodník Rallye Dakar

27. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina hrstková polévka

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina hrstková polévka

27. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Turisté si připomínají 125 let od založení svého klubu v Liberci

Host Dopoledne pod Ještědem: Turisté si připomínají 125 let od založení svého klubu v Liberci

27. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Artróza, módní trendy, káva, pochody i jak předcházet požárům

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Artróza, módní trendy, káva, pochody i jak předcházet požárům

27. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Film Extase z roku 1934 vyvolal rozruch. Jednoduchý příběh je oslavou vášně a je plný metafor

Návraty do minulosti: Film Extase z roku 1934 vyvolal rozruch. Jednoduchý příběh je oslavou vášně a je plný metafor

27. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Českem bleskem: Sněžka je broušená ledovcem do tvaru trojbokého jehlanu. Její první český název zněl Pahrbek Sněžný

Českem bleskem: Sněžka je broušená ledovcem do tvaru trojbokého jehlanu. Její první český název zněl Pahrbek Sněžný

26. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 1. 2025

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 1. 2025

26. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Tanvaldské děti mají vlek přímo na sídlišti

Zprávy pro Liberecký kraj: Tanvaldské děti mají vlek přímo na sídlišti

26. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Buďte in a burger nikdy neberte do ruky, pokud ho dostanete na talíři, radí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Buďte in a burger nikdy neberte do ruky, pokud ho dostanete na talíři, radí Ladislav Špaček

26. 1. 2025

2 min