Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník David Kraus: Říkám své dceři: Buď holčičkou! Ale je mi až strašidelně podobná

Blízká setkání: Hudebník David Kraus: Říkám své dceři: Buď holčičkou! Ale je mi až strašidelně podobná

22. 9. 2022

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vhodné zateplení soklu může vést k podstatnému snížení tepelných ztrát

Hobby magazín: Vhodné zateplení soklu může vést k podstatnému snížení tepelných ztrát

22. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Libor Dvořák, komentátor Českého rozhlasu, který se zaměřuje na oblast Ruska

Jak to vidí...: Libor Dvořák, komentátor Českého rozhlasu, který se zaměřuje na oblast Ruska

22. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Pohřešovaná. Pardubická mordparta na stopě promyšlené vraždy

Kriminálka: Pohřešovaná. Pardubická mordparta na stopě promyšlené vraždy

21. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pečujeme o blízkého s Alzheimerovou chorobou

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pečujeme o blízkého s Alzheimerovou chorobou

21. 9. 2022

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Sabina Laurinová: Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer

Blízká setkání: Herečka Sabina Laurinová: Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer

21. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Komunální volby? Drahou elektřinu za vás obec nevyřeší. Nemá na to pravomoc

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Komunální volby? Drahou elektřinu za vás obec nevyřeší. Nemá na to pravomoc

21. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Vaginoplastika a labioplastika. Plastické operace, které navracejí ženám sebevědomí

Moci bez nemoci: Vaginoplastika a labioplastika. Plastické operace, které navracejí ženám sebevědomí

20. 9. 2022

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Sophia Loren. Za války ji zasáhla střepina, dostávala honorář milion dolarů a byla 17 dní ve vězení!

Příběhy z kalendáře: Sophia Loren. Za války ji zasáhla střepina, dostávala honorář milion dolarů a byla 17 dní ve vězení!

20. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pletení

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pletení

20. 9. 2022

38 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Czaban, Trojan

O původu příjmení: Czaban, Trojan

20. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Fyzioterapeut David Vrbický: Školní aktovky mi nevadí. Vadí mi ale, co v nich děti nosí

Blízká setkání: Fyzioterapeut David Vrbický: Školní aktovky mi nevadí. Vadí mi ale, co v nich děti nosí

20. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kalu aneb kornoutici můžete mít i jako pokojovku. Miluje vlhkou a kyprou půdu

Hobby magazín: Kalu aneb kornoutici můžete mít i jako pokojovku. Miluje vlhkou a kyprou půdu

20. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: České provedení zastropování je ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: České provedení zastropování je ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo

20. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mayer Amschel Rothschild. Zakladatel bankovního impéria

Příběhy z kalendáře: Mayer Amschel Rothschild. Zakladatel bankovního impéria

19. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Očkování proti koronaviru

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Očkování proti koronaviru

19. 9. 2022

37 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šika, Cíz/Cíza

O původu příjmení: Šika, Cíz/Cíza

19. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Beáta Kaňoková: Rozhlasová hra živě? To jsem nikdy nedělala

Blízká setkání: Herečka Beáta Kaňoková: Rozhlasová hra živě? To jsem nikdy nedělala

19. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: novinář Adam Černý

Jak to vidí...: novinář Adam Černý

19. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena muzikanta

Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena muzikanta

18. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Tvorba budoucího času sloves

O češtině od A do Z: Tvorba budoucího času sloves

18. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Pitralon, slané tyčinky a pojídání vaty. To byly léčebné metody mého otce. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Pitralon, slané tyčinky a pojídání vaty. To byly léčebné metody mého otce. Omeletky Haliny Pawlowské

18. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy

Pochoutkový rok: Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy

18. 9. 2022

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 9. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 9. 2022

18. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Pod stanem jsem býval i dvě stě dní v roce, rekapituluje cestovatel Jan Hocek

Zálety Aleny Zárybnické: Pod stanem jsem býval i dvě stě dní v roce, rekapituluje cestovatel Jan Hocek

18. 9. 2022

28 min