Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krásná nemocnice

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krásná nemocnice

12. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kadič, Drbout

O původu příjmení: Kadič, Drbout

12. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Cina o natáčení rozhlasové pohádky: Mauglí? To bylo do plnejch!

Blízká setkání: Herec Jan Cina o natáčení rozhlasové pohádky: Mauglí? To bylo do plnejch!

12. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Veřejnost je oslovována šokem. To vede k apatii a poklesu důvěry ve stát

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Veřejnost je oslovována šokem. To vede k apatii a poklesu důvěry ve stát

12. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vyúčtování nákladů spojených s bydlením

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vyúčtování nákladů spojených s bydlením

11. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Campr, Klacek

O původu příjmení: Campr, Klacek

11. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chcete začít s včelařením? Jaro je ideální čas

Hobby magazín: Chcete začít s včelařením? Jaro je ideální čas

11. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Vždycky jsem se starala o to, aby spravedlnost byla důležitou hodnotou. Zrcadlo Dany Němcové

Zrcadlo: Vždycky jsem se starala o to, aby spravedlnost byla důležitou hodnotou. Zrcadlo Dany Němcové

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociální geograf Drbohlav: Potřeba nalézt lepší život patří mezi ty základní. Rozdíly jsou ohromné

Jak to vidí...: Sociální geograf Drbohlav: Potřeba nalézt lepší život patří mezi ty základní. Rozdíly jsou ohromné

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Zázrak z Ameriky aneb První telefonní linka v Čechách

Příběhy z kalendáře: Zázrak z Ameriky aneb První telefonní linka v Čechách

10. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Umhöh

O původu příjmení: Umhöh

10. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

Blízká setkání: I já mám hodiny, kdy se nedaří, přiznává Daniela Krátká, držitelka ocenění Zlatý Ámos

10. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Omeletky: „Narodit se umí každý, ale jen Ježíš vstal z mrtvých, říkal tatínek.“ Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Narodit se umí každý, ale jen Ježíš vstal z mrtvých, říkal tatínek.“ Omeletky Haliny Pawlowské

9. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Mám svět tance rád, ale fyzická nevolnost byla znamením, že potřebuji pauzu, uznává choreograf Kuneš

Až na dřeň: Mám svět tance rád, ale fyzická nevolnost byla znamením, že potřebuji pauzu, uznává choreograf Kuneš

9. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci

Pochoutkový rok: Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci

9. 4. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023

9. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Chcete si přidat jídlo? Takzvaný nachservis už není obvyklý, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Chcete si přidat jídlo? Takzvaný nachservis už není obvyklý, říká Ladislav Špaček

9. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: K Velikonocům králičí maso. Podává ho ve své restauraci i Zdeněk Pohlreich

Pochoutkový rok: K Velikonocům králičí maso. Podává ho ve své restauraci i Zdeněk Pohlreich

9. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Pokusy na mém těle si budu pamatovat do konce života, směje se Vladimír Kořen

Zálety Aleny Zárybnické: Pokusy na mém těle si budu pamatovat do konce života, směje se Vladimír Kořen

9. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Vltavín: Velikonoční zázračné nitky prý chránily životy, pikání s vajíčky připomínalo hru s kuličkami

Vltavín: Velikonoční zázračné nitky prý chránily životy, pikání s vajíčky připomínalo hru s kuličkami

9. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Spolek U Františka dává psům z laboratoří druhou šanci, vysvětluje Andrea Kolmanová

Jak to vidí...: Spolek U Františka dává psům z laboratoří druhou šanci, vysvětluje Andrea Kolmanová

9. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Květa Fialová podle Nadi Konvalinkové

Úžasné životy: Květa Fialová podle Nadi Konvalinkové

9. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Kamila Moučková: Z televize odešla ráda. Nechtěla být pouhou loutkou režimu

Osudové ženy: Kamila Moučková: Z televize odešla ráda. Nechtěla být pouhou loutkou režimu

8. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Šarm: Maso na jaře?! V řeznictví si řekněte o pořádný flák hovězího. To je po zimě ze všech mas nejlepší

Šarm: Maso na jaře?! V řeznictví si řekněte o pořádný flák hovězího. To je po zimě ze všech mas nejlepší

8. 4. 2023

26 min