Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kriminálka: Rozřezaný. Smrt v přepravní firmě

Kriminálka: Rozřezaný. Smrt v přepravní firmě

10. 11. 2021

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Veřejné osvětlení

Káva o čtvrté: Veřejné osvětlení

10. 11. 2021

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Geier, Goldberger, Švancara

O původu příjmení: Geier, Goldberger, Švancara

10. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Do postavy Aleše jsem obtiskl sebe

Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Do postavy Aleše jsem obtiskl sebe

10. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Jan Pačes: Pandemie koronaviru je trochu záhada. Čekali jsme, že už to bude lepší

Jak to vidí...: Genetik Jan Pačes: Pandemie koronaviru je trochu záhada. Čekali jsme, že už to bude lepší

10. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Hmotná nouze

Káva o čtvrté: Hmotná nouze

9. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Deutsch, Neumann, Dick, Felber

O původu příjmení: Deutsch, Neumann, Dick, Felber

9. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Spánek potřebují i medúzy. Kolik spí vaše babička? ptají se Polední sirény

Polední sirény: Spánek potřebují i medúzy. Kolik spí vaše babička? ptají se Polední sirény

9. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martina Viktorie Kopecká:  Svého tanečního partnera jsem pustila velmi blízko

Blízká setkání: Martina Viktorie Kopecká: Svého tanečního partnera jsem pustila velmi blízko

9. 11. 2021

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Kraus: Zapomínáme. Symbolika výročí je proto nesmírně důležitá

Jak to vidí...: Tomáš Kraus: Zapomínáme. Symbolika výročí je proto nesmírně důležitá

9. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Alain Delon. Enfent terrible francouzské kinematografie

Příběhy z kalendáře: Alain Delon. Enfent terrible francouzské kinematografie

8. 11. 2021

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Očkování proti koronaviru

Káva o čtvrté: Očkování proti koronaviru

8. 11. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kornafel, Medikus

O původu příjmení: Kornafel, Medikus

8. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Nesvačilová: Dokument zrcadlí něco, co chcete z hloubi duše říct

Blízká setkání: Petra Nesvačilová: Dokument zrcadlí něco, co chcete z hloubi duše říct

8. 11. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Na první schůzi Sněmovny může být zádrhelem volba místopředsedů

Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Na první schůzi Sněmovny může být zádrhelem volba místopředsedů

8. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Za bílou zdí

Láska za lásku: Za bílou zdí

7. 11. 2021

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál: To je pravda, napsala. Existuje jediná pravda, nebo má každý tu svou?

Dokuseriál: To je pravda, napsala. Existuje jediná pravda, nebo má každý tu svou?

7. 11. 2021

28 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Předlistopadové označení Německa

O češtině od A do Z: Předlistopadové označení Německa

7. 11. 2021

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Za dobu pandemie jsem navařila 365 obědů. I to je můj úspěch. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Za dobu pandemie jsem navařila 365 obědů. I to je můj úspěch. Omeletky Haliny Pawlowské

7. 11. 2021

34 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dopravní pilot Michal Souček: Cesta do práce mi trvá půl dne

Zálety Aleny Zárybnické: Dopravní pilot Michal Souček: Cesta do práce mi trvá půl dne

7. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Lubomír Lipský a jeho bratři měli přezdízku Náměsíčníci. Kamarádi ji vymysleli podle jejich bydliště

Vltavín: Lubomír Lipský a jeho bratři měli přezdízku Náměsíčníci. Kamarádi ji vymysleli podle jejich bydliště

7. 11. 2021

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vypravěč příběhů Martin Hak. Jakou zásluhu na tom má babička?

Jak to vidí...: Vypravěč příběhů Martin Hak. Jakou zásluhu na tom má babička?

7. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Spisovatel Karel Jaromír Erben podle divadelníka Lukáše Trpišovského

Úžasné životy: Úžasné životy: Spisovatel Karel Jaromír Erben podle divadelníka Lukáše Trpišovského

7. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Na svých křídlech mne nese obtížným světem. Osudové ženy: Otýlie Davidová, sestra Franze Kafky

Osudové ženy: Na svých křídlech mne nese obtížným světem. Osudové ženy: Otýlie Davidová, sestra Franze Kafky

6. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Novinář Zdeněk Velíšek. Proč nikdy nepronikl do tajů francouzské gastronomie?

Stříbrný vítr: Novinář Zdeněk Velíšek. Proč nikdy nepronikl do tajů francouzské gastronomie?

6. 11. 2021

39 min