Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Vládní novela školského zákona povede k zániku vesnických škol, domnívá se Michael Canov ze SLK

O čem se mluví pod Ještědem: Vládní novela školského zákona povede k zániku vesnických škol, domnívá se Michael Canov ze SLK

20. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Únavu může způsobovat nedostatečný pitný režim i deprese. Nejhorší je vyčerpání z nudy

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Únavu může způsobovat nedostatečný pitný režim i deprese. Nejhorší je vyčerpání z nudy

20. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Výlety: Na pražské Malé Straně můžete na historických budovách objevit na sedmdesát domovních znamení

Výlety: Na pražské Malé Straně můžete na historických budovách objevit na sedmdesát domovních znamení

20. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Velké obchody a ubytovny v Jablonci nad Nisou budou platit vyšší daň z nemovitosti

Zprávy pro Liberecký kraj: Velké obchody a ubytovny v Jablonci nad Nisou budou platit vyšší daň z nemovitosti

20. 6. 2025

47 sec

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Pouť mezi dvěma Jány

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Pouť mezi dvěma Jány

20. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Tvarohová vomasta s brutnákem a mrkví

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Tvarohová vomasta s brutnákem a mrkví

20. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: K podobě nové silnice přes Český ráj mají lidé z Turnova řadu připomínek

Zprávy pro Liberecký kraj: K podobě nové silnice přes Český ráj mají lidé z Turnova řadu připomínek

20. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Babské rady: Třešňová sezóna je v plném proudu. Co s úrodou a jak z ní vytěžit maximum?

Babské rady: Třešňová sezóna je v plném proudu. Co s úrodou a jak z ní vytěžit maximum?

20. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Myslel jsem, že trénování není pro mě, a teď jsem rád, říká trenér České Lípy Radim Nečas

Setkání u mikrofonu: Myslel jsem, že trénování není pro mě, a teď jsem rád, říká trenér České Lípy Radim Nečas

19. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Lidé ve válce v komiksu. Toy Box kreslí s empatií, chtěl jsem, aby to byla ona, říká kurátor výstavy

Vybrali jsme pro vás: Lidé ve válce v komiksu. Toy Box kreslí s empatií, chtěl jsem, aby to byla ona, říká kurátor výstavy

19. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Novou lanovkou na Ještěd by mohli první cestující jet v roce 2030. Město Liberec hledá projektanta

Zprávy pro Liberecký kraj: Novou lanovkou na Ještěd by mohli první cestující jet v roce 2030. Město Liberec hledá projektanta

19. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Herectví našlo Helenu Dvořákovou samo. Před pokračováním Kriminálky Anděl zvládla dítě i nemoc

Alex a host: Herectví našlo Helenu Dvořákovou samo. Před pokračováním Kriminálky Anděl zvládla dítě i nemoc

19. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak dlouhá je cesta od úlu ke sklenici medu? Projděte si s námi sladkým procesem

Hobby magazín: Jak dlouhá je cesta od úlu ke sklenici medu? Projděte si s námi sladkým procesem

19. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Procházku nádhernou krajinou nabízí Stezka údolím Lužnice. Patří k nejlepším pěším trasám v Evropě

Výlety: Procházku nádhernou krajinou nabízí Stezka údolím Lužnice. Patří k nejlepším pěším trasám v Evropě

19. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Českolipským pedagogem roku je Josef Pelz ze Základní umělecké školy

Zprávy pro Liberecký kraj: Českolipským pedagogem roku je Josef Pelz ze Základní umělecké školy

19. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Změnilo mě to, dokážu se kousnout a jít za svým cílem. Daniel si z výkonu trestu odnáší výuční list

Zprávy pro Liberecký kraj: Změnilo mě to, dokážu se kousnout a jít za svým cílem. Daniel si z výkonu trestu odnáší výuční list

19. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Jak si porozumět s umělou inteligencí

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Jak si porozumět s umělou inteligencí

19. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Hovězí na česneku s majoránkou na svátek Božího těla

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Hovězí na česneku s majoránkou na svátek Božího těla

19. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Babské rady: Péče o kudrnaté vlasy. Co jim prospívá a čemu se raději vyhnout? Prozradí Babské rady

Babské rady: Péče o kudrnaté vlasy. Co jim prospívá a čemu se raději vyhnout? Prozradí Babské rady

19. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Dovolená za rohem: Jak jsou obsazené kempy v Libereckém kraji a jak se změnily ceny

Zprávy pro Liberecký kraj: Dovolená za rohem: Jak jsou obsazené kempy v Libereckém kraji a jak se změnily ceny

18. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Kvůli fúzi nemocnic v Liberci a Č. Lípě se mají měnit stanovy. Někteří zaměstnanci KNL jsou proti

Zprávy pro Liberecký kraj: Kvůli fúzi nemocnic v Liberci a Č. Lípě se mají měnit stanovy. Někteří zaměstnanci KNL jsou proti

18. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Horváth: Když fotbalová mládež zažije první kritiku až v dospělosti, neumí se s tím vyrovnat

Alex a host: Pavel Horváth: Když fotbalová mládež zažije první kritiku až v dospělosti, neumí se s tím vyrovnat

18. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Výlety: Lovecký zámeček Karlštejn najdete na Vysočině. Uprostřed krásné přírody Žďárských vrchů

Výlety: Lovecký zámeček Karlštejn najdete na Vysočině. Uprostřed krásné přírody Žďárských vrchů

18. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výhledy ze Slovanky

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výhledy ze Slovanky

18. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Jak Slovanka vznikla

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Jak Slovanka vznikla

18. 6. 2025

2 min