Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Dejvické divadlo. Z malého divadla vyrostla respektovaná scéna

Příběhy z kalendáře: Dejvické divadlo. Z malého divadla vyrostla respektovaná scéna

14. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dekorace z dýní

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dekorace z dýní

14. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: herečka Kamila Janovičová: Štěpán Kozub jí ustřihl vlasy. „Bylo to pět let mého života“

Blízká setkání: herečka Kamila Janovičová: Štěpán Kozub jí ustřihl vlasy. „Bylo to pět let mého života“

14. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh dýně. Tipy pro zdraví nutriční terapeutky Václavy Kunové

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh dýně. Tipy pro zdraví nutriční terapeutky Václavy Kunové

14. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Kdo zničil most? Pohybujeme se v informační mlze války. Manipulovat daty je snadné

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Kdo zničil most? Pohybujeme se v informační mlze války. Manipulovat daty je snadné

14. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak být dobrým náhradním rodičem. Mistrovský kurz s adoptivní maminkou Petrou Pávkovou

Mistrovský kurz: Jak být dobrým náhradním rodičem. Mistrovský kurz s adoptivní maminkou Petrou Pávkovou

13. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Drážní zaměstnanec se tak zamiloval do vlaků, až vytvořil vlastní železniční muzeum

Kdo umí, ten umí: Drážní zaměstnanec se tak zamiloval do vlaků, až vytvořil vlastní železniční muzeum

13. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Host: René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu

Káva o čtvrté: Host: René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu

13. 10. 2022

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Fiala, Divín, Běhalík, Hrubý

O původu příjmení: Fiala, Divín, Běhalík, Hrubý

13. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Igor Bareš: Když mi bylo v životě úzko, tak jsem se upínal k rozhlasu

Blízká setkání: Herec Igor Bareš: Když mi bylo v životě úzko, tak jsem se upínal k rozhlasu

13. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jakou slepici vybrat? Kočinky nezničí zahradu, kropenky obstojí před dravcem

Hobby magazín: Jakou slepici vybrat? Kočinky nezničí zahradu, kropenky obstojí před dravcem

13. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michal Žák

Jak to vidí...: Michal Žák

13. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Ohnivé peklo. Ústecká kriminálka ve spolupráci s hasiči odhalila bezcitnou dvojnásobnou vraždu

Kriminálka: Ohnivé peklo. Ústecká kriminálka ve spolupráci s hasiči odhalila bezcitnou dvojnásobnou vraždu

12. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Příspěvek na bydlení

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Příspěvek na bydlení

12. 10. 2022

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kadlec, Fouček

O původu příjmení: Kadlec, Fouček

12. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ivana Jirešová: Byla jsem zelená a měla tykadla. Fiona v muzikálu Shrek byla vysněnou rolí

Blízká setkání: Herečka Ivana Jirešová: Byla jsem zelená a měla tykadla. Fiona v muzikálu Shrek byla vysněnou rolí

12. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh dýně. Recept šéfkuchaře Marka Fichtnera

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh dýně. Recept šéfkuchaře Marka Fichtnera

12. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Pohár přetekl. Už nejde o hidžáb. Íránské arabské jaro se ale zřejmě konat nebude

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Pohár přetekl. Už nejde o hidžáb. Íránské arabské jaro se ale zřejmě konat nebude

12. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Crohnova choroba a Ulcerózní kolitida. Biologická léčba mladé ženy, z které nemoc udělala invalidu

Moci bez nemoci: Crohnova choroba a Ulcerózní kolitida. Biologická léčba mladé ženy, z které nemoc udělala invalidu

11. 10. 2022

40 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Projekt #nePINdej!

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Projekt #nePINdej!

11. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Blanář, Klůfa, Babáček

O původu příjmení: Blanář, Klůfa, Babáček

11. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Performerka Miřenka Čechová: Miluju studovat. Jsem tak pořád na začátku a to je vzrušující

Blízká setkání: Performerka Miřenka Čechová: Miluju studovat. Jsem tak pořád na začátku a to je vzrušující

11. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh dýně. O pěstování se zahradníkem a farmářem Tomášem Trejbalem

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh dýně. O pěstování se zahradníkem a farmářem Tomášem Trejbalem

11. 10. 2022

5 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Živé ploty zakládáme formou rigolů a pravidelně střiháme, radí zahradník

Hobby magazín: Živé ploty zakládáme formou rigolů a pravidelně střiháme, radí zahradník

11. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

11. 10. 2022

25 min