Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Polední sirény: Jakou jste dostali největší pokutu a za co? Ptaly se polední sirény

Polední sirény: Jakou jste dostali největší pokutu a za co? Ptaly se polední sirény

18. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: František Skála: Byl jsem sígr a dělal průšvihy

Blízká setkání: František Skála: Byl jsem sígr a dělal průšvihy

18. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Imunolog Hořejší: Jsem optimista. Rozvolňovat by se mohlo i víc

Jak to vidí...: Imunolog Hořejší: Jsem optimista. Rozvolňovat by se mohlo i víc

18. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kompaktní disk. Blyštivý disk, který digitalizoval hudbu

Příběhy z kalendáře: Kompaktní disk. Blyštivý disk, který digitalizoval hudbu

17. 8. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Drahý odpad

Káva o čtvrté: Drahý odpad

17. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hraňo

O původu příjmení: Hraňo

17. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Máta: V létě skvěle ochutí pramenitou vodu

Na vidličce Romana Pauluse: Máta: V létě skvěle ochutí pramenitou vodu

17. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Helena Rytířová: O manžela jsem pečovala až do jeho smrti

Blízká setkání: Helena Rytířová: O manžela jsem pečovala až do jeho smrti

17. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Andor Šándor: V případě Afghánistánu jsme byli příliš politicky korektní a neschopní vidět pravdu

Jak to vidí...: Andor Šándor: V případě Afghánistánu jsme byli příliš politicky korektní a neschopní vidět pravdu

17. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Klimatizace a naše oči

Káva o čtvrté: Klimatizace a naše oči

16. 8. 2021

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Iľko/Ilko, Nozar

O původu příjmení: Iľko/Ilko, Nozar

16. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Broskve: Hodí se nejen na přípravu dezertů

Na vidličce Romana Pauluse: Broskve: Hodí se nejen na přípravu dezertů

16. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Polední sirény: Seznamka. Mnoho lidí v ní hledá protějšek. Máte s ní zkušenost? Ptaly se Polední sirény

Polední sirény: Seznamka. Mnoho lidí v ní hledá protějšek. Máte s ní zkušenost? Ptaly se Polední sirény

16. 8. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miloslav Šmídmajer: Werichův život byl dramatický

Blízká setkání: Miloslav Šmídmajer: Werichův život byl dramatický

16. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Demokracie nejsou jen svobodné volby, ale také dodržování práva

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Demokracie nejsou jen svobodné volby, ale také dodržování práva

16. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Vůně léta

Láska za lásku: Vůně léta

15. 8. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Terminologie sportovních komentátorů

O češtině od A do Z: Terminologie sportovních komentátorů

15. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Zeptejte se, na co chcete. Nebojím se odpovědět. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Zeptejte se, na co chcete. Nebojím se odpovědět. Omeletky s Halinou Pawlowskou

15. 8. 2021

31 min

Obrázek epizody Vltavín: Poslední dřevo splavené po Malši dovezli voraři do Českých Budějovic v létě 1938

Vltavín: Poslední dřevo splavené po Malši dovezli voraři do Českých Budějovic v létě 1938

15. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jsou místa, kde je včel mnoho, a z toho plynou jejich nemoci, připomíná včelař Milan Šimonovský

Jak to vidí...: Jsou místa, kde je včel mnoho, a z toho plynou jejich nemoci, připomíná včelař Milan Šimonovský

15. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Jaroslava Adamová podle Jan Čenského

Úžasné životy: Úžasné životy: Jaroslava Adamová podle Jan Čenského

15. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Dosahovala výšek. Nejprve hlasem, později jako první česká pilotka. Osudové ženy: Božena Laglerová

Osudové ženy: Dosahovala výšek. Nejprve hlasem, později jako první česká pilotka. Osudové ženy: Božena Laglerová

14. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Otec byl vášnivý návštěvník biografu a bral mě jako holčičku s sebou, vypráví Tereza Brdečková

Stříbrný vítr: Otec byl vášnivý návštěvník biografu a bral mě jako holčičku s sebou, vypráví Tereza Brdečková

14. 8. 2021

43 min

Obrázek epizody Omeletky: „Šťastných je v Česku skoro třináct tisíc.“ Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Šťastných je v Česku skoro třináct tisíc.“ Omeletky Haliny Pawlowské

14. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o neohrabaném tyranosaurovi, evoluci a spícím viru

Meteor: Meteor o neohrabaném tyranosaurovi, evoluci a spícím viru

14. 8. 2021

54 min