Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je mše stále populární?

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je mše stále populární?

23. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak přespat v mrazivém počasí pod širákem nebo ve stanu? Mistrovský kurz polárníka Petra Horkého

Mistrovský kurz: Jak přespat v mrazivém počasí pod širákem nebo ve stanu? Mistrovský kurz polárníka Petra Horkého

22. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Včelař, fotograf, spisovatel, sběratel, kuchař... Evžen Báchor na nudu nemá čas ani v důchodu

Kdo umí, ten umí: Včelař, fotograf, spisovatel, sběratel, kuchař... Evžen Báchor na nudu nemá čas ani v důchodu

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Domácí mazlíčci a vánoční stres

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Domácí mazlíčci a vánoční stres

22. 12. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Dasha: Jsem popíkář. Když je tam příměs jazzu, je to akorát

Blízká setkání: Zpěvačka Dasha: Jsem popíkář. Když je tam příměs jazzu, je to akorát

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyril Höschl: Vánoce bez dárků? Konečně máme šanci vrátit se k původnímu významu vánočních svátků

Jak to vidí...: Cyril Höschl: Vánoce bez dárků? Konečně máme šanci vrátit se k původnímu významu vánočních svátků

22. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jane Fondová. Oscarová herečka, která vedla rozcvičky pro celý svět

Příběhy z kalendáře: Jane Fondová. Oscarová herečka, která vedla rozcvičky pro celý svět

21. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Losos v naší přírodě

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Losos v naší přírodě

21. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Friedek, Gabriss

O původu příjmení: Friedek, Gabriss

21. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Veronika Khek Kubařová: V rolích princezen jsem se snažila, aby dobro nebylo za blbce

Blízká setkání: Herečka Veronika Khek Kubařová: V rolích princezen jsem se snažila, aby dobro nebylo za blbce

21. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Diagnóza HUS. Vzácné selhání ledvin a jeho novinková biologická léčba

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Diagnóza HUS. Vzácné selhání ledvin a jeho novinková biologická léčba

20. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vánoce a pohyb

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vánoce a pohyb

20. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Semerád, Flor

O původu příjmení: Semerád, Flor

20. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Paulová: Jsem na sebe přísná. Režisér Jiří Macháček je pořád nade mnou

Blízká setkání: Herečka Jana Paulová: Jsem na sebe přísná. Režisér Jiří Macháček je pořád nade mnou

20. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Jiří Just: Vodkou nekloktám a břízky neobjímám. Fascinuje mě podstata ruské duše

Jak to vidí...: Novinář Jiří Just: Vodkou nekloktám a břízky neobjímám. Fascinuje mě podstata ruské duše

20. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zdraví trávicího traktu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zdraví trávicího traktu

19. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Glogr, Herian, Fabián

O původu příjmení: Glogr, Herian, Fabián

19. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Aneta Langerová: Odmalička miluju příběhy. Díky nim lze život lépe žít

Blízká setkání: Zpěvačka Aneta Langerová: Odmalička miluju příběhy. Díky nim lze život lépe žít

19. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček:  Už nejsme za plašany. Předsednictví EU dopadlo solidně. S kompromisy doma je to horší

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Už nejsme za plašany. Předsednictví EU dopadlo solidně. S kompromisy doma je to horší

19. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč říkáme hrozně pěkné nebo strašně krásné?

O češtině od A do Z: Proč říkáme hrozně pěkné nebo strašně krásné?

18. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Vedle postele si dávám polštář, pro Andersena. Omeletky Haliny Pawlowské o pohádkách

Omeletky: Vedle postele si dávám polštář, pro Andersena. Omeletky Haliny Pawlowské o pohádkách

18. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hit Vánoc: Čokoládové dortíčky plněné vanilkovým krémem podle Josefa Maršálka

Pochoutkový rok: Hit Vánoc: Čokoládové dortíčky plněné vanilkovým krémem podle Josefa Maršálka

18. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 12. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 12. 2022

18. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Farářina je super, říká farář Českobratrské církve evangelické Jordan Tomeš

Jak to vidí...: Farářina je super, říká farář Českobratrské církve evangelické Jordan Tomeš

18. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Choreograf Richard Hes podle Šárky Volemanové

Úžasné životy: Choreograf Richard Hes podle Šárky Volemanové

18. 12. 2022

24 min