Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Navrátilovi, Trapl, Lichtag, Bárta, Filipová. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Navrátilovi, Trapl, Lichtag, Bárta, Filipová. To nejlepší z Blízkých setkání

23. 7. 2022

55 min

Obrázek epizody Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské: Polsky rozumím každému slovu, otázkou je, jestli Poláci rozumí mně…

Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské: Polsky rozumím každému slovu, otázkou je, jestli Poláci rozumí mně…

23. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak správně vybrat kvalitní plastová okna?

Hobby magazín: Jak správně vybrat kvalitní plastová okna?

23. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Vidí hudbu barevně? Odpovídá vystudovaný kameraman, multiinstrumentalista a skladatel Jiří Stivín

Stříbrný vítr: Vidí hudbu barevně? Odpovídá vystudovaný kameraman, multiinstrumentalista a skladatel Jiří Stivín

23. 7. 2022

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o záludném hlavolamu, vysílání přes Atlantik a jídelním lístku zoo

Meteor: Meteor o záludném hlavolamu, vysílání přes Atlantik a jídelním lístku zoo

23. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Povídky Báječného léta: Klára Vlasáková: Hnízdo. Čte Romana Chvalová

Povídky Báječného léta: Klára Vlasáková: Hnízdo. Čte Romana Chvalová

22. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chovatel Marek Ždánský: S Mojou jsme si navzájem ukazovali potomky

Blízká setkání: Chovatel Marek Ždánský: S Mojou jsme si navzájem ukazovali potomky

22. 7. 2022

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Havlíček: Ukrajinu raději v EU než v NATO? I z členství v EU vyplývají bezpečnostní garance

Jak to vidí...: Pavel Havlíček: Ukrajinu raději v EU než v NATO? I z členství v EU vyplývají bezpečnostní garance

22. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak najít své osobní hodnoty a udržet si je. Mistrovský kurz seberozvoje Dany Hádkové

Mistrovský kurz: Jak najít své osobní hodnoty a udržet si je. Mistrovský kurz seberozvoje Dany Hádkové

21. 7. 2022

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Povodně. Prahu trápily pravidelně a na čas měnily podobu města

Příběhy z kalendáře: Povodně. Prahu trápily pravidelně a na čas měnily podobu města

21. 7. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kvalita průmyslově vyráběných zmrzlin

Káva o čtvrté: Kvalita průmyslově vyráběných zmrzlin

21. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milan Kňažko ujišťoval Bohdalovou: Vždycky máš pravdu a můžeš třeba i hlasovat, i když jsi sama

Blízká setkání: Milan Kňažko ujišťoval Bohdalovou: Vždycky máš pravdu a můžeš třeba i hlasovat, i když jsi sama

21. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Monarda neboli zavinutka. Okrasná květina s příchutí italského koření

Hobby magazín: Monarda neboli zavinutka. Okrasná květina s příchutí italského koření

21. 7. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Školství, zdravotnictví i vláda. Místo komunikace vládne komunikační chaos

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Školství, zdravotnictví i vláda. Místo komunikace vládne komunikační chaos

21. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Zlatník. Jihočeská kriminálka a překvapivé odhalení brutální vraždy zlatníka v jeho bytě

Kriminálka: Zlatník. Jihočeská kriminálka a překvapivé odhalení brutální vraždy zlatníka v jeho bytě

20. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Apollo 11. Lidská stopa na Měsíci

Příběhy z kalendáře: Apollo 11. Lidská stopa na Měsíci

20. 7. 2022

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lenka Filipová: Jsem romantik jako blázen a pro textaře opruz

Blízká setkání: Zpěvačka Lenka Filipová: Jsem romantik jako blázen a pro textaře opruz

20. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Indický kentaur? Je extrémně nakažlivý. Pandemii ale může spustit i řada jiných variant

Jak to vidí...: Jan Pačes: Indický kentaur? Je extrémně nakažlivý. Pandemii ale může spustit i řada jiných variant

20. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Dobroty ze zavařovací sklenice

Káva o čtvrté: Dobroty ze zavařovací sklenice

19. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Egyptolog Miroslav Bárta: Archeologie je pro mě úžasný způsob, jak cestovat v čase

Blízká setkání: Egyptolog Miroslav Bárta: Archeologie je pro mě úžasný způsob, jak cestovat v čase

19. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Spokojeným kozám na farmě v Ratibořicích vůbec nevadí podrbání od návštěvníků. Zápach tam neucítíte

Hobby magazín: Spokojeným kozám na farmě v Ratibořicích vůbec nevadí podrbání od návštěvníků. Zápach tam neucítíte

19. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Paulína Tabery: Ubránit se vlastními silami? Tomu Češi nevěří. Spíše než české armádě důvěřují NATO

Jak to vidí...: Paulína Tabery: Ubránit se vlastními silami? Tomu Češi nevěří. Spíše než české armádě důvěřují NATO

19. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Léto kardiaků

Káva o čtvrté: Léto kardiaků

18. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Polcar, Peml, Lison

O původu příjmení: Polcar, Peml, Lison

18. 7. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Steve Lichtag: Syn se mě ptal: Tati, mohl bys zařídit, aby už nikdy nedávali Holky z porcelánu?

Blízká setkání: Steve Lichtag: Syn se mě ptal: Tati, mohl bys zařídit, aby už nikdy nedávali Holky z porcelánu?

18. 7. 2022

30 min