Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Anna Slováčková: Slunečnice je inspirovaná skutečným příběhem

Blízká setkání: Anna Slováčková: Slunečnice je inspirovaná skutečným příběhem

2. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavlína Nečásková: Válka na Ukrajině mění Slovensko. Rusofílii nahrazuje vlna solidarity

Jak to vidí...: Pavlína Nečásková: Válka na Ukrajině mění Slovensko. Rusofílii nahrazuje vlna solidarity

2. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Alzheimerova choroba: nový lék na obzoru. Moci bez nemoci, nový podcast Dvojky o naději pro nemocné

Moci bez nemoci: Alzheimerova choroba: nový lék na obzoru. Moci bez nemoci, nový podcast Dvojky o naději pro nemocné

1. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. Hašek zemřel uprostřed diktování

Příběhy z kalendáře: Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. Hašek zemřel uprostřed diktování

1. 3. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Proč na jaře dochází k častým výkyvům počasí? Vysvětluje Eva Kalná z ČHMÚ v Českých Budějovicích

Káva o čtvrté: Proč na jaře dochází k častým výkyvům počasí? Vysvětluje Eva Kalná z ČHMÚ v Českých Budějovicích

1. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Půža, Klíger

O původu příjmení: Půža, Klíger

1. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Vejce: Jak udělat správné volské oko

Na vidličce Romana Pauluse: Vejce: Jak udělat správné volské oko

1. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Odpůrce vakcín už covid nezajímá. Jejich weby teď plní prokremelská propaganda

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Odpůrce vakcín už covid nezajímá. Jejich weby teď plní prokremelská propaganda

1. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kdy k řídnutí kostí dochází a proč? Odpovídá Ludmila Brunnerová z Interní kliniky 3. LF UK a FNKV

Káva o čtvrté: Kdy k řídnutí kostí dochází a proč? Odpovídá Ludmila Brunnerová z Interní kliniky 3. LF UK a FNKV

28. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni

Na vidličce Romana Pauluse: Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni

28. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Sochař Kurt Gebauer: Sochy ve veřejném prostoru mohou pomoct vybouřit agresivitu v lidech

Blízká setkání: Sochař Kurt Gebauer: Sochy ve veřejném prostoru mohou pomoct vybouřit agresivitu v lidech

28. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: historik a ukrajinista David Svoboda

Jak to vidí...: historik a ukrajinista David Svoboda

28. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Mezi kovárnou a cukrárnou

Láska za lásku: Mezi kovárnou a cukrárnou

27. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: O češtině od A do Z vzor

O češtině od A do Z: O češtině od A do Z vzor

27. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Ze svetru od Diora vylezl pavouk a kousl mne do ňadra. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Ze svetru od Diora vylezl pavouk a kousl mne do ňadra. Omeletky Haliny Pawlowské

27. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: rabín David Maxa

Jak to vidí...: rabín David Maxa

27. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Gabriela Vránová podle Valérie Zawadské

Úžasné životy: Úžasné životy: Gabriela Vránová podle Valérie Zawadské

27. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Eva Fuková: Její fotografie nadchla Prahu i New York. Doma jí ale na krk dýchala StB

Osudové ženy: Eva Fuková: Její fotografie nadchla Prahu i New York. Doma jí ale na krk dýchala StB

26. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Omeletky: Radost mi dělá pohled z terasy. Jsem jako kněžna Libuše. Omeletky o radosti s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Radost mi dělá pohled z terasy. Jsem jako kněžna Libuše. Omeletky o radosti s Halinou Pawlowskou

26. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč máme vyprázdnit muzea a zastavit vědu? Odpovídá výtvarník Milan Knížák

Stříbrný vítr: Proč máme vyprázdnit muzea a zastavit vědu? Odpovídá výtvarník Milan Knížák

26. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o lidském mozku, nových virech a překvapivé srsti zvířat

Meteor: Meteor o lidském mozku, nových virech a překvapivé srsti zvířat

26. 2. 2022

50 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholožka Lucie Kolaříková: Jak se zbavit strachu a stresu z válečného konfliktu

Blízká setkání: Psycholožka Lucie Kolaříková: Jak se zbavit strachu a stresu z válečného konfliktu

25. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: O ekonomických dopadech konfliktu na Ukrajině diskutují v prodlouženém speciálu prof

Jak to vidí...: O ekonomických dopadech konfliktu na Ukrajině diskutují v prodlouženém speciálu prof

25. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Děsilo mě, že odejdu dřív než můj muž. Odešel královsky za potlesku publika. Zrcadlo Magdy Vašáryové

Zrcadlo: Děsilo mě, že odejdu dřív než můj muž. Odešel královsky za potlesku publika. Zrcadlo Magdy Vašáryové

24. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: John Philip Holland. Vynálezce moderní ponorky

Příběhy z kalendáře: John Philip Holland. Vynálezce moderní ponorky

24. 2. 2022

17 min