Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Dárcovství aneb My Češi jsme štědří

Káva o čtvrté - Dárcovství aneb My Češi jsme štědří

8. 12. 2020

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání - S mužem jsme byznys rozdělili tak, že mi zůstala značka, vysvětluje Iveta Fabešová

Blízká setkání - S mužem jsme byznys rozdělili tak, že mi zůstala značka, vysvětluje Iveta Fabešová

8. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Břetislav Tureček: Vražda významného íránského jaderného fyzika má i psychologický dopad

Jak to vidí... - Břetislav Tureček: Vražda významného íránského jaderného fyzika má i psychologický dopad

8. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Nezanedbávejme prevenci!

Káva o čtvrté - Nezanedbávejme prevenci!

7. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Co znamená pojem digitální demence?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Co znamená pojem digitální demence?

7. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Salvet, Holman

O původu příjmení - Salvet, Holman

7. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Candát: Jak na jeho přípravu a pár tipů na chutné přílohy

Na vidličce Romana Pauluse - Candát: Jak na jeho přípravu a pár tipů na chutné přílohy

7. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Má mít matka čas i na sebe? „Je to moje téma a mám strašné výčitky,“ přiznává Bára Poláková

Blízká setkání - Má mít matka čas i na sebe? „Je to moje téma a mám strašné výčitky,“ přiznává Bára Poláková

7. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Ivan Hoffman: Systém PES ukazuje, jak s nákazou žít. Ale není to návod, jak se jí zbavit

Jak to vidí... - Ivan Hoffman: Systém PES ukazuje, jak s nákazou žít. Ale není to návod, jak se jí zbavit

7. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Krátké dny a dlouhé noci

Láska za lásku - Krátké dny a dlouhé noci

6. 12. 2020

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál - Komunitní zahrada. O svobodě a nadšených zahradnících, kteří se nevzdávají

Dokuseriál - Komunitní zahrada. O svobodě a nadšených zahradnících, kteří se nevzdávají

6. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Je správné psát –ismus nebo –izmus?

O češtině od A do Z - Je správné psát –ismus nebo –izmus?

6. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Lucie Hyblerová: Za osm měsíců jsme rozvezli víc než 8 tisíc porcí oběda zdarma

Jak to vidí... - Lucie Hyblerová: Za osm měsíců jsme rozvezli víc než 8 tisíc porcí oběda zdarma

6. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Architekt Josef Havlíček podle Davida Vávry

Úžasné životy - Architekt Josef Havlíček podle Davida Vávry

6. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Milovala pohádky, protože věřila na dobré konce. Osudové ženy: Štěpánka Haničincová

Osudové ženy - Milovala pohádky, protože věřila na dobré konce. Osudové ženy: Štěpánka Haničincová

5. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

Stříbrný vítr - Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

5. 12. 2020

42 min

Obrázek epizody Expedice - Expedice za svatým Mikulášem. Proč je dodnes populárním světcem?

Expedice - Expedice za svatým Mikulášem. Proč je dodnes populárním světcem?

5. 12. 2020

34 min

Obrázek epizody Tobogan - Před některými rozhovory se musíme našprtat, shodují se Jitka Novotná s Alešem Cibulkou v Toboganu

Tobogan - Před některými rozhovory se musíme našprtat, shodují se Jitka Novotná s Alešem Cibulkou v Toboganu

5. 12. 2020

54 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o vánočním počasí, tajemství času a osmi jazycích chobotnice

Meteor - Meteor o vánočním počasí, tajemství času a osmi jazycích chobotnice

5. 12. 2020

56 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Akt

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Akt

4. 12. 2020

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Obavy mých přátel, že jsem si postavil rakev jsou liché, uklidňuje mořeplavec

Blízká setkání - Obavy mých přátel, že jsem si postavil rakev jsou liché, uklidňuje mořeplavec

4. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Václav Malý: Dohoda s muslimy ve Francii? Náboženské právo nemůže ovládat celou společnost

Jak to vidí... - Václav Malý: Dohoda s muslimy ve Francii? Náboženské právo nemůže ovládat celou společnost

4. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Testy na koronavirus

Káva o čtvrté - Testy na koronavirus

3. 12. 2020

33 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Chalupaření se opět vrací do popředí. Má pozitivní vliv?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Chalupaření se opět vrací do popředí. Má pozitivní vliv?

3. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Maňoušek, Hallo, Kala

O původu příjmení - Maňoušek, Hallo, Kala

3. 12. 2020

2 min