Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání - Martina Preissová: Pomáhala mi víra v dobrý konec

Blízká setkání - Martina Preissová: Pomáhala mi víra v dobrý konec

5. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Václav Malý: Není mi jasné, jaký má Navalnyj další politický program. Protest nestačí

Jak to vidí... - Václav Malý: Není mi jasné, jaký má Navalnyj další politický program. Protest nestačí

5. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Standardy stomatologické péče

Káva o čtvrté - Standardy stomatologické péče

4. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Jak myslí muž a jak žena?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Jak myslí muž a jak žena?

4. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Chlebek, Banach

O původu příjmení - Chlebek, Banach

4. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Indická kuchyně: Má mnoho variant a chutí

Na vidličce Romana Pauluse - Indická kuchyně: Má mnoho variant a chutí

4. 2. 2021

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Jiří Raška. Skokan z Frenštátu, který dobyl svět

Příběhy z kalendáře - Jiří Raška. Skokan z Frenštátu, který dobyl svět

4. 2. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Prohlášení politiků je někdy větší ráže, než kulka vypálená v Afghánistánu, myslí si  Michal Kubal

Blízká setkání - Prohlášení politiků je někdy větší ráže, než kulka vypálená v Afghánistánu, myslí si Michal Kubal

4. 2. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Pavel Kosatík: Z dokumentu se mi udělalo zle. A to je dobře!

Jak to vidí... - Pavel Kosatík: Z dokumentu se mi udělalo zle. A to je dobře!

4. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu - Zpívající vrah

Historie českého zločinu - Zpívající vrah

3. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Potravinová soběstačnost

Káva o čtvrté - Potravinová soběstačnost

3. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Karanténa a omezení: Na vlastní kůži je zažívají i sportovci

Zlehýnka Mariana Jelínka - Karanténa a omezení: Na vlastní kůži je zažívají i sportovci

3. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Gardavský, Ciompa

O původu příjmení - Gardavský, Ciompa

3. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Jehněčí: Je chutné a navíc velmi dietní

Na vidličce Romana Pauluse - Jehněčí: Je chutné a navíc velmi dietní

3. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Luna 9. Bezpilotní sonda, která v roce 1966 lehce přistála na Měsíci

Příběhy z kalendáře - Luna 9. Bezpilotní sonda, která v roce 1966 lehce přistála na Měsíci

3. 2. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Ženy se mě často ptají, jak to zvládám, když mám tři děti, usmívá se podnikatelka Simona Kijonková

Blízká setkání - Ženy se mě často ptají, jak to zvládám, když mám tři děti, usmívá se podnikatelka Simona Kijonková

3. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Denisa Hejlová: Jakmile se vláda chová jako rodič k malému dítěti, lidé zákonitě odmítají poslouchat

Jak to vidí... - Denisa Hejlová: Jakmile se vláda chová jako rodič k malému dítěti, lidé zákonitě odmítají poslouchat

3. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy slavných značek - Amylon: Největší škrobárenský podnik myslel od začátku i na ty nejmenší. Vyráběl pro ně pudingy a cukrová mejdlíčka

Příběhy slavných značek - Amylon: Největší škrobárenský podnik myslel od začátku i na ty nejmenší. Vyráběl pro ně pudingy a cukrová mejdlíčka

2. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Novela zákona na ochranu zvířat proti týrání

Káva o čtvrté - Novela zákona na ochranu zvířat proti týrání

2. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Platí, že kolik řečí umíš, tolikrát si člověkem?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Platí, že kolik řečí umíš, tolikrát si člověkem?

2. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Bajbora

O původu příjmení - Bajbora

2. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Kořenící směsi: Lze s nimi experimentovat?

Na vidličce Romana Pauluse - Kořenící směsi: Lze s nimi experimentovat?

2. 2. 2021

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Věra Chytilová. Bez nadsázky první dáma české kinematografie

Příběhy z kalendáře - Věra Chytilová. Bez nadsázky první dáma české kinematografie

2. 2. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Každý člověk bez ohledu na vzhled si zaslouží respekt, je přesvědčená autorka podcastu Sádlo

Blízká setkání - Každý člověk bez ohledu na vzhled si zaslouží respekt, je přesvědčená autorka podcastu Sádlo

2. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Lukáš Kovanda: Mluví se o světové válce o vakcínu. Proč se neobrátit o pomoc na východ?

Jak to vidí... - Lukáš Kovanda: Mluví se o světové válce o vakcínu. Proč se neobrátit o pomoc na východ?

2. 2. 2021

26 min