Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Perličky ze školních sešitů

O češtině od A do Z: Perličky ze školních sešitů

26. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Návštěva dokáže vždy udělat radost – buď svým příchodem, nebo svým odchodem

Omeletky: Návštěva dokáže vždy udělat radost – buď svým příchodem, nebo svým odchodem

26. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Do rolí princů už jsem skoro přezrál, směje se herec Marek Adamczyk

Zálety Aleny Zárybnické: Do rolí princů už jsem skoro přezrál, směje se herec Marek Adamczyk

26. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: právnička a horolezkyně Denisa Pavlová, spolumajitelka fary ve Zdoňově

Jak to vidí...: právnička a horolezkyně Denisa Pavlová, spolumajitelka fary ve Zdoňově

26. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Libuše Šafránková podle Jana Hrušínského

Úžasné životy: Úžasné životy: Libuše Šafránková podle Jana Hrušínského

26. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Vytvořte si doma krabici smutku, radí psycholožka Ada Becker

Stříbrný vítr: Vytvořte si doma krabici smutku, radí psycholožka Ada Becker

25. 12. 2021

42 min

Obrázek epizody Omeletky: Vašek Šanda: Bez Popelky si Vánoce neumím představit. Asi jediný v republice jsem fandil Doře

Omeletky: Vašek Šanda: Bez Popelky si Vánoce neumím představit. Asi jediný v republice jsem fandil Doře

25. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o matematickém cukroví, vědeckých básních a Keplerovi v Praze

Meteor: Meteor o matematickém cukroví, vědeckých básních a Keplerovi v Praze

25. 12. 2021

55 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Karel Janák: Diváci uvidí na Štědrý den pohádku, jakou ještě neviděli

Blízká setkání: Režisér Karel Janák: Diváci uvidí na Štědrý den pohádku, jakou ještě neviděli

24. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Pomoc, která se nevidí. Zrcadlo Gabriely Drastichové

Zrcadlo: Pomoc, která se nevidí. Zrcadlo Gabriely Drastichové

23. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Merta, Helán, Honzárek

O původu příjmení: Merta, Helán, Honzárek

23. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Tipy Romana Pauluse na přípravu vánočního kapra

Na vidličce Romana Pauluse: Tipy Romana Pauluse na přípravu vánočního kapra

23. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Čechomor: Koledy nahráváme na jaře a lidí se diví, co se to line z oken

Blízká setkání: Čechomor: Koledy nahráváme na jaře a lidí se diví, co se to line z oken

23. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: České kultuře bych přál, aby mohla zase svobodně dýchat. A tmelit společnost

Jak to vidí...: David Mareček: České kultuře bych přál, aby mohla zase svobodně dýchat. A tmelit společnost

23. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Sadista. Vysoce inteligentní, spořádaný, citlivý vrah, který prohrál boj sám se sebou

Historie českého zločinu: Sadista. Vysoce inteligentní, spořádaný, citlivý vrah, který prohrál boj sám se sebou

22. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Tradice vánočního stromu. Historie jednoho vánočního obyčeje

Příběhy z kalendáře: Tradice vánočního stromu. Historie jednoho vánočního obyčeje

22. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Stopka, Ondřej

O původu příjmení: Stopka, Ondřej

22. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Tipy Romana Pauluse na rybí polévku

Na vidličce Romana Pauluse: Tipy Romana Pauluse na rybí polévku

22. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a moderátor Jan Čenský: Viděl jsem Ježíška a kouzlo Vánoc mi zůstalo

Blízká setkání: Herec a moderátor Jan Čenský: Viděl jsem Ježíška a kouzlo Vánoc mi zůstalo

22. 12. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Západ mluví o válce proti teroru. Zabíjení civilistů v Sýrii je ale zločin

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Západ mluví o válce proti teroru. Zabíjení civilistů v Sýrii je ale zločin

22. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vánoce fotografované mobilem

Káva o čtvrté: Vánoce fotografované mobilem

21. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tyburec, Hřebejk, Pařízek

O původu příjmení: Tyburec, Hřebejk, Pařízek

21. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Roman Vaněk: Jsem pro tradiční vánoční tabuli

Blízká setkání: Roman Vaněk: Jsem pro tradiční vánoční tabuli

21. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Brusel Vánoce nezakáže! Sami povolili vánoční trhy. I se svařákem na ulici

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Brusel Vánoce nezakáže! Sami povolili vánoční trhy. I se svařákem na ulici

21. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vánoce a covid

Káva o čtvrté: Vánoce a covid

20. 12. 2021

32 min