Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: André Michelin. Muž, který vydal prvního průvodce pro autoturisty

Příběhy z kalendáře: André Michelin. Muž, který vydal prvního průvodce pro autoturisty

16. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Infarkt myokardu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Infarkt myokardu

16. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

Blízká setkání: Jolka Krásná: Jsem šťastná, že jsem maminka. Rozhovory se synem mě inspirovaly k napsání knížky

16. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Profota, Chmelař

O původu příjmení: Profota, Chmelař

16. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pánové, a teď odkryjte karty. Druhé kolo vyhraje ten, kdo se bude ostřeji bít za voliče

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pánové, a teď odkryjte karty. Druhé kolo vyhraje ten, kdo se bude ostřeji bít za voliče

16. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Primární ciliární dyskineze. Příznakem jsou častá onemocnění dýchacích cest

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Primární ciliární dyskineze. Příznakem jsou častá onemocnění dýchacích cest

15. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Lze v písňovém textu použít vazbu „je to o něčem“?

O češtině od A do Z: Lze v písňovém textu použít vazbu „je to o něčem“?

15. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Jsem odborník na fatální přeřeky. Omeletky Haliny Pawlowské o řeči

Omeletky: Jsem odborník na fatální přeřeky. Omeletky Haliny Pawlowské o řeči

15. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Chtěla bych se vrátit do světa muzikálů, plánuje zpěvačka Vlaďka Skalová. Hudba je totiž její život

Až na dřeň: Chtěla bych se vrátit do světa muzikálů, plánuje zpěvačka Vlaďka Skalová. Hudba je totiž její život

15. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Plněné ořechové trubičky na skle získaly druhé místo! Jsou lahodné a vyloudí vám šťastný úsměv

Pochoutkový rok: Plněné ořechové trubičky na skle získaly druhé místo! Jsou lahodné a vyloudí vám šťastný úsměv

15. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Levanduli do lineckého, zázvor do piškotového. Ozvláštněte tradiční těsta podle Josefa Maršálka

Pochoutkový rok: Levanduli do lineckého, zázvor do piškotového. Ozvláštněte tradiční těsta podle Josefa Maršálka

15. 1. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 15. 1. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 15. 1. 2023

15. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Humor je základem vztahu, směje se Daniela Písařovicová

Zálety Aleny Zárybnické: Humor je základem vztahu, směje se Daniela Písařovicová

15. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Vltavín: Pověst praví, že se Jan Žižka narodil pod dubem, ale podle místních to bylo přímo v dutině stromu

Vltavín: Pověst praví, že se Jan Žižka narodil pod dubem, ale podle místních to bylo přímo v dutině stromu

15. 1. 2023

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Čím si Petra Filová získala fanynky svého blogu Pralinková teta?

Jak to vidí...: Čím si Petra Filová získala fanynky svého blogu Pralinková teta?

15. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jaroslava Hanušová podle Jiřího Lábuse

Úžasné životy: Jaroslava Hanušová podle Jiřího Lábuse

15. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Marie Švermová: Z přesvědčené komunistky chartistka. Odmítnutí ministra ji málem stálo život

Osudové ženy: Marie Švermová: Z přesvědčené komunistky chartistka. Odmítnutí ministra ji málem stálo život

14. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: Jak je národ prosolen, tak dlouho vydrží. A humor je solí života, usmívá se psycholog Jan Lašek

Šarm: Jak je národ prosolen, tak dlouho vydrží. A humor je solí života, usmívá se psycholog Jan Lašek

14. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bebarová, Bečkovi, Příkazký, Skácel, Hádek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Bebarová, Bečkovi, Příkazký, Skácel, Hádek. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

14. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Omeletky: Naše štěně vypadá jako použitý mop bez násady. Omeletky Haliny Pawlowské o mazlíčcích

Omeletky: Naše štěně vypadá jako použitý mop bez násady. Omeletky Haliny Pawlowské o mazlíčcích

14. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pes z útulku? Je to sázka do loterie, ale já měla šťastnou ruku, říká chovatelka

Hobby magazín: Pes z útulku? Je to sázka do loterie, ale já měla šťastnou ruku, říká chovatelka

14. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Je těžší diváka rozplakat, nebo rozesmát? Odpovídá herečka Martina Hudečková

Stříbrný vítr: Je těžší diváka rozplakat, nebo rozesmát? Odpovídá herečka Martina Hudečková

14. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o příletu kormorána, zahazování vajec tučňáků a vůni kávy

Meteor: Meteor o příletu kormorána, zahazování vajec tučňáků a vůni kávy

14. 1. 2023

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Pátek třináctého. Jak toto datum přišlo ke své špatné pověsti?

Příběhy z kalendáře: Pátek třináctého. Jak toto datum přišlo ke své špatné pověsti?

13. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vědkyně Anežka Kuzmičová: Když řeknete dítěti, co má číst, jako byste mu říkali, s kým má kamarádit

Blízká setkání: Vědkyně Anežka Kuzmičová: Když řeknete dítěti, co má číst, jako byste mu říkali, s kým má kamarádit

13. 1. 2023

35 min