Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání - Lidi klamu, podvádím a ještě mi za to platí, směje se kouzelník Pavel Kožíšek

Blízká setkání - Lidi klamu, podvádím a ještě mi za to platí, směje se kouzelník Pavel Kožíšek

9. 7. 2020

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - David Storch: Pandemie hraje do karet pytlákům i ilegálnímu odlesňování Amazonie

Jak to vidí... - David Storch: Pandemie hraje do karet pytlákům i ilegálnímu odlesňování Amazonie

9. 7. 2020

24 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu - Zbytečná smrt

Historie českého zločinu - Zbytečná smrt

8. 7. 2020

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Záruční lhůty

Káva o čtvrté - Záruční lhůty

8. 7. 2020

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Bryol/Briol, Cociancich

O původu příjmení - Bryol/Briol, Cociancich

8. 7. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Konvektomat: Velký pomocník v profesionální kuchyni

Na vidličce Romana Pauluse - Konvektomat: Velký pomocník v profesionální kuchyni

8. 7. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Hamburger za pět let neshnije. „Nežerou ho ani plísně a bakterie,“ konstatuje molekulární biolog

Blízká setkání - Hamburger za pět let neshnije. „Nežerou ho ani plísně a bakterie,“ konstatuje molekulární biolog

8. 7. 2020

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Ekonom Richard Hindls: Ve vývoji nezaměstnanosti bude klíčový podzim

Jak to vidí... - Ekonom Richard Hindls: Ve vývoji nezaměstnanosti bude klíčový podzim

8. 7. 2020

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Fianta, Oram

O původu příjmení - Fianta, Oram

7. 7. 2020

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Srdeční arytmie

Káva o čtvrté - Srdeční arytmie

7. 7. 2020

30 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Zmrzlina: Proč si vybrat vanilkovou

Na vidličce Romana Pauluse - Zmrzlina: Proč si vybrat vanilkovou

7. 7. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Zradil mě můj nejbližší člověk, smutně se svěřuje Dagmar Patrasová

Blízká setkání - Zradil mě můj nejbližší člověk, smutně se svěřuje Dagmar Patrasová

7. 7. 2020

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Tomáš Kraus: Rasová teorie je přežitek. Všichni máme sedm matek

Jak to vidí... - Tomáš Kraus: Rasová teorie je přežitek. Všichni máme sedm matek

7. 7. 2020

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Jan Hus - lingvista

O češtině od A do Z - Jan Hus - lingvista

6. 7. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Máme málo kultivovaných hlasů, zlobí se Eva Jurinová

Blízká setkání - Máme málo kultivovaných hlasů, zlobí se Eva Jurinová

6. 7. 2020

29 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Sousedi

Láska za lásku - Sousedi

5. 7. 2020

54 min

Obrázek epizody Dokuseriál - Vít Pohanka: Genius loci

Dokuseriál - Vít Pohanka: Genius loci

5. 7. 2020

28 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Staroslověnština

O češtině od A do Z - Staroslověnština

5. 7. 2020

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: Dominika Špaňhelová, koordinátorka programu SummerJob

Jak to vidí... - Host: Dominika Špaňhelová, koordinátorka programu SummerJob

5. 7. 2020

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Radovan Lukavský podle skladatele Jaroslava Krčka

Úžasné životy - Úžasné životy: Radovan Lukavský podle skladatele Jaroslava Krčka

5. 7. 2020

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Manžela následovala do jeho vlasti. Čekal ho tu ale politický proces. Osudové ženy: Danica Valenová

Osudové ženy - Manžela následovala do jeho vlasti. Čekal ho tu ale politický proces. Osudové ženy: Danica Valenová

4. 7. 2020

28 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Host: operní pěvkyně Libuše Márová

Stříbrný vítr - Host: operní pěvkyně Libuše Márová

4. 7. 2020

35 min

Obrázek epizody Expedice - Západočeské lázně na seznamu UNESCO? Expedice za jejich krásami

Expedice - Západočeské lázně na seznamu UNESCO? Expedice za jejich krásami

4. 7. 2020

35 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o tasmánském čertu, stresu a růstu dinosaurů

Meteor - Meteor o tasmánském čertu, stresu a růstu dinosaurů

4. 7. 2020

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Ve sportu je třeba děti postrčit, ale nepřehnat to, radí bývalá tenistka Helena Suková

Blízká setkání - Ve sportu je třeba děti postrčit, ale nepřehnat to, radí bývalá tenistka Helena Suková

3. 7. 2020

29 min