Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení - Zankel, Vegricht, Kodym

O původu příjmení - Zankel, Vegricht, Kodym

30. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Čočka na Nový rok, peníze v kapse po celý rok!

Na vidličce Romana Pauluse - Čočka na Nový rok, peníze v kapse po celý rok!

30. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Miluju tenhle suchý humor, glosuje Daniela Kolářová hlášky a scény z Vratných lahví

Blízká setkání - Miluju tenhle suchý humor, glosuje Daniela Kolářová hlášky a scény z Vratných lahví

30. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Josef Baxa: Právní stát prošel velkou zkouškou a příliš neobstál. Kaštany z ohně za něj tahají druzí

Jak to vidí... - Josef Baxa: Právní stát prošel velkou zkouškou a příliš neobstál. Kaštany z ohně za něj tahají druzí

30. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Příběhy slavných značek - Cinzano: Za úspěchem značky stál i mlsný jazyk savojského krále

Příběhy slavných značek - Cinzano: Za úspěchem značky stál i mlsný jazyk savojského krále

29. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Šunky, salámy, paštiky

Káva o čtvrté - Šunky, salámy, paštiky

29. 12. 2020

31 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Chybí světlo i slunce a lidská psychika může dostat zabrat. Jak z toho ven?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Chybí světlo i slunce a lidská psychika může dostat zabrat. Jak z toho ven?

29. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Tydlačka, Kořenek, Brún

O původu příjmení - Tydlačka, Kořenek, Brún

29. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Kanapky. Aneb když chcete něco na chuť nebo malý hlad

Na vidličce Romana Pauluse - Kanapky. Aneb když chcete něco na chuť nebo malý hlad

29. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Pro boty jsem se rozhodl v 17ti letech. Inspiroval mě Tomáš Baťa, vypráví mladý zlínský podnikatel

Blízká setkání - Pro boty jsem se rozhodl v 17ti letech. Inspiroval mě Tomáš Baťa, vypráví mladý zlínský podnikatel

29. 12. 2020

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Iva Holmerová: K očkování zatím žádné informace nemáme

Jak to vidí... - Iva Holmerová: K očkování zatím žádné informace nemáme

29. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Noční Mikrofórum - Host: překladatel Pavel Pecháček

Noční Mikrofórum - Host: překladatel Pavel Pecháček

28. 12. 2020

58 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Domácí mazlíčci a oslavy konce roku

Káva o čtvrté - Domácí mazlíčci a oslavy konce roku

28. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Bis, Hátle

O původu příjmení - Bis, Hátle

28. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Punč je u nás spojen se zákuskem, v Británii je to nápoj. Jak na to?

Na vidličce Romana Pauluse - Punč je u nás spojen se zákuskem, v Británii je to nápoj. Jak na to?

28. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Jsem rád, že mé výrobky žijí vlastním životem, prohlašuje designér Maxim Velčovský

Blízká setkání - Jsem rád, že mé výrobky žijí vlastním životem, prohlašuje designér Maxim Velčovský

28. 12. 2020

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Vladimíra Dvořáková: V prezidentově vánočním poselství naprosto chyběla empatie

Jak to vidí... - Vladimíra Dvořáková: V prezidentově vánočním poselství naprosto chyběla empatie

28. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Staří mistři aneb Stín a světlo

Láska za lásku - Staří mistři aneb Stín a světlo

27. 12. 2020

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál - Třeba jednou. Vzpomínáte si ještě na svá první dětská přání?

Dokuseriál - Třeba jednou. Vzpomínáte si ještě na svá první dětská přání?

27. 12. 2020

27 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z - „Jaruško, nakresli!" Kde nepíšeme ypsilon, i když se jedná o ženský rod

O češtině od A do Z - „Jaruško, nakresli!" Kde nepíšeme ypsilon, i když se jedná o ženský rod

27. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - V kostele opatrujeme betlém z roku 1730, prozrazuje páter Bonaventura Štivar

Jak to vidí... - V kostele opatrujeme betlém z roku 1730, prozrazuje páter Bonaventura Štivar

27. 12. 2020

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Král českých bavičů Vladimír Menšík podle herce Pavla Zedníčka

Úžasné životy - Úžasné životy: Král českých bavičů Vladimír Menšík podle herce Pavla Zedníčka

27. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Femme fatale undergroundu. Osudové ženy: Věra Jirousová

Osudové ženy - Femme fatale undergroundu. Osudové ženy: Věra Jirousová

26. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Miloš Rejcht: Z perspektivy spokojeného důchodce se mi moje cesta jeví jako dobrá

Stříbrný vítr - Miloš Rejcht: Z perspektivy spokojeného důchodce se mi moje cesta jeví jako dobrá

26. 12. 2020

41 min

Obrázek epizody Expedice - Expedice za svatým Štěpánem

Expedice - Expedice za svatým Štěpánem

26. 12. 2020

30 min