Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Polední sirény: Soucítíme s Moravou a jsme v černém. Napišme lidem, kteří zažili tornádo, vyzývají Polední sirény

Polední sirény: Soucítíme s Moravou a jsme v černém. Napišme lidem, kteří zažili tornádo, vyzývají Polední sirény

25. 6. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: V životě je pro mě nejdůležitější svoboda

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: V životě je pro mě nejdůležitější svoboda

25. 6. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Chybí nám kultivovaná kritická debata, je přesvědčen analytik sociálních dat Josef Šlerka

Jak to vidí...: Chybí nám kultivovaná kritická debata, je přesvědčen analytik sociálních dat Josef Šlerka

25. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Svět nemá knihu příliš v úctě, mračí se antikvář Michal Bartoš

Kdo umí, ten umí: Svět nemá knihu příliš v úctě, mračí se antikvář Michal Bartoš

24. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 24. 6. 2021

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 24. 6. 2021

24. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hostovský, Kunst

O původu příjmení: Hostovský, Kunst

24. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu

Na vidličce Romana Pauluse: Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu

24. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Herec Harrison Ford se v 78 letech zranil. „Když couvám, koukám dozadu!“ radí Polední sirény

Polední sirény: Herec Harrison Ford se v 78 letech zranil. „Když couvám, koukám dozadu!“ radí Polední sirény

24. 6. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Prázdná makovice je největší poklad. To si pěstuji, říká spisovatel Ondřej Neff

Blízká setkání: Prázdná makovice je největší poklad. To si pěstuji, říká spisovatel Ondřej Neff

24. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Richard Hindls: Brexit ukázal, že svět není černobílý a nelze ho vměstnat do otázky ano/ne

Jak to vidí...: Ekonom Richard Hindls: Brexit ukázal, že svět není černobílý a nelze ho vměstnat do otázky ano/ne

24. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Já chci žít non-stop. Případ, který vehnal slzy do očí i otrlým kriminalistům

Historie českého zločinu: Já chci žít non-stop. Případ, který vehnal slzy do očí i otrlým kriminalistům

23. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vladislav Vančura. Mistr českého jazyka, jehož způsob léta cituje celý národ

Příběhy z kalendáře: Vladislav Vančura. Mistr českého jazyka, jehož způsob léta cituje celý národ

23. 6. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bezpečnost na vodě

Káva o čtvrté: Bezpečnost na vodě

23. 6. 2021

35 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 23. 6. 2021

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 23. 6. 2021

23. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Burger bez masa: Potěšení pro vegany a vegetariány

Na vidličce Romana Pauluse: Burger bez masa: Potěšení pro vegany a vegetariány

23. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lindra, Hornych, Vetterle, Nettl

O původu příjmení: Lindra, Hornych, Vetterle, Nettl

23. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem herec, ne billboard, prohlašuje Marek Lambora

Blízká setkání: Jsem herec, ne billboard, prohlašuje Marek Lambora

23. 6. 2021

30 min

Obrázek epizody Polední sirény: Nové uniformy olympioniků? Miš maš a suši s knedlíkem, komentují oblečení sportovců Polední sirény

Polední sirény: Nové uniformy olympioniků? Miš maš a suši s knedlíkem, komentují oblečení sportovců Polední sirény

23. 6. 2021

18 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: psycholog Nikola Hořejš

Jak to vidí...: psycholog Nikola Hořejš

23. 6. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Minerální vody na našem stole

Káva o čtvrté: Minerální vody na našem stole

22. 6. 2021

32 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ferda Mravenec. Nejslavnější z blanokřídlých byl původně floutek se zálibou v opojném nápoji

Příběhy z kalendáře: Ferda Mravenec. Nejslavnější z blanokřídlých byl původně floutek se zálibou v opojném nápoji

22. 6. 2021

20 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Domácí burger: Zazáříte s ním na grilovací párty

Na vidličce Romana Pauluse: Domácí burger: Zazáříte s ním na grilovací párty

22. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kubíček, Kudrna, Prokeš, Merganc

O původu příjmení: Kubíček, Kudrna, Prokeš, Merganc

22. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Říct o něčem, že to končí, mi přijde divné. Člověk nikdy neví, myslí si Petr Forman

Blízká setkání: Říct o něčem, že to končí, mi přijde divné. Člověk nikdy neví, myslí si Petr Forman

22. 6. 2021

28 min

Obrázek epizody Polední sirény: Vycvičte si korelu, kočku nebo straku. Může nosit domů diamanty, navrhují Polední sirény

Polední sirény: Vycvičte si korelu, kočku nebo straku. Může nosit domů diamanty, navrhují Polední sirény

22. 6. 2021

16 min