Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: David Matásek: Když se mě syn zeptal, kdy umřeme, chytl jsem ovladač

Blízká setkání: David Matásek: Když se mě syn zeptal, kdy umřeme, chytl jsem ovladač

12. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Vláda to už jen doklepává. Protože nikdo nechce pustit do hry Miloše Zemana

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Vláda to už jen doklepává. Protože nikdo nechce pustit do hry Miloše Zemana

12. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Cesta do města

Láska za lásku: Cesta do města

11. 4. 2021

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Genius loci. I města mají své příběhy a osudy

Dokuseriál: Genius loci. I města mají své příběhy a osudy

11. 4. 2021

27 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Kdy v češtině užíváme dvojí zápor

O češtině od A do Z: Kdy v češtině užíváme dvojí zápor

11. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Petr Vacek: Jako začínající herec jsem chtěl bojovat proti útlaku. Myslel jsem si, že spasím svět

Až na dřeň: Petr Vacek: Jako začínající herec jsem chtěl bojovat proti útlaku. Myslel jsem si, že spasím svět

11. 4. 2021

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Překvapilo mě, jaký boom Božena vyvolala, říká herečka Anna Kameníková

Zálety Aleny Zárybnické: Překvapilo mě, jaký boom Božena vyvolala, říká herečka Anna Kameníková

11. 4. 2021

19 min

Obrázek epizody Vltavín: Služební cesta se radním v 16. století vyplatila. Město jim proplácelo nové boty i úplatky

Vltavín: Služební cesta se radním v 16. století vyplatila. Město jim proplácelo nové boty i úplatky

11. 4. 2021

31 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér Antonín Moskalyk podle historika Michala Dlouhého

Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér Antonín Moskalyk podle historika Michala Dlouhého

11. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Přežila jsem díky golfu, tak myslím, že mu něco dlužím. Osudové ženy: Luisa Abrahamsová

Osudové ženy: Přežila jsem díky golfu, tak myslím, že mu něco dlužím. Osudové ženy: Luisa Abrahamsová

10. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zajímaly mě hrady i zámořský svět, konstatuje historik a expert na americké dějiny Josef Opatrný

Stříbrný vítr: Zajímaly mě hrady i zámořský svět, konstatuje historik a expert na americké dějiny Josef Opatrný

10. 4. 2021

39 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o zemětřesení ledovců, spatření neviditelné barvy a letu Gagarina

Meteor: Meteor o zemětřesení ledovců, spatření neviditelné barvy a letu Gagarina

10. 4. 2021

56 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milan Šteindler, David Vávra: Jsme povinni vykrádat legendární dvojice

Blízká setkání: Milan Šteindler, David Vávra: Jsme povinni vykrádat legendární dvojice

9. 4. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Stydím se, že jsem osud sochaře Františka Bělského neznal. Díky němu o nás ví celý svět

Jak to vidí...: Václav Malý: Stydím se, že jsem osud sochaře Františka Bělského neznal. Díky němu o nás ví celý svět

9. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Lesník je v kontaktu s přírodou každý den

Kdo umí, ten umí: Lesník je v kontaktu s přírodou každý den

8. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Móda ve sportu: Světová móda si připomíná velký den

Zlehýnka Mariana Jelínka: Móda ve sportu: Světová móda si připomíná velký den

8. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Filáček, Hašl

O původu příjmení: Filáček, Hašl

8. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Játrové knedlíčky: Jak si je připravit

Na vidličce Romana Pauluse: Játrové knedlíčky: Jak si je připravit

8. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: S kritikou mám problém, ta negace člověka mrzí, přiznává scénárista Marek Epstein

Blízká setkání: S kritikou mám problém, ta negace člověka mrzí, přiznává scénárista Marek Epstein

8. 4. 2021

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: komentátor Adam Černý.

Jak to vidí...: komentátor Adam Černý.

8. 4. 2021

21 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Kamera jako svědek. První případ v Čechách vyřešený díky průmyslovým kamerám

Historie českého zločinu: Kamera jako svědek. První případ v Čechách vyřešený díky průmyslovým kamerám

7. 4. 2021

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Závěť

Káva o čtvrté: Závěť

7. 4. 2021

31 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zdraví a školství: Dvě klíčová témata dneška

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zdraví a školství: Dvě klíčová témata dneška

7. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kobera, Battista, Ficek

O původu příjmení: Kobera, Battista, Ficek

7. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Francouzský šéfkuchař Paul Bocus, zakladatel nové kuchyně

Na vidličce Romana Pauluse: Francouzský šéfkuchař Paul Bocus, zakladatel nové kuchyně

7. 4. 2021

3 min