Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání - Zvolte si dobře partnera, se kterým budete mít dítě. Chyba je nevratná, varuje psycholog

Blízká setkání - Zvolte si dobře partnera, se kterým budete mít dítě. Chyba je nevratná, varuje psycholog

19. 8. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Josef Baxa: Pořád je v nás pojem udavačství. Zákon na ochranu oznamovatelů ale není zbytečný

Jak to vidí... - Josef Baxa: Pořád je v nás pojem udavačství. Zákon na ochranu oznamovatelů ale není zbytečný

19. 8. 2020

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Chráněné přírodní rezervace

Káva o čtvrté - Chráněné přírodní rezervace

18. 8. 2020

30 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Holdomat: Co to je

Na vidličce Romana Pauluse - Holdomat: Co to je

18. 8. 2020

5 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Buňata, Semmler

O původu příjmení - Buňata, Semmler

18. 8. 2020

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Nepatřím do téhle doby a jsem hňup, přiznává Michal Novotný

Blízká setkání - Nepatřím do téhle doby a jsem hňup, přiznává Michal Novotný

18. 8. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Břetislav Tureček: Český pas, tajné služby a falešní svědci. Dnes soudí vrahy expremiéra Libanonu

Jak to vidí... - Břetislav Tureček: Český pas, tajné služby a falešní svědci. Dnes soudí vrahy expremiéra Libanonu

18. 8. 2020

26 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Zemský, Broj

O původu příjmení - Zemský, Broj

17. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Plicní onemocnění, které zpočátku nebolí

Káva o čtvrté - Plicní onemocnění, které zpočátku nebolí

17. 8. 2020

29 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Kokosové mléko: Proč je potřeba v kuchyni?

Na vidličce Romana Pauluse - Kokosové mléko: Proč je potřeba v kuchyni?

17. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Já jsem ten první, kdo se dozví pravdu, osvětluje kouzlo svojí práce forenzní genetik

Blízká setkání - Já jsem ten první, kdo se dozví pravdu, osvětluje kouzlo svojí práce forenzní genetik

17. 8. 2020

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Ivan Hoffman: Lukašenko by měl svým občanům vzkázat: Promiňte, už jsem tu příliš dlouho...

Jak to vidí... - Ivan Hoffman: Lukašenko by měl svým občanům vzkázat: Promiňte, už jsem tu příliš dlouho...

17. 8. 2020

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Vůně léta

Láska za lásku - Vůně léta

16. 8. 2020

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Koncovky množného čísla ženského rodu

O češtině od A do Z - Koncovky množného čísla ženského rodu

16. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Luděk Munzar podle Františka Novotného

Úžasné životy - Úžasné životy: Luděk Munzar podle Františka Novotného

16. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: psycholožka Jana Švecová, zakladatelka projektu Terapie divočinou

Jak to vidí... - Host: psycholožka Jana Švecová, zakladatelka projektu Terapie divočinou

16. 8. 2020

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Host: choreografka Ivanka Kubicová

Stříbrný vítr - Host: choreografka Ivanka Kubicová

15. 8. 2020

41 min

Obrázek epizody Expedice - Adaptace na sucho a změnu klimatu. Expedice za nejzajímavějšími inovativními projekty v ČR

Expedice - Adaptace na sucho a změnu klimatu. Expedice za nejzajímavějšími inovativními projekty v ČR

15. 8. 2020

35 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o utíkajícím mechu, leváctví a sluchu rostlin

Meteor - Meteor o utíkajícím mechu, leváctví a sluchu rostlin

15. 8. 2020

38 min

Obrázek epizody Malé Nostalgické muzeum zábavy - To nejlepší z návštěvy Radima Uzla v Nostalgickém muzeu zábavy

Malé Nostalgické muzeum zábavy - To nejlepší z návštěvy Radima Uzla v Nostalgickém muzeu zábavy

14. 8. 2020

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání - „Chystám se, že si hodím do kádě led.“ Tereza Bebarová na cestě k otužování

Blízká setkání - „Chystám se, že si hodím do kádě led.“ Tereza Bebarová na cestě k otužování

14. 8. 2020

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jan Kubáček: Pompeo byl v Praze jako žralok, ukázal říznou diplomacii a poslal vzkaz Číně i Německu

Jak to vidí... - Jan Kubáček: Pompeo byl v Praze jako žralok, ukázal říznou diplomacii a poslal vzkaz Číně i Německu

14. 8. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Jak zabránit požáru vlastního domu

Káva o čtvrté - Jak zabránit požáru vlastního domu

13. 8. 2020

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Arnot, Bergman, Cvingráf

O původu příjmení - Arnot, Bergman, Cvingráf

13. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Tak počkáme

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Tak počkáme