Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí... - U černobílé fotografie musíte víc uvažovat, připomíná fotograf Josef Vrážel

Jak to vidí... - U černobílé fotografie musíte víc uvažovat, připomíná fotograf Josef Vrážel

14. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Anna Bayerová: Toužila pomáhat lidem. Historicky druhá česká lékařka ale na domácí půdě léčit nesměla

Osudové ženy - Anna Bayerová: Toužila pomáhat lidem. Historicky druhá česká lékařka ale na domácí půdě léčit nesměla

13. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Při natáčení dokumentů je to někdy drama, uvádí režisér Viktor Polesný

Stříbrný vítr - Při natáčení dokumentů je to někdy drama, uvádí režisér Viktor Polesný

13. 3. 2021

39 min

Obrázek epizody Expedice - Expedice do světa oka a oftalmologie

Expedice - Expedice do světa oka a oftalmologie

13. 3. 2021

34 min

Obrázek epizody Omeletky - Příroda mě zaskočila na každé dovolené. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky - Příroda mě zaskočila na každé dovolené. Omeletky Haliny Pawlowské

13. 3. 2021

29 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o otřesech Islandu, lovu vlků a přínosu koronaviru vědě

Meteor - Meteor o otřesech Islandu, lovu vlků a přínosu koronaviru vědě

13. 3. 2021

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Z konkurzu na film Vlasy Miloš Forman vyprovodil Madonnu i Bruce Sprigsteena

Příběhy z kalendáře - Z konkurzu na film Vlasy Miloš Forman vyprovodil Madonnu i Bruce Sprigsteena

12. 3. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Písní Hippokratova armáda jsem chtěl lékařům poděkovat, svěřuje se hudebník Igor Orozovič

Blízká setkání - Písní Hippokratova armáda jsem chtěl lékařům poděkovat, svěřuje se hudebník Igor Orozovič

12. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Biskup Václav Malý: Papež udělal při návštěvě Iráku několik neobvyklých kroků. Nešlo o prázdná gesta

Jak to vidí... - Biskup Václav Malý: Papež udělal při návštěvě Iráku několik neobvyklých kroků. Nešlo o prázdná gesta

12. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Host do domu - „Ze všeho nejvíc se cítím být dandym. Člověkem, který jde proti směru,“ svěřil se Vodňanský

Host do domu - „Ze všeho nejvíc se cítím být dandym. Člověkem, který jde proti směru,“ svěřil se Vodňanský

11. 3. 2021

38 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Léčba onemocnění Covid-19

Káva o čtvrté - Léčba onemocnění Covid-19

11. 3. 2021

32 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Krize kolem koronaviru mění odpovědnost jednotlivce

Zlehýnka Mariana Jelínka - Krize kolem koronaviru mění odpovědnost jednotlivce

11. 3. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Imbr, Zeman, Klůfa

O původu příjmení - Imbr, Zeman, Klůfa

11. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Tvarůžky: Mají výraznou vůni i chuť

Na vidličce Romana Pauluse - Tvarůžky: Mají výraznou vůni i chuť

11. 3. 2021

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Alexander Fleming. Zkoumal slzy, rýmu i plíseň na starých botách. Penicilin objevil díky dědictví

Příběhy z kalendáře - Alexander Fleming. Zkoumal slzy, rýmu i plíseň na starých botách. Penicilin objevil díky dědictví

11. 3. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Moje trvalá zaznamenala posun k horšímu, zasmál se zpěvák Ondřej Hejma

Blízká setkání - Moje trvalá zaznamenala posun k horšímu, zasmál se zpěvák Ondřej Hejma

11. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Lukáš Kovanda: Zavřít továrny? Obávám se, že přes tak radikální krok cesta z krize nevede

Jak to vidí... - Lukáš Kovanda: Zavřít továrny? Obávám se, že přes tak radikální krok cesta z krize nevede

11. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu - Draze placený výlet do Ria. Případ vražd mezi brněnskými veksláky

Historie českého zločinu - Draze placený výlet do Ria. Případ vražd mezi brněnskými veksláky

10. 3. 2021

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Buďme pozitivní, zůstaňme negativní!

Káva o čtvrté - Buďme pozitivní, zůstaňme negativní!

10. 3. 2021

30 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Telefon byl přelomovým objevem

Zlehýnka Mariana Jelínka - Telefon byl přelomovým objevem

10. 3. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Hradčovský, Fomín, Šaršoun, Loužil

O původu příjmení - Hradčovský, Fomín, Šaršoun, Loužil

10. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Daši: Japonský vývar, který se tomu našemu opravdu nepodobá

Na vidličce Romana Pauluse - Daši: Japonský vývar, který se tomu našemu opravdu nepodobá

10. 3. 2021

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Alexander Graham Bell. Předchůdce jeho telefonu vypadal jako aparát s gumovým váčkem

Příběhy z kalendáře - Alexander Graham Bell. Předchůdce jeho telefonu vypadal jako aparát s gumovým váčkem

10. 3. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Třetí Český lev pro Petru Špalkovou: Zvedla jsem ruku nad hlavu a zařvala. Poprvé v životě

Blízká setkání - Třetí Český lev pro Petru Špalkovou: Zvedla jsem ruku nad hlavu a zařvala. Poprvé v životě

10. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Adam Černý: Sarkozy by si mohl trest odsedět doma s náramkem na ruce. Ještě mu ale může pomoct Evropský soud pro lidská práva

Jak to vidí... - Adam Černý: Sarkozy by si mohl trest odsedět doma s náramkem na ruce. Ještě mu ale může pomoct Evropský soud pro lidská práva

10. 3. 2021

26 min