Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Legislativní nouze? Vláda má seniory chránit, ne nastolovat hloupé účetnictví

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Legislativní nouze? Vláda má seniory chránit, ne nastolovat hloupé účetnictví

1. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Léto a nebezpečí pro oči

Káva o čtvrté: Léto a nebezpečí pro oči

31. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 31. 5. 2021

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 31. 5. 2021

31. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Římek, Bartoš, Kodydek

O původu příjmení: Římek, Bartoš, Kodydek

31. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: O domácí hořčici tak často neslyšíme

Na vidličce Romana Pauluse: O domácí hořčici tak často neslyšíme

31. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Helena Třeštíková: Zákruty života jsou zajímavé a nečekané. Pořád mě to fascinuje

Blízká setkání: Helena Třeštíková: Zákruty života jsou zajímavé a nečekané. Pořád mě to fascinuje

31. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Kohoutů na politickém dvorku je dost. Alternativa vůči vládě ale neexistuje

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Kohoutů na politickém dvorku je dost. Alternativa vůči vládě ale neexistuje

31. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Výročí rozhlasu

Láska za lásku: Výročí rozhlasu

30. 5. 2021

39 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve světě říkají Venezia a my Češi Benátky?

O češtině od A do Z: Proč ve světě říkají Venezia a my Češi Benátky?

30. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zakladatelka Nadačního fondu Sudička, který pomáhá lidem se zrakovým postižením: Lítost nesnáším

Až na dřeň: Zakladatelka Nadačního fondu Sudička, který pomáhá lidem se zrakovým postižením: Lítost nesnáším

30. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Vltavín: Po stopách mladého Petra Voka a už neexistující říčky Hostice

Vltavín: Po stopách mladého Petra Voka a už neexistující říčky Hostice

30. 5. 2021

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Od roku 1993 padlo ve službě přes sto policistů, připomněl plukovník Jiří Ignác Laňka

Jak to vidí...: Od roku 1993 padlo ve službě přes sto policistů, připomněl plukovník Jiří Ignác Laňka

30. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Byla múzou salonů. Své touhy a ideály ale obětovala stárnoucímu muži. Osudové ženy: Bohuslava Rajská

Osudové ženy: Byla múzou salonů. Své touhy a ideály ale obětovala stárnoucímu muži. Osudové ženy: Bohuslava Rajská

29. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Při focení v Rusku jsem bydlela v pravoslavném klášteře, vzpomíná fotografka Dana Kyndrová

Stříbrný vítr: Při focení v Rusku jsem bydlela v pravoslavném klášteře, vzpomíná fotografka Dana Kyndrová

29. 5. 2021

41 min

Obrázek epizody Omeletky: Spánek je jen pro zbabělce. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Spánek je jen pro zbabělce. Omeletky Haliny Pawlowské

29. 5. 2021

29 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podivné DNA, hranicích Sluneční soustavy a životu v horách

Meteor: Meteor o podivné DNA, hranicích Sluneční soustavy a životu v horách

29. 5. 2021

55 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tenistka Barbora Strýcová: Loučení s tenisem mě bolelo

Blízká setkání: Tenistka Barbora Strýcová: Loučení s tenisem mě bolelo

28. 5. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Deficit rozpočtu? O problému víme roky. Místo koncepce ale vláda tvoří mozaiku návrhů

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Deficit rozpočtu? O problému víme roky. Místo koncepce ale vláda tvoří mozaiku návrhů

28. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Lenka Kmošková ze Sebranic je archaický nadšenec

Kdo umí, ten umí: Lenka Kmošková ze Sebranic je archaický nadšenec

27. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Poruchy chuti a čichu

Káva o čtvrté: Poruchy chuti a čichu

27. 5. 2021

34 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Kariéra profesionálních sportovců poté, co opustí stadiony

Zlehýnka Mariana Jelínka: Kariéra profesionálních sportovců poté, co opustí stadiony

27. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Grombiřík, Nekarda, Fürbach

O původu příjmení: Grombiřík, Nekarda, Fürbach

27. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Nakládaný hermelín: Vynikající chuťovka k pivu

Na vidličce Romana Pauluse: Nakládaný hermelín: Vynikající chuťovka k pivu

27. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lenka Hatašová: Portrétní fotografie je můj pohled na člověka

Blízká setkání: Lenka Hatašová: Portrétní fotografie je můj pohled na člověka

27. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: bezpečnostní poradce Andor Šándor

Jak to vidí...: bezpečnostní poradce Andor Šándor

27. 5. 2021

25 min