Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání - Dědeček Kamil Střihavka: Tu radost, kterou rozdávají děti, si užívám

Blízká setkání - Dědeček Kamil Střihavka: Tu radost, kterou rozdávají děti, si užívám

25. 1. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Ilona Švihlíková: Kvóty na prodej českých potravin? Podívejte se na vepřové. Tak trh funguje

Jak to vidí... - Ilona Švihlíková: Kvóty na prodej českých potravin? Podívejte se na vepřové. Tak trh funguje

25. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Poezie hospod

Láska za lásku - Poezie hospod

24. 1. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z - Psaní názvů ulic a náměstí

O češtině od A do Z - Psaní názvů ulic a náměstí

24. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody Omeletky - Latexový oblek jsem si v Amsterodamu nekoupila, i když jsem se v něm dle mého muže mohla koupat ve vaně, přiznává Halina Pawlowská

Omeletky - Latexový oblek jsem si v Amsterodamu nekoupila, i když jsem se v něm dle mého muže mohla koupat ve vaně, přiznává Halina Pawlowská

24. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Baví mě být u toho, říká fotograf Herbert Slavík

Jak to vidí... - Baví mě být u toho, říká fotograf Herbert Slavík

24. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Osobní kuchař Vlasty Buriana Trejbal podle šéfkuchaře Romana Pauluse

Úžasné životy - Úžasné životy: Osobní kuchař Vlasty Buriana Trejbal podle šéfkuchaře Romana Pauluse

24. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Nejslavnější česká herečka své doby původně česky psát ani číst neuměla. Osudové ženy: Eliška Pešková

Osudové ženy - Nejslavnější česká herečka své doby původně česky psát ani číst neuměla. Osudové ženy: Eliška Pešková

23. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Olga Sommerová: Setkání s dokumentem bylo jako setkání s profesí pro mě stvořenou

Stříbrný vítr - Olga Sommerová: Setkání s dokumentem bylo jako setkání s profesí pro mě stvořenou

23. 1. 2021

37 min

Obrázek epizody Expedice - Expedice do vývoje a výroby léků

Expedice - Expedice do vývoje a výroby léků

23. 1. 2021

31 min

Obrázek epizody Omeletky - Mám ráda zimní sport, přiznává Halina Pawlowská v nových Omeletkách. Jsou to šachy, dodává s humorem

Omeletky - Mám ráda zimní sport, přiznává Halina Pawlowská v nových Omeletkách. Jsou to šachy, dodává s humorem

23. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o milionech hvězd, rybě s přísavkou a zkáze Pompejí

Meteor - Meteor o milionech hvězd, rybě s přísavkou a zkáze Pompejí

23. 1. 2021

56 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - František Křižík. Tramvaj doplnil i světelnou fontánou

Příběhy z kalendáře - František Křižík. Tramvaj doplnil i světelnou fontánou

22. 1. 2021

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Nemůžete se připravit na to, že vám vymění dítě, konstatuje David Novotný

Blízká setkání - Nemůžete se připravit na to, že vám vymění dítě, konstatuje David Novotný

22. 1. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Libor Grubhoffer: Mnozí původci nemocí mají schopnost měnit svůj kabát. Vývoj vakcín je tak velmi obtížný

Jak to vidí... - Libor Grubhoffer: Mnozí původci nemocí mají schopnost měnit svůj kabát. Vývoj vakcín je tak velmi obtížný

22. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Péče o psy v mrazivém počasí

Káva o čtvrté - Péče o psy v mrazivém počasí

21. 1. 2021

31 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Jak by mělo vypadat správné jídlo pro mysl? Co svědčí dobré náladě?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Jak by mělo vypadat správné jídlo pro mysl? Co svědčí dobré náladě?

21. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Brlica, Kounek

O původu příjmení - Brlica, Kounek

21. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat

Na vidličce Romana Pauluse - Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat

21. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Slavia. Slavného Pláničku ve Spartě nevzali, se Slavií odehrál tisíc zápasů

Příběhy z kalendáře - Slavia. Slavného Pláničku ve Spartě nevzali, se Slavií odehrál tisíc zápasů

21. 1. 2021

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Důvěru k dětem si vybudujete přes zájem, radí rodičům psycholog Milan Studnička

Blízká setkání - Důvěru k dětem si vybudujete přes zájem, radí rodičům psycholog Milan Studnička

21. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jiří Pondělíček: Amerika začala psát novou kapitolu. Trucujícího Donalda Trumpa vystřídal Joe Biden

Jak to vidí... - Jiří Pondělíček: Amerika začala psát novou kapitolu. Trucujícího Donalda Trumpa vystřídal Joe Biden

21. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu - Vrah je zahradník? Kriminální případ jako pro Sherlocka Holmese

Historie českého zločinu - Vrah je zahradník? Kriminální případ jako pro Sherlocka Holmese

20. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Nežádoucí účinky léčiv

Káva o čtvrté - Nežádoucí účinky léčiv

20. 1. 2021

33 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Sportovci odcházejí za prací do jiných oborů

Zlehýnka Mariana Jelínka - Sportovci odcházejí za prací do jiných oborů

20. 1. 2021

3 min