Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Špenát: Je plný chutí a vitamínů

Na vidličce Romana Pauluse: Špenát: Je plný chutí a vitamínů

18. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ladislav Frej: Mám se špatně, ale dobře to snáším

Blízká setkání: Ladislav Frej: Mám se špatně, ale dobře to snáším

18. 5. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Vnitřní konflikt v Izraeli nezacelí žádní zprostředkovatelé

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Vnitřní konflikt v Izraeli nezacelí žádní zprostředkovatelé

18. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Volby v Turecku? Erdoğanovi nenahrává ekonomická krize ani syrští uprchlíci

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Volby v Turecku? Erdoğanovi nenahrává ekonomická krize ani syrští uprchlíci

18. 5. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Plicní hypertenze

Káva o čtvrté: Plicní hypertenze

17. 5. 2021

33 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 17. 5. 2021

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 17. 5. 2021

17. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Valenta, Bravenec, Klodwig

O původu příjmení: Valenta, Bravenec, Klodwig

17. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Králičí maso: Je lahodné a taky relativně dietní

Na vidličce Romana Pauluse: Králičí maso: Je lahodné a taky relativně dietní

17. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Halina Pawlowská: Moje plány se vždy týkaly mužů

Blízká setkání: Halina Pawlowská: Moje plány se vždy týkaly mužů

17. 5. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Zdůvodnění odchodu šéfžalobce Pavla Zemana je mementem pro kohokoli, kdo přijde po něm

Jak to vidí...: Petr Just: Zdůvodnění odchodu šéfžalobce Pavla Zemana je mementem pro kohokoli, kdo přijde po něm

17. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Cesty a cestičky

Láska za lásku: Cesty a cestičky

16. 5. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Ženské ekvivalenty profesí

O češtině od A do Z: Ženské ekvivalenty profesí

16. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Cukrářka Iveta Fabešová: Nejsem člověk, který umí vařit bez receptu, vážím i mrkev na svíčkovou

Až na dřeň: Cukrářka Iveta Fabešová: Nejsem člověk, který umí vařit bez receptu, vážím i mrkev na svíčkovou

16. 5. 2021

22 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Naučila jsem se nebýt paralyzovaná nervozitou, usmívá se tvář Událostí Linda Bartošová

Zálety Aleny Zárybnické: Naučila jsem se nebýt paralyzovaná nervozitou, usmívá se tvář Událostí Linda Bartošová

16. 5. 2021

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Akrobat seskočil z letadla, udělal ve vzduchu několik přemetů, ale padák se mu neotevřel

Vltavín: Akrobat seskočil z letadla, udělal ve vzduchu několik přemetů, ale padák se mu neotevřel

16. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Není tak důležité sledovat výsledek, ale trend, říká sociolog Martin Buchtík

Jak to vidí...: Není tak důležité sledovat výsledek, ale trend, říká sociolog Martin Buchtík

16. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Jiří Schelinger podle Františka Ringo Čecha

Úžasné životy: Úžasné životy: Jiří Schelinger podle Františka Ringo Čecha

16. 5. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Zradou nejvyšší se provinila na své dceři. Osudové ženy: špionka Růžena Jandíková

Osudové ženy: Zradou nejvyšší se provinila na své dceři. Osudové ženy: špionka Růžena Jandíková

15. 5. 2021

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Největší problém jsou předsudky, říká reportérka a cestovatelka Pavla Jazairiová

Stříbrný vítr: Největší problém jsou předsudky, říká reportérka a cestovatelka Pavla Jazairiová

15. 5. 2021

43 min

Obrázek epizody Omeletky: Mám hrůzu z pavouků. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Mám hrůzu z pavouků. Omeletky Haliny Pawlowské

15. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o sčítání ptáků, zvukovém klamu a utíkajících houbách

Meteor: Meteor o sčítání ptáků, zvukovém klamu a utíkajících houbách

15. 5. 2021

56 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Meteorolog Michal Žák: Pranostiky dnes musíme brát s rezervou

Blízká setkání: Meteorolog Michal Žák: Pranostiky dnes musíme brát s rezervou

14. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Výzkum koronaviru úspěšně pokračuje. Obavy ale začíná vzbuzovat ptačí chřipka

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Výzkum koronaviru úspěšně pokračuje. Obavy ale začíná vzbuzovat ptačí chřipka

14. 5. 2021

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Nožíř Zdeněk Krejza měl být motocyklovým závodníkem. Pak dostal šavli a všechno je jinak

Kdo umí, ten umí: Nožíř Zdeněk Krejza měl být motocyklovým závodníkem. Pak dostal šavli a všechno je jinak

13. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Máme pejska z útulku

Káva o čtvrté: Máme pejska z útulku

13. 5. 2021

34 min