Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Hazuda, Dobej, Reisner

O původu příjmení: Hazuda, Dobej, Reisner

21. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kremrole: Zkuste tvarohové těsto

Na vidličce Romana Pauluse: Kremrole: Zkuste tvarohové těsto

21. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Vrah si otevřel Centru vzteku a slušně vydělává. Že ho to nenapadlo dřív, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Vrah si otevřel Centru vzteku a slušně vydělává. Že ho to nenapadlo dřív, hlásí Polední sirény

21. 9. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jolana Marková: Biologická léčba migrény vnáší lidem kvalitu do života

Blízká setkání: Jolana Marková: Biologická léčba migrény vnáší lidem kvalitu do života

21. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Demografka Dzúrová: Mobilní očkovací týmy by měly přijít za seniorem. Ne na něj čekat na náměstí

Jak to vidí...: Demografka Dzúrová: Mobilní očkovací týmy by měly přijít za seniorem. Ne na něj čekat na náměstí

21. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Filmový festival v Cannes. První ročník překazila světová válka

Příběhy z kalendáře: Filmový festival v Cannes. První ročník překazila světová válka

20. 9. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Léčba šitá na míru

Káva o čtvrté: Léčba šitá na míru

20. 9. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Matuna, Stebnický, Megela, Šalek

O původu příjmení: Matuna, Stebnický, Megela, Šalek

20. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?

Na vidličce Romana Pauluse: Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?

20. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Polední sirény: Praha se stala nejkrásnějším městem planety Země. A teda i vesmíru, dodávají Polední sirény

Polední sirény: Praha se stala nejkrásnějším městem planety Země. A teda i vesmíru, dodávají Polední sirény

20. 9. 2021

18 min

Obrázek epizody Šarm: Astrofyzik Jiří Grygar: Vedu pestrý život. Vědu musí člověk kompenzovat, aby úplně „nezcvoknul“

Šarm: Astrofyzik Jiří Grygar: Vedu pestrý život. Vědu musí člověk kompenzovat, aby úplně „nezcvoknul“

20. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Burianová: Sama jsem překvapená, kam se ta moje řeka hrne

Blízká setkání: Petra Burianová: Sama jsem překvapená, kam se ta moje řeka hrne

20. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: Každá silnice je rozkopaná! Proč se nedá stavět v noci? Jako v Rakousku

Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: Každá silnice je rozkopaná! Proč se nedá stavět v noci? Jako v Rakousku

20. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Význam slova gurmán

O češtině od A do Z: Význam slova gurmán

19. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Historik Petr Koura: Lituji toho, že jsem si nevedl deník v době, kdy se k nám pandemie blížila

Až na dřeň: Historik Petr Koura: Lituji toho, že jsem si nevedl deník v době, kdy se k nám pandemie blížila

19. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: S fotkami vesmíru mi pomohla inseminační stanice býků, směje se meteorolog Martin Setvák

Zálety Aleny Zárybnické: S fotkami vesmíru mi pomohla inseminační stanice býků, směje se meteorolog Martin Setvák

19. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Vltavín: Angličtinu začal pilovat v 70 letech, pak se vydal na cestu kolem světa

Vltavín: Angličtinu začal pilovat v 70 letech, pak se vydal na cestu kolem světa

19. 9. 2021

34 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sv. Ludmila byla silná žena, zdůraznila historička Eva Doležalová

Jak to vidí...: Sv. Ludmila byla silná žena, zdůraznila historička Eva Doležalová

19. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Ladislav Lakomý podle Heleny Dvořákové

Úžasné životy: Úžasné životy: Ladislav Lakomý podle Heleny Dvořákové

19. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Popravili ji v Mauthausenu, zatímco se diváci bavili jejím filmem. Osudové ženy: Anna Letenská

Osudové ženy: Popravili ji v Mauthausenu, zatímco se diváci bavili jejím filmem. Osudové ženy: Anna Letenská

18. 9. 2021

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaké bylo začít životní partnerství znovu? Rozhovor s Danielou Kolářovou k jejímu životnímu jubileu

Stříbrný vítr: Jaké bylo začít životní partnerství znovu? Rozhovor s Danielou Kolářovou k jejímu životnímu jubileu

18. 9. 2021

42 min

Obrázek epizody Omeletky: Měla jsem límeček v barvách ukrajinské vlajky, vzpomíná na dětství Halina Pawlowská

Omeletky: Měla jsem límeček v barvách ukrajinské vlajky, vzpomíná na dětství Halina Pawlowská

18. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o původu člověka, gramofonových deskách a čichu čápů

Meteor: Meteor o původu člověka, gramofonových deskách a čichu čápů

18. 9. 2021

54 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Nejsem žádná matka Tereza. Zrcadlo Nory Fridrichové

Zrcadlo: Nejsem žádná matka Tereza. Zrcadlo Nory Fridrichové

17. 9. 2021

24 min

Obrázek epizody Polední sirény: Sledováním hororů si můžete vydělat. Kterých 13 snímků musíte vidět, ví Polední sirény

Polední sirény: Sledováním hororů si můžete vydělat. Kterých 13 snímků musíte vidět, ví Polední sirény

17. 9. 2021

19 min