Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Římský císař Caligula aneb Padesát odstínů šílenství

Příběhy z kalendáře: Římský císař Caligula aneb Padesát odstínů šílenství

31. 8. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Canisterapie

Káva o čtvrté: Canisterapie

31. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jankele

O původu příjmení: Jankele

31. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Dürnstein: Čím se kraj vyznačuje?

Na vidličce Romana Pauluse: Dürnstein: Čím se kraj vyznačuje?

31. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Máte doma kasičku? Na co se chystáte peníze použít? Ptaly se Polední sirény

Polední sirény: Máte doma kasičku? Na co se chystáte peníze použít? Ptaly se Polední sirény

31. 8. 2021

18 min

Obrázek epizody Vltavín: Král smrků padl na Boubíně na začátku 70. let, k jeho konci mu pomohly davy návštěvníků

Vltavín: Král smrků padl na Boubíně na začátku 70. let, k jeho konci mu pomohly davy návštěvníků

31. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jaroslav Satoranský s úsměvem: Potlesk člověka krásně zahřeje

Blízká setkání: Herec Jaroslav Satoranský s úsměvem: Potlesk člověka krásně zahřeje

31. 8. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Nejdůležitější je investice do lidí, je přesvědčen rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima

Jak to vidí...: Nejdůležitější je investice do lidí, je přesvědčen rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima

31. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Zdeněk Řehoř. Nenápadný herec, kterého všichni známe

Příběhy z kalendáře: Zdeněk Řehoř. Nenápadný herec, kterého všichni známe

30. 8. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Zdravé plíce

Káva o čtvrté: Zdravé plíce

30. 8. 2021

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Blay

O původu příjmení: Blay

30. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Rychlokvašky: Potřebují teplé místo?

Na vidličce Romana Pauluse: Rychlokvašky: Potřebují teplé místo?

30. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Nevadí vám stěhování? Ptaly se Polední sirény

Polední sirény: Nevadí vám stěhování? Ptaly se Polední sirény

30. 8. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Myslela jsem si, že na hranicích uvidím železnou zeď, prozrazuje o své první cestě Chantal Poullain

Blízká setkání: Myslela jsem si, že na hranicích uvidím železnou zeď, prozrazuje o své první cestě Chantal Poullain

30. 8. 2021

31 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Baviči

Láska za lásku: Baviči

29. 8. 2021

59 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Úrazem život nekončí, pomáháme lidem vyrovnat se s handicapy, říká zakladatel projektu Cesta za snem

Až na dřeň: Úrazem život nekončí, pomáháme lidem vyrovnat se s handicapy, říká zakladatel projektu Cesta za snem

29. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Knížek o psu Gumpovi se prodalo 150 tisíc, to je zázrak, říká spisovatel Filip Rožek

Jak to vidí...: Knížek o psu Gumpovi se prodalo 150 tisíc, to je zázrak, říká spisovatel Filip Rožek

29. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Ostřelovačka Vanda Biněvská podle herečky Petry Bučkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Ostřelovačka Vanda Biněvská podle herečky Petry Bučkové

29. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Pro své knihy žila i dýchala. Oceňovali ji kritici i prezidenti. Osudová žena: Libuše Moníková

Osudové ženy: Pro své knihy žila i dýchala. Oceňovali ji kritici i prezidenti. Osudová žena: Libuše Moníková

28. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zlata Adamovská: Tuším, že režisér Jireš do mě byl platonicky zamilovaný

Stříbrný vítr: Zlata Adamovská: Tuším, že režisér Jireš do mě byl platonicky zamilovaný

28. 8. 2021

42 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o blikajících hvězdách, Žofínském pralesu a mouchách

Meteor: Meteor o blikajících hvězdách, Žofínském pralesu a mouchách

28. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Strašidelné povídky: Petr Stančík: Organizace smrti

Strašidelné povídky: Petr Stančík: Organizace smrti

27. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Už můj táta se učil role z magnetofonu, vzpomíná herec a moderátor Maroš Kramár

Blízká setkání: Už můj táta se učil role z magnetofonu, vzpomíná herec a moderátor Maroš Kramár

27. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: pilot Jiří Průša

Jak to vidí...: pilot Jiří Průša

27. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kupujeme ojeté auto

Káva o čtvrté: Kupujeme ojeté auto

26. 8. 2021

33 min