Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Otakar Brousek ml.: Pro vnuky jsem děťulda. Jakože jsem děda a Ťulda

Blízká setkání: Herec Otakar Brousek ml.: Pro vnuky jsem děťulda. Jakože jsem děda a Ťulda

9. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. S nutriční terapeutkou Václavou Kunovou o výživových hodnotách pečené husy

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. S nutriční terapeutkou Václavou Kunovou o výživových hodnotách pečené husy

9. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Daň z mimořádných zisků? Utopie. Požadovaných 85 se nevybere

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Daň z mimořádných zisků? Utopie. Požadovaných 85 se nevybere

9. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Revmatoidní artritida. Výsledky nové biologické léčby hodnotí pacient a jeho ošetřující lékař

Moci bez nemoci: Revmatoidní artritida. Výsledky nové biologické léčby hodnotí pacient a jeho ošetřující lékař

8. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Bitva na Bílé hoře. Proč si tuto krátkou šarvátku stále připomínáme?

Příběhy z kalendáře: Bitva na Bílé hoře. Proč si tuto krátkou šarvátku stále připomínáme?

8. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Přivýdělky z pohledu práva

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Přivýdělky z pohledu práva

8. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lekeš, Burša, Hašl

O původu příjmení: Lekeš, Burša, Hašl

8. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař: Mám dar, že si dovedu představit chutě dopředu

Blízká setkání: Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař: Mám dar, že si dovedu představit chutě dopředu

8. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. Jak připravit kaldoun z husy poradí šéfkuchař Marek Fichtner

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. Jak připravit kaldoun z husy poradí šéfkuchař Marek Fichtner

8. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Termovize odhalí příčiny úniku tepla. A nebojte se větrat, jinak umřete v plísních, varuje odborník

Hobby magazín: Termovize odhalí příčiny úniku tepla. A nebojte se větrat, jinak umřete v plísních, varuje odborník

8. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dvořáková: Z premiéra prezident? Není to dobře. I Zeman a Klaus si dál přivlastňovali moc vlády

Jak to vidí...: Dvořáková: Z premiéra prezident? Není to dobře. I Zeman a Klaus si dál přivlastňovali moc vlády

8. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Marie Curie-Sklodowská. První žena, které byla udělena Nobelova cena

Příběhy z kalendáře: Marie Curie-Sklodowská. První žena, které byla udělena Nobelova cena

7. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Osteoporóza

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Osteoporóza

7. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Balusek, Burša

O původu příjmení: Balusek, Burša

7. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

7. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. Proč je pečená husa vnímaná jako sváteční jídlo s historikem Martinem Francem

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. Proč je pečená husa vnímaná jako sváteční jídlo s historikem Martinem Francem

7. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Šlerka: Elon Musk si Twitter koupil tak trochu omylem. Čeká ho boj se sebou samým

Jak to vidí...: Josef Šlerka: Elon Musk si Twitter koupil tak trochu omylem. Čeká ho boj se sebou samým

7. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Při domácí péči o seniory vám pomohou profesionálové. Radíme, kde hledat pomoc

Dokuseriál: Při domácí péči o seniory vám pomohou profesionálové. Radíme, kde hledat pomoc

6. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co je kognitivní lingvistika

O češtině od A do Z: Co je kognitivní lingvistika

6. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: „Mám s workoholismem možná malý problém.“ Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Mám s workoholismem možná malý problém.“ Omeletky Haliny Pawlowské

6. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Michal Zelenka o herectví: Nechtěl jsem být slavný, lákalo mě jiskření v očích a souhra na jevišti

Až na dřeň: Michal Zelenka o herectví: Nechtěl jsem být slavný, lákalo mě jiskření v očích a souhra na jevišti

6. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Michelinský bramborový salát od šéfkuchaře Pavla Pospíšila

Pochoutkový rok: Michelinský bramborový salát od šéfkuchaře Pavla Pospíšila

6. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Největší nepřátelé Sedmi pádů Honzy Dědka? Papoušci a pávi

Zálety Aleny Zárybnické: Největší nepřátelé Sedmi pádů Honzy Dědka? Papoušci a pávi

6. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Vltavín: Naši předkové měli větší cit pro budování krajiny než my, připomněl přírodovědec Jiří Andreska

Vltavín: Naši předkové měli větší cit pro budování krajiny než my, připomněl přírodovědec Jiří Andreska

6. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tereza Modlová, manažerka spolku Zachraň jídlo

Jak to vidí...: Tereza Modlová, manažerka spolku Zachraň jídlo

6. 11. 2022

24 min