Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Knoc, Naď, Laudyn

O původu příjmení: Knoc, Naď, Laudyn

19. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Višně: Hodí se do koláčů, na marmelády, ale i k masům

Na vidličce Romana Pauluse: Višně: Hodí se do koláčů, na marmelády, ale i k masům

19. 7. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Uršula Kluková: Nepodstatné věci házím za hlavu

Blízká setkání: Uršula Kluková: Nepodstatné věci házím za hlavu

19. 7. 2021

33 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Zastavený čas

Láska za lásku: Zastavený čas

18. 7. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Přechylování příjmení

O češtině od A do Z: Přechylování příjmení

18. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Většinu věcí je lepší dělat jako koníčka, než se tím živit. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Většinu věcí je lepší dělat jako koníčka, než se tím živit. Omeletky s Halinou Pawlowskou

18. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody Vltavín: A to řekla mně, který tolik stonal! Památná věta zhrzeného prince zazněla nad Humpolcem

Vltavín: A to řekla mně, který tolik stonal! Památná věta zhrzeného prince zazněla nad Humpolcem

18. 7. 2021

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Divadlo jsem nesnášel, říká Víťa Marčík, herec a principál kočovného divadla

Jak to vidí...: Divadlo jsem nesnášel, říká Víťa Marčík, herec a principál kočovného divadla

18. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Filolog Bedřich Hrozný podle jeho následovníka Petra Charváta

Úžasné životy: Úžasné životy: Filolog Bedřich Hrozný podle jeho následovníka Petra Charváta

18. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Diamant v hrdle, skromnost v srdci. Osudové ženy: Hana Hegerová

Osudové ženy: Diamant v hrdle, skromnost v srdci. Osudové ženy: Hana Hegerová

17. 7. 2021

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Host: taneční pedagožka Daria Klimentová

Stříbrný vítr: Host: taneční pedagožka Daria Klimentová

17. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody Omeletky: Sólo jsem neutáhla, ale pěkně otevírala pusu. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Sólo jsem neutáhla, ale pěkně otevírala pusu. Omeletky Haliny Pawlowské

17. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o putování dinosaurů, první klimatizaci a vlivu Slunce

Meteor: Meteor o putování dinosaurů, první klimatizaci a vlivu Slunce

17. 7. 2021

55 min

Obrázek epizody Strašidelné povídky: Pavla Horáková: Návrat

Strašidelné povídky: Pavla Horáková: Návrat

16. 7. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Antonín Holý. Neviditelný lékař

Příběhy z kalendáře: Antonín Holý. Neviditelný lékař

16. 7. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hrabě František Kinský vzpomíná: Pamatuji si na pokoj a postel, to malé dětské vězeníčko

Blízká setkání: Hrabě František Kinský vzpomíná: Pamatuji si na pokoj a postel, to malé dětské vězeníčko

16. 7. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Imunolog Hořejší: Varianty koronaviru jsou klasickým příkladem Darwinovy evoluce. Silnější vyhraje

Jak to vidí...: Imunolog Hořejší: Varianty koronaviru jsou klasickým příkladem Darwinovy evoluce. Silnější vyhraje

16. 7. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Cestujeme s domácími mazlíčky

Káva o čtvrté: Cestujeme s domácími mazlíčky

15. 7. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Boff, Woff, Wolf

O původu příjmení: Boff, Woff, Wolf

15. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku

Na vidličce Romana Pauluse: Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku

15. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdeněk Piškula: Byl to pochod zombíků

Blízká setkání: Zdeněk Piškula: Byl to pochod zombíků

15. 7. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Kvetoucí meruňky? Za nadprůměrně teplý únor může El Niño i klimatická změna

Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Kvetoucí meruňky? Za nadprůměrně teplý únor může El Niño i klimatická změna

15. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Nikdo mě neviděl. Případ jediné vykonané exekuce v Brně za první republiky

Historie českého zločinu: Nikdo mě neviděl. Případ jediné vykonané exekuce v Brně za první republiky

14. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Karel Gott. Zlatý slavík z Bertramky by 14. července oslavil 82. narozeniny

Příběhy z kalendáře: Karel Gott. Zlatý slavík z Bertramky by 14. července oslavil 82. narozeniny

14. 7. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Hluční sousedé

Káva o čtvrté: Hluční sousedé

14. 7. 2021

34 min