Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Duálové tvary

O češtině od A do Z - Duálové tvary

28. 6. 2020

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: psycholožka Alena Michalová, Sdružení pěstounských rodin

Jak to vidí... - Host: psycholožka Alena Michalová, Sdružení pěstounských rodin

28. 6. 2020

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Mim Boris Hybner podle kamaráda Radima Vizváryho

Úžasné životy - Úžasné životy: Mim Boris Hybner podle kamaráda Radima Vizváryho

28. 6. 2020

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Brit John Tregellas: Co mě nejvíc rozčiluje na současné podobě češtiny?

Stříbrný vítr - Brit John Tregellas: Co mě nejvíc rozčiluje na současné podobě češtiny?

27. 6. 2020

38 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Česká beatnická femme fatale a Arthur Rimbaud v sukni. Osudové ženy: Vladimíra Čerepková

Osudové ženy - Česká beatnická femme fatale a Arthur Rimbaud v sukni. Osudové ženy: Vladimíra Čerepková

27. 6. 2020

23 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o spánku, neznámém životě a zfalšované kosmonautice

Meteor - Meteor o spánku, neznámém životě a zfalšované kosmonautice

27. 6. 2020

57 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Už nepůjde žít v jistotách, varuje předseda Učené společnosti

Blízká setkání - Už nepůjde žít v jistotách, varuje předseda Učené společnosti

26. 6. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Ilona Švihlíková: Z krize se musíme proinvestovat. Z čeho ale dluh zaplatit?

Jak to vidí... - Ilona Švihlíková: Z krize se musíme proinvestovat. Z čeho ale dluh zaplatit?

26. 6. 2020

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Chrástek, Raštica, Plichta, Kučík

O původu příjmení - Chrástek, Raštica, Plichta, Kučík

25. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Fotografujeme mobilem

Káva o čtvrté - Fotografujeme mobilem

25. 6. 2020

33 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Silná žena

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Silná žena

25. 6. 2020

4 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Tatarák: Z jakého masa se dá vyrobit?

Na vidličce Romana Pauluse - Tatarák: Z jakého masa se dá vyrobit?

25. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Zastavil jsem se, přemýšlel, ale nic jsem v době koronaviru nevymyslel, říká Jakub Prachař

Blízká setkání - Zastavil jsem se, přemýšlel, ale nic jsem v době koronaviru nevymyslel, říká Jakub Prachař

25. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Paulína Tabery: Domácí dezinfekci více vyráběli muži. Roušky ale svorně šili všichni, ukázal výzkum

Jak to vidí... - Paulína Tabery: Domácí dezinfekci více vyráběli muži. Roušky ale svorně šili všichni, ukázal výzkum

25. 6. 2020

25 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu - Vražda u Svaté Kateřiny

Historie českého zločinu - Vražda u Svaté Kateřiny

24. 6. 2020

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Zájezdy do zahraničí

Káva o čtvrté - Zájezdy do zahraničí

24. 6. 2020

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Parachin, Haertl, Jurča

O původu příjmení - Parachin, Haertl, Jurča

24. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Hovězí svíčková: Je správný výběr základem úspěchu?

Na vidličce Romana Pauluse - Hovězí svíčková: Je správný výběr základem úspěchu?

24. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Sex musí oběma vyhovovat, ujišťuje režisér Ondřej Trojan

Blízká setkání - Sex musí oběma vyhovovat, ujišťuje režisér Ondřej Trojan

24. 6. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - David Mareček: Stát by měl pomoci institucím, které se aktivně snažily hledat cestu k divákům a posluchačům

Jak to vidí... - David Mareček: Stát by měl pomoci institucím, které se aktivně snažily hledat cestu k divákům a posluchačům

24. 6. 2020

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Foit, Maupic

O původu příjmení - Foit, Maupic

23. 6. 2020

1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Vaření v přírodě

Káva o čtvrté - Vaření v přírodě

23. 6. 2020

30 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Bešamelová omáčka: Odkud pochází?

Na vidličce Romana Pauluse - Bešamelová omáčka: Odkud pochází?

23. 6. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - V civilu nemáte pravidla a mně to začíná vyhovovat, přiznává Robert Šlachta

Blízká setkání - V civilu nemáte pravidla a mně to začíná vyhovovat, přiznává Robert Šlachta

23. 6. 2020

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Pavel Rychetský: Masmédiím se povedlo rozšířit strach. Je logické, že se všichni podvolili. Občan se navíc nemohl bránit

Jak to vidí... - Pavel Rychetský: Masmédiím se povedlo rozšířit strach. Je logické, že se všichni podvolili. Občan se navíc nemohl bránit

23. 6. 2020

26 min