Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Okouzlení bílkovinami

Káva o čtvrté: Okouzlení bílkovinami

17. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Titěra, Žaža, Zorvan

O původu příjmení: Titěra, Žaža, Zorvan

17. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kateřina Žbirková: To, že mi složil písničku, jsem brala jako normál

Blízká setkání: Kateřina Žbirková: To, že mi složil písničku, jsem brala jako normál

17. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nábytku z masivu si važte. Odstranit starý nátěr je však sisyfovský problém, říká odborník

Hobby magazín: Nábytku z masivu si važte. Odstranit starý nátěr je však sisyfovský problém, říká odborník

17. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zpravodaj z Ruska Miroslav Karas: Ve válce je běžné lhát. Propaganda Ruska je ale děsivá masáž

Jak to vidí...: Zpravodaj z Ruska Miroslav Karas: Ve válce je běžné lhát. Propaganda Ruska je ale děsivá masáž

17. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jirout, Valena, Audi, Fila, Hinšt

O původu příjmení: Jirout, Valena, Audi, Fila, Hinšt

16. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Barbora Bílková: Zachránit člověka z potápějícího se auta není tak snadné, jak to vypadá ve filmu

Blízká setkání: Barbora Bílková: Zachránit člověka z potápějícího se auta není tak snadné, jak to vypadá ve filmu

16. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Předvolební téma musí být chytlavé. A to uprchlická krize splňuje vrchovatě

Jak to vidí...: Petr Just: Předvolební téma musí být chytlavé. A to uprchlická krize splňuje vrchovatě

16. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Pavlíkovský starosta

Láska za lásku: Pavlíkovský starosta

15. 5. 2022

52 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Nemoc ovládala její tělo i mysl. Teď s poruchou příjmu potravy pomáhá druhým. Zrcadlo Lady Brůnové

Zrcadlo: Nemoc ovládala její tělo i mysl. Teď s poruchou příjmu potravy pomáhá druhým. Zrcadlo Lady Brůnové

15. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: O původu slov „čumák“  a „klokan“

O češtině od A do Z: O původu slov „čumák“ a „klokan“

15. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Z Číny jsem chtěla utéct do Čech a na kolenou prosit o řízek. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Z Číny jsem chtěla utéct do Čech a na kolenou prosit o řízek. Omeletky s Halinou Pawlowskou

15. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ořechové lupínky z bílků od Marty Sikorové

Pochoutkový rok: Ořechové lupínky z bílků od Marty Sikorové

15. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 15. 5. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 15. 5. 2022

15. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Daniela Drtinová: Myslím, že manipulaci a lež rozpoznám

Zálety Aleny Zárybnické: Daniela Drtinová: Myslím, že manipulaci a lež rozpoznám

15. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Cysař, potomek majitele Winternitzovy vily: Jak procházka s babičkou změnila jeho život?

Jak to vidí...: David Cysař, potomek majitele Winternitzovy vily: Jak procházka s babičkou změnila jeho život?

15. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jarmila Novotná podle operního pěvce Adama Plachetky

Úžasné životy: Jarmila Novotná podle operního pěvce Adama Plachetky

15. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Omeletky: Dietní recept se dá vylepšit čedarem, slaninou a smetanou. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Dietní recept se dá vylepšit čedarem, slaninou a smetanou. Omeletky Haliny Pawlowské

14. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hlasujte v anketě Podcast roku pro Zálety Aleny Zárybnické

Zálety Aleny Zárybnické: Hlasujte v anketě Podcast roku pro Zálety Aleny Zárybnické

14. 5. 2022

17 sec

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatelka Marie Formáčková: Proč se my Češi tak shazujeme, ačkoli jsme zdatní a chytří

Stříbrný vítr: Spisovatelka Marie Formáčková: Proč se my Češi tak shazujeme, ačkoli jsme zdatní a chytří

14. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o krocení lva, pověrách o ptácích a nejstarší tmě

Meteor: Meteor o krocení lva, pověrách o ptácích a nejstarší tmě

14. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: První ohňostroj. Završil korunovaci obrazu Černá Madona od sv. Tomáše

Příběhy z kalendáře: První ohňostroj. Završil korunovaci obrazu Černá Madona od sv. Tomáše

13. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Operní pěvkyně Kateřina Kněžíková: Ráda zpívám ve sprše, je tam dobrá akustika

Blízká setkání: Operní pěvkyně Kateřina Kněžíková: Ráda zpívám ve sprše, je tam dobrá akustika

13. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Má vlast na Pražském jaru byl silný zážitek. Něco takového jsem viděl poprvé v životě.

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Má vlast na Pražském jaru byl silný zážitek. Něco takového jsem viděl poprvé v životě.

13. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Novinářka Inka Bernášková: Poprala se i s gestapem. Za spolupráci s odbojem ji popravili

Osudové ženy: Novinářka Inka Bernášková: Poprala se i s gestapem. Za spolupráci s odbojem ji popravili

12. 5. 2022

24 min