Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Bojovník s duší jogína. Martin Svozil o práci u URNA a svém odchodu. Jóga mi přinesla svobodu, říká

Až na dřeň: Bojovník s duší jogína. Martin Svozil o práci u URNA a svém odchodu. Jóga mi přinesla svobodu, říká

8. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 8. 5. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 8. 5. 2022

8. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Gestapák nám řekl, že jestli nás tu ještě potká, půjdeme do plynu, vzpomíná Alena Popperová

Vltavín: Gestapák nám řekl, že jestli nás tu ještě potká, půjdeme do plynu, vzpomíná Alena Popperová

8. 5. 2022

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jana Luhanová z Rodinného centra Routa: Co nejvíc trápí adoptované děti?

Jak to vidí...: Jana Luhanová z Rodinného centra Routa: Co nejvíc trápí adoptované děti?

8. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jiří Menzel podle Jany Švandové

Úžasné životy: Jiří Menzel podle Jany Švandové

8. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jaká je životnost benzínu v motorových sekačkách nebo pilách?

Hobby magazín: Jaká je životnost benzínu v motorových sekačkách nebo pilách?

7. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Fotograf Jan Saudek:  Proč z domova odstranil zrcadla?

Stříbrný vítr: Fotograf Jan Saudek: Proč z domova odstranil zrcadla?

7. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o geotermální energii, sluchu pavouků a inteligenci ptáků

Meteor: Meteor o geotermální energii, sluchu pavouků a inteligenci ptáků

7. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Eiffelova věž. Ikona, která navždy změnila panorama Paříže

Příběhy z kalendáře: Eiffelova věž. Ikona, která navždy změnila panorama Paříže

6. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dabér a herec Bohdan Tůma: Kéž bych uměl dabovat jako pan Filipovský

Blízká setkání: Dabér a herec Bohdan Tůma: Kéž bych uměl dabovat jako pan Filipovský

6. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Nový apoštolský nuncius v Česku Okolo rozhodně není naivní a ještě stále umí česky

Jak to vidí...: Václav Malý: Nový apoštolský nuncius v Česku Okolo rozhodně není naivní a ještě stále umí česky

6. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Mistrovský kurz hry na kytaru Ivana Boreše. Tipy pro začátečníky bez znalosti not i pokročilé

Mistrovský kurz: Mistrovský kurz hry na kytaru Ivana Boreše. Tipy pro začátečníky bez znalosti not i pokročilé

5. 5. 2022

21 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Staré kontrabasy dostávají v rukou pardubického renovátora nový život

Kdo umí, ten umí: Staré kontrabasy dostávají v rukou pardubického renovátora nový život

5. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Zitta/Zita, Kukula, Zembovský

O původu příjmení: Zitta/Zita, Kukula, Zembovský

5. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Petr Mančal: Zdeněk Mančal pro mě byl v dětství hrdina jako Old Shatterhand

Blízká setkání: Režisér Petr Mančal: Zdeněk Mančal pro mě byl v dětství hrdina jako Old Shatterhand

5. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pro zařízení malého bytu volte multifukční nábytek i jednotnou barvu

Hobby magazín: Pro zařízení malého bytu volte multifukční nábytek i jednotnou barvu

5. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Chlebová placka je základ. Teď ale Blízký východ čeká kvůli válce na Ukrajině hlad

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Chlebová placka je základ. Teď ale Blízký východ čeká kvůli válce na Ukrajině hlad

5. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Lhář na drogách. Ani dopadení bestiálního vraha někdy neznamená konec případu

Kriminálka: Lhář na drogách. Ani dopadení bestiálního vraha někdy neznamená konec případu

4. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bára Munzarová: Učení mě chytilo. Člověk ale musí být i psycholog

Blízká setkání: Bára Munzarová: Učení mě chytilo. Člověk ale musí být i psycholog

4. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Hořejší: Tvrdý postup vůči Rusku je hra na kuře. Ukrajina by měla vyhlásit příměří

Jak to vidí...: Václav Hořejší: Tvrdý postup vůči Rusku je hra na kuře. Ukrajina by měla vyhlásit příměří

4. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku: unikátní klinická studia nabízí možnost nemoci předejít

Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku: unikátní klinická studia nabízí možnost nemoci předejít

3. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Na volno nebo na vodítku?

Káva o čtvrté: Na volno nebo na vodítku?

3. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michael Kocáb: Šokoval jsem britskou královnu polibkem

Blízká setkání: Michael Kocáb: Šokoval jsem britskou královnu polibkem

3. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Masaryk, Voskovec, Werich

O původu příjmení: Masaryk, Voskovec, Werich

3. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Poslední rozhovor Radima Uzla na Dvojce: Každý člověk by měl mít ve své duši třináctou komnatu

Blízká setkání: Poslední rozhovor Radima Uzla na Dvojce: Každý člověk by měl mít ve své duši třináctou komnatu

3. 5. 2022

29 min