Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Polední sirény: Kdybych vyhrála v loterii, nikomu bych to neřekla, ujišťuje Linda Finková v Poledních sirénách

Polední sirény: Kdybych vyhrála v loterii, nikomu bych to neřekla, ujišťuje Linda Finková v Poledních sirénách

5. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Heřmánek ml.: V dětství pro mě bylo divadlo absolutní magie

Blízká setkání: Karel Heřmánek ml.: V dětství pro mě bylo divadlo absolutní magie

5. 8. 2021

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Dálnici si sami nepostavíme. Jako voliči chceme slyšet, že se o nás někdo postará

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Dálnici si sami nepostavíme. Jako voliči chceme slyšet, že se o nás někdo postará

5. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Mistr podvodník. Skutečného radu Vacátka ale nepřevezl

Historie českého zločinu: Mistr podvodník. Skutečného radu Vacátka ale nepřevezl

4. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Barack Obama. Historicky první politik afroamerického původu v úřadu prezidenta

Příběhy z kalendáře: Barack Obama. Historicky první politik afroamerického původu v úřadu prezidenta

4. 8. 2021

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak si pohrát s úrodou

Káva o čtvrté: Jak si pohrát s úrodou

4. 8. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Zýb, Nicek, Bilyk, Falis

O původu příjmení: Zýb, Nicek, Bilyk, Falis

4. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Brokolice: Je vynikající jako příloha i samostatný pokrm

Na vidličce Romana Pauluse: Brokolice: Je vynikající jako příloha i samostatný pokrm

4. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Jak dopadly vaše vztahy během pandemie? Pokud dobře, dejte radu, vyzývají Polední sirény

Polední sirény: Jak dopadly vaše vztahy během pandemie? Pokud dobře, dejte radu, vyzývají Polední sirény

4. 8. 2021

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mě rozčiluje, když někdo říká: Petr Horký si umí plnit své sny, prohlašuje známý polárník

Blízká setkání: Mě rozčiluje, když někdo říká: Petr Horký si umí plnit své sny, prohlašuje známý polárník

4. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Tunisko bylo výkladní skříní demokracie. Kroky prezidenta jdou ale proti ní

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Tunisko bylo výkladní skříní demokracie. Kroky prezidenta jdou ale proti ní

4. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Karel Fiala. Zářil v mnoha rolích, ale Limonádový Joe byl jen jeden

Příběhy z kalendáře: Karel Fiala. Zářil v mnoha rolích, ale Limonádový Joe byl jen jeden

3. 8. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Parkování ve městě

Káva o čtvrté: Parkování ve městě

3. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Tahini: Jak si doma tuto sezamovou pastu vyrobit

Na vidličce Romana Pauluse: Tahini: Jak si doma tuto sezamovou pastu vyrobit

3. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Jak trestáte své děti a jak trestali rodiče vás? Ptaly se Polední sirény

Polední sirény: Jak trestáte své děti a jak trestali rodiče vás? Ptaly se Polední sirény

3. 8. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ján Jackuliak: Mám drsnou slupku, ve skutečnosti jsem ale citlivý člověk

Blízká setkání: Ján Jackuliak: Mám drsnou slupku, ve skutečnosti jsem ale citlivý člověk

3. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Náš svět je na fosilních palivech naprosto závislý, tvrdí Ilona Švihlíková

Jak to vidí...: Náš svět je na fosilních palivech naprosto závislý, tvrdí Ilona Švihlíková

3. 8. 2021

29 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Český Krumlov. Hlavní město Šumavy

Příběhy z kalendáře: Český Krumlov. Hlavní město Šumavy

2. 8. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Infarkt myokardu

Káva o čtvrté: Infarkt myokardu

2. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Mihule, Měska

O původu příjmení: Mihule, Měska

2. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Játrové knedlíčky: Jak docílit toho, aby nebyly moc tuhé?

Na vidličce Romana Pauluse: Játrové knedlíčky: Jak docílit toho, aby nebyly moc tuhé?

2. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Kde by Polední sirény přežili apokalypsu? „Napadá mě naše chalupa,“ žertuje Linda Finková

Polední sirény: Kde by Polední sirény přežili apokalypsu? „Napadá mě naše chalupa,“ žertuje Linda Finková

2. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vladislav Chvála: Otázka, kterou pacientovi položíte, je jako světlice

Blízká setkání: Vladislav Chvála: Otázka, kterou pacientovi položíte, je jako světlice

2. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: To by se na Islandu stát nemohlo! Jak se liší politická kultura severských zemí?

Jak to vidí...: Petr Just: To by se na Islandu stát nemohlo! Jak se liší politická kultura severských zemí?

2. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Cesty

Láska za lásku: Cesty

1. 8. 2021

52 min