Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Jiří Hošek: Stopy vedou do nejvyšších pater ruské politiky. Utáhne Západ společně šrouby?

Jak to vidí...: Novinář Jiří Hošek: Stopy vedou do nejvyšších pater ruské politiky. Utáhne Západ společně šrouby?

21. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Holubi ve městě

Káva o čtvrté: Holubi ve městě

20. 4. 2021

34 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: V dubnu 1891 se narodil sportovní redaktor Josef Laufer

Zlehýnka Mariana Jelínka: V dubnu 1891 se narodil sportovní redaktor Josef Laufer

20. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kilbergr, Bulín, Hrušovský

O původu příjmení: Kilbergr, Bulín, Hrušovský

20. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Halászlé: Jak se připravuje?

Na vidličce Romana Pauluse: Halászlé: Jak se připravuje?

20. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Albert Čuba: Vždycky jde o vyprávění příběhů

Blízká setkání: Albert Čuba: Vždycky jde o vyprávění příběhů

20. 4. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mezinárodní agrese, nebo útok na zboží? Dezinformační boj prohráváme, říká expertka na PR Hejlov

Jak to vidí...: Mezinárodní agrese, nebo útok na zboží? Dezinformační boj prohráváme, říká expertka na PR Hejlov

20. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Prevence civilizačních chorob

Káva o čtvrté: Prevence civilizačních chorob

19. 4. 2021

49 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 19. 4. 2021

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 19. 4. 2021

19. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hrych, Šimek, Šimon

O původu příjmení: Hrych, Šimek, Šimon

19. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Guláš: Je skutečně z Maďarska?

Na vidličce Romana Pauluse: Guláš: Je skutečně z Maďarska?

19. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jenovéfa Boková: Divadlo je krásné, ale jsem velká trémistka

Blízká setkání: Jenovéfa Boková: Divadlo je krásné, ale jsem velká trémistka

19. 4. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Charakter akce ruských špionů je překvapující. Mluví se o studené válce, říká politolog Petr Just

Jak to vidí...: Charakter akce ruských špionů je překvapující. Mluví se o studené válce, říká politolog Petr Just

19. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Krytování

Láska za lásku: Krytování

18. 4. 2021

59 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak skloňovat slovo „káně“

O češtině od A do Z: Jak skloňovat slovo „káně“

18. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Když mi umíral tatínek, našla jsem boha, svěřuje se herečka Miluše Bittnerová

Až na dřeň: Když mi umíral tatínek, našla jsem boha, svěřuje se herečka Miluše Bittnerová

18. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Vesmírné odpadky mě nadzvedávají ze židle, zlobí se astronom Suchan

Zálety Aleny Zárybnické: Vesmírné odpadky mě nadzvedávají ze židle, zlobí se astronom Suchan

18. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Proti koněspřežce vedli sedláci vzpouru. S holemi a sekerami se vydali za samotným stavitelem

Vltavín: Proti koněspřežce vedli sedláci vzpouru. S holemi a sekerami se vydali za samotným stavitelem

18. 4. 2021

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pacienti chtějí prožít co nejlepší život až do konce, říká doktorka Kateřina Rusinová

Jak to vidí...: Pacienti chtějí prožít co nejlepší život až do konce, říká doktorka Kateřina Rusinová

18. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Miloš Nedbal podle herce a dabéra Jiřího Hromady

Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Miloš Nedbal podle herce a dabéra Jiřího Hromady

18. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Snoubence jí popravili nacisti. Budoucího manžela na ni nasadila StB. Osudové ženy: Milena Šeborová

Osudové ženy: Snoubence jí popravili nacisti. Budoucího manžela na ni nasadila StB. Osudové ženy: Milena Šeborová

17. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Belmondo byl na jevišti ještě víc strhující než ve filmu, vzpomíná herec a překladatel Jiří Žák

Stříbrný vítr: Belmondo byl na jevišti ještě víc strhující než ve filmu, vzpomíná herec a překladatel Jiří Žák

17. 4. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: Vášnivý tanec Řeka Zorby je nezapomenutelný. Omeletky Haliny Pawlowské naplněné tancem

Omeletky: Vášnivý tanec Řeka Zorby je nezapomenutelný. Omeletky Haliny Pawlowské naplněné tancem

17. 4. 2021

28 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o bezhlavém plži, gravitačních vlnách a magnetických očích

Meteor: Meteor o bezhlavém plži, gravitačních vlnách a magnetických očích

17. 4. 2021

56 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pivovarník Stanislav Bernard: Leukémie mi změnila pohled na život

Blízká setkání: Pivovarník Stanislav Bernard: Leukémie mi změnila pohled na život

16. 4. 2021

27 min