Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Nespokojenost lidí roste, vláda ale nekoná. I když hlavní inflační úder teprve přijde

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Nespokojenost lidí roste, vláda ale nekoná. I když hlavní inflační úder teprve přijde

24. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mafie. Za největší soudní proces zaplatil prokurátor Giovanni Falcone svým životem

Příběhy z kalendáře: Mafie. Za největší soudní proces zaplatil prokurátor Giovanni Falcone svým životem

23. 5. 2022

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Radioterapie

Káva o čtvrté: Radioterapie

23. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Papež, Štulc

O původu příjmení: Papež, Štulc

23. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

23. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Vltavská filharmonie za šest miliard? Jednoznačně investice do budoucnosti i do nás

Jak to vidí...: David Mareček: Vltavská filharmonie za šest miliard? Jednoznačně investice do budoucnosti i do nás

23. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Obrazy

Láska za lásku: Obrazy

22. 5. 2022

52 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Psaní je moje láska i obsese. Zrcadlo Barbary Nesvadbové

Zrcadlo: Psaní je moje láska i obsese. Zrcadlo Barbary Nesvadbové

22. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co znamenají pojmy uzavřená a otevřená otázka

O češtině od A do Z: Co znamenají pojmy uzavřená a otevřená otázka

22. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Načechrané peří mi zplihlo ve Francii. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Načechrané peří mi zplihlo ve Francii. Omeletky s Halinou Pawlowskou

22. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ovocný retro dort od Jany Prudičové

Pochoutkový rok: Ovocný retro dort od Jany Prudičové

22. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 5. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 5. 2022

22. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: První českou továrnu na zboží uzenářské založili už v roce 1900 v Polici nad Metují

Pochoutkový rok: První českou továrnu na zboží uzenářské založili už v roce 1900 v Polici nad Metují

22. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jana Peroutková o slzách v Událostech: Jsem prý ledová královna, ale v tu chvíli jsem se zlomila

Zálety Aleny Zárybnické: Jana Peroutková o slzách v Událostech: Jsem prý ledová královna, ale v tu chvíli jsem se zlomila

22. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Aby spatřil oltářní obraz vcelku, nezbyde poutníkovi nic jiného než pokleknout

Vltavín: Aby spatřil oltářní obraz vcelku, nezbyde poutníkovi nic jiného než pokleknout

22. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Martínek, předseda spolku Hurá na Výlet!

Jak to vidí...: Tomáš Martínek, předseda spolku Hurá na Výlet!

22. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Přemysl Otakar II. podle režiséra Jana Svatoše

Úžasné životy: Úžasné životy: Přemysl Otakar II. podle režiséra Jana Svatoše

22. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Gestapo si pro ni přišlo na operační sál. Smrt našla pod gilotinou. Osudové ženy: Marie Restituta

Osudové ženy: Gestapo si pro ni přišlo na operační sál. Smrt našla pod gilotinou. Osudové ženy: Marie Restituta

21. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Omeletky: Má zaručený recept na spaní? Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Má zaručený recept na spaní? Omeletky Haliny Pawlowské

21. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Připravte si domácí bylinkový sirup. Je léčivý a výborně chutná

Hobby magazín: Připravte si domácí bylinkový sirup. Je léčivý a výborně chutná

21. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Etnolog Mnislav Zelený: Co bychom měli převzít od domorodých etnik Amazonie?

Stříbrný vítr: Etnolog Mnislav Zelený: Co bychom měli převzít od domorodých etnik Amazonie?

21. 5. 2022

39 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o návratu na Měsíc, dinosauřích mravencích a chuti hvězd

Meteor: Meteor o návratu na Měsíc, dinosauřích mravencích a chuti hvězd

21. 5. 2022

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kuba. Pohádkové pláže, doutníky, sklenka rumu i chudoba

Příběhy z kalendáře: Kuba. Pohádkové pláže, doutníky, sklenka rumu i chudoba

20. 5. 2022

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martina Ferencová, ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven: České ženy jsou výborné sládkové

Blízká setkání: Martina Ferencová, ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven: České ženy jsou výborné sládkové

20. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chovatel koi kaprů: Ryba je živý tvor a každý živý tvor si zaslouží péči a lásku

Hobby magazín: Chovatel koi kaprů: Ryba je živý tvor a každý živý tvor si zaslouží péči a lásku

20. 5. 2022

2 min