Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Skloňování zahraničních zeměpisných názvů

O češtině od A do Z: Skloňování zahraničních zeměpisných názvů

6. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Napoleon nebyl trpaslík. Věřit na napoleonský komplex je nesmysl. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Napoleon nebyl trpaslík. Věřit na napoleonský komplex je nesmysl. Omeletky s Halinou Pawlowskou

6. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Současná pandemie nás postrčí do lepšího světa, odhaduje nanotechnolog

Zálety Aleny Zárybnické: Současná pandemie nás postrčí do lepšího světa, odhaduje nanotechnolog

6. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Rod rytířů z Újezda skončil a nikdo už neví jak. Zůstaly po něm alespoň rozvaliny hradu Maškovec

Vltavín: Rod rytířů z Újezda skončil a nikdo už neví jak. Zůstaly po něm alespoň rozvaliny hradu Maškovec

6. 2. 2022

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co mají asistenční vodící psi v „popisu práce“, vysvětluje cvičitelka psů Michaela Perčinová

Jak to vidí...: Co mají asistenční vodící psi v „popisu práce“, vysvětluje cvičitelka psů Michaela Perčinová

6. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Hlasatelka Milena Vostřáková podle přítelkyně a kolegyně Marie Tomsové

Úžasné životy: Úžasné životy: Hlasatelka Milena Vostřáková podle přítelkyně a kolegyně Marie Tomsové

6. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Pavlína ze Schwarzenbergu: Napoleonova svatba pro ni skončila tragicky. Zahynula při požáru

Osudové ženy: Pavlína ze Schwarzenbergu: Napoleonova svatba pro ni skončila tragicky. Zahynula při požáru

5. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Omeletky: „Někteří jsou příííšerně chytří...“ Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Někteří jsou příííšerně chytří...“ Omeletky Haliny Pawlowské

5. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nachází se čeština ve stavu vážného ohrožení? Odpovídá herečka a režisérka Lída Engelová

Stříbrný vítr: Nachází se čeština ve stavu vážného ohrožení? Odpovídá herečka a režisérka Lída Engelová

5. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o obojživelném dinosaurovi, masožravých včelách a polarografii

Meteor: Meteor o obojživelném dinosaurovi, masožravých včelách a polarografii

5. 2. 2022

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mor. Vracel se v pravidelných intervalech. Lidé se s ním museli naučit žít

Příběhy z kalendáře: Mor. Vracel se v pravidelných intervalech. Lidé se s ním museli naučit žít

4. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Fotograf a cestovatel Michael Fokt: Nejhezčí fotky jsem udělal, když jsem to vůbec nečekal

Blízká setkání: Fotograf a cestovatel Michael Fokt: Nejhezčí fotky jsem udělal, když jsem to vůbec nečekal

4. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Olympiáda v Pekingu je jedna velká faleš

Jak to vidí...: Václav Malý: Olympiáda v Pekingu je jedna velká faleš

4. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Jsem veselý člověk. Hořkost příběhů, které vyprávím, ale ve mne zůstává. Zrcadlo Petry Procházkové

Zrcadlo: Jsem veselý člověk. Hořkost příběhů, které vyprávím, ale ve mne zůstává. Zrcadlo Petry Procházkové

3. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Kozlík lékařský smrdí jako kozel. Na psychiku a postcovidový syndrom je ale ideální

Kdo umí, ten umí: Kozlík lékařský smrdí jako kozel. Na psychiku a postcovidový syndrom je ale ideální

3. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jazyk československý. Takový jazyk neexistoval

Příběhy z kalendáře: Jazyk československý. Takový jazyk neexistoval

3. 2. 2022

21 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hublík, Pecúch

O původu příjmení: Hublík, Pecúch

3. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

3. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak odnaučit děti na dudlík? „Namočte ho do pivní pěny,“ radí sládek Tomáš Vodochodský

Blízká setkání: Jak odnaučit děti na dudlík? „Namočte ho do pivní pěny,“ radí sládek Tomáš Vodochodský

3. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Bez šance. Případ mimořádně brutální vraždy libereckého taxikáře pro pár korun

Historie českého zločinu: Bez šance. Případ mimořádně brutální vraždy libereckého taxikáře pro pár korun

2. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Věra Chytilová. První dáma české kinematografie hledala neherce i ve vlastní rodině

Příběhy z kalendáře: Věra Chytilová. První dáma české kinematografie hledala neherce i ve vlastní rodině

2. 2. 2022

18 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hökl, Bajko, Večeřa, Pošík

O původu příjmení: Hökl, Bajko, Večeřa, Pošík

2. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravit

Na vidličce Romana Pauluse: Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravit

2. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls

Jak to vidí...: Richard Hindls

2. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Postřižiny. Kultovní filmová komedie slaví čtyřicet. Předobrazem správce byl Hrabalův nevlastní otec

Příběhy z kalendáře: Postřižiny. Kultovní filmová komedie slaví čtyřicet. Předobrazem správce byl Hrabalův nevlastní otec

1. 2. 2022

18 min