Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Nejčastější chyby ve výslovnosti: pointa, protežovat, Lamborghini nebo Los Angeles

O češtině od A do Z - Nejčastější chyby ve výslovnosti: pointa, protežovat, Lamborghini nebo Los Angeles

30. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: dobrovolník Daniel Steindler

Jak to vidí... - Host: dobrovolník Daniel Steindler

30. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Jiří Stránský podle Jana Pirka

Úžasné životy - Úžasné životy: Jiří Stránský podle Jana Pirka

30. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Glosa - Jindřich Bíč: Pozdrav

Glosa - Jindřich Bíč: Pozdrav

30. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Host: operní pěvkyně Simona Houda Šaturová

Stříbrný vítr - Host: operní pěvkyně Simona Houda Šaturová

29. 8. 2020

39 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Po Mnichovu se rodilá Francouzka za svou zemi hodně styděla. Osudové ženy: Suzanne Renaud

Osudové ženy - Po Mnichovu se rodilá Francouzka za svou zemi hodně styděla. Osudové ženy: Suzanne Renaud

29. 8. 2020

27 min

Obrázek epizody Expedice - Proč v Číně jedí netopýry? Od pověstí a mýtů o netopýrech až ke skutečnosti

Expedice - Proč v Číně jedí netopýry? Od pověstí a mýtů o netopýrech až ke skutečnosti

29. 8. 2020

33 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o houkání sov, delfínech a motýlí štafetě

Meteor - Meteor o houkání sov, delfínech a motýlí štafetě

29. 8. 2020

38 min

Obrázek epizody Dva na Dvojce - Dětské kočárky bezpečné nejsou, odhalil dTest. U některých Vám zůstane madlo v ruce

Dva na Dvojce - Dětské kočárky bezpečné nejsou, odhalil dTest. U některých Vám zůstane madlo v ruce

28. 8. 2020

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Vendula Pizingerová: Fascinuje mě to. Lady Carneval je starší než já. A pořád je úžasná

Blízká setkání - Vendula Pizingerová: Fascinuje mě to. Lady Carneval je starší než já. A pořád je úžasná

28. 8. 2020

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Václav Bělohradský: Jestli se Itálie zadluží, vydá se řeckým směrem a může padnout vláda

Jak to vidí... - Václav Bělohradský: Jestli se Itálie zadluží, vydá se řeckým směrem a může padnout vláda

28. 8. 2020

25 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Dobří důchodci se vracejí

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Dobří důchodci se vracejí

27. 8. 2020

5 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dekoj, Toksa, Krutský

O původu příjmení - Dekoj, Toksa, Krutský

27. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Na vidličce Romana Pauluse vzor - kopie

Na vidličce Romana Pauluse - Na vidličce Romana Pauluse vzor - kopie

27. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Nebýt blbé blondýny, nikdo by nevěděl, že hraju i Maryšu, říká Iva Pazderková

Blízká setkání - Nebýt blbé blondýny, nikdo by nevěděl, že hraju i Maryšu, říká Iva Pazderková

27. 8. 2020

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Václav Luks: Kultura kvůli koronaviru neumře. Ale umělci to odskákali

Jak to vidí... - Václav Luks: Kultura kvůli koronaviru neumře. Ale umělci to odskákali

27. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu - Kořist

Historie českého zločinu - Kořist

26. 8. 2020

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - 5G sítě

Káva o čtvrté - 5G sítě

26. 8. 2020

1 hod

Obrázek epizody O původu příjmení - Plyska, Vaštík

O původu příjmení - Plyska, Vaštík

26. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Losos: Tipy a rady, jak poznat čerstvou rybu

Na vidličce Romana Pauluse - Losos: Tipy a rady, jak poznat čerstvou rybu

26. 8. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Vtipkovat v přímém přenosu se mi vymstilo, přiznává Daniela Písařovicová

Blízká setkání - Vtipkovat v přímém přenosu se mi vymstilo, přiznává Daniela Písařovicová

26. 8. 2020

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jan Konvalinka: Je to záhada, ale ženy a děti snášejí koronavirus lépe

Jak to vidí... - Jan Konvalinka: Je to záhada, ale ženy a děti snášejí koronavirus lépe

26. 8. 2020

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Světlo v bytě

Káva o čtvrté - Světlo v bytě

25. 8. 2020

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Irsing, Šiller, Šochman

O původu příjmení - Irsing, Šiller, Šochman

25. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Kdo vyhraje a pochutná si? O hostině s Romanem Paulusem

Na vidličce Romana Pauluse - Kdo vyhraje a pochutná si? O hostině s Romanem Paulusem

25. 8. 2020

1 hod