Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Úterky a pátky jsem do školy nemohl, hrála se extraliga, vzpomíná Lukáš Radil

Kdo umí, ten umí: Úterky a pátky jsem do školy nemohl, hrála se extraliga, vzpomíná Lukáš Radil

11. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Malovaný unikát aneb Historie českého turistického značení

Příběhy z kalendáře: Malovaný unikát aneb Historie českého turistického značení

11. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Test hotových jídel

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Test hotových jídel

11. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kaucký, Hipča, Bím

O původu příjmení: Kaucký, Hipča, Bím

11. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Dolanský: Jsem fantastickej obličej pro cokoli

Blízká setkání: Herec Jan Dolanský: Jsem fantastickej obličej pro cokoli

11. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí

Hobby magazín: Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí

11. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cestujeme s dětmi do zahraničí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cestujeme s dětmi do zahraničí

10. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kletrštajn, Žampa, Poděbradský, Bejtler

O původu příjmení: Kletrštajn, Žampa, Poděbradský, Bejtler

10. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Do zahrady se má chodit jako do pokojíčku, říká zahradní architekt Ferdinand Leffler

Blízká setkání: Do zahrady se má chodit jako do pokojíčku, říká zahradní architekt Ferdinand Leffler

10. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena podnikatele

Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena podnikatele

9. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Pád vídeňské burzy odstartoval první světovou hospodářskou krizi

Příběhy z kalendáře: Pád vídeňské burzy odstartoval první světovou hospodářskou krizi

9. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Aby se nám nezkrátily svaly

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Aby se nám nezkrátily svaly

9. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Koskan, Cemper, Satorie, Vavřina

O původu příjmení: Koskan, Cemper, Satorie, Vavřina

9. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na ruličkáře v centru si dejte pozor, varuje autor videí o Praze Janek Rubeš. Víme, kde jsou

Blízká setkání: Na ruličkáře v centru si dejte pozor, varuje autor videí o Praze Janek Rubeš. Víme, kde jsou

9. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: V herectví jsem se našel, ale trvalo to. Byl jsem strašně dřevěnej herec, směje se Martin Finger

Až na dřeň: V herectví jsem se našel, ale trvalo to. Byl jsem strašně dřevěnej herec, směje se Martin Finger

9. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Louka místo zahrady. Pampeliška nahradí rukolu, sedmikráska polníček

Hobby magazín: Louka místo zahrady. Pampeliška nahradí rukolu, sedmikráska polníček

9. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Hlavním úkolem Karla III. bude dokázat Britům, že monarchie má pořád ještě smysl

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Hlavním úkolem Karla III. bude dokázat Britům, že monarchie má pořád ještě smysl

9. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Čanda, Kymla, Doubrava, Polák

O původu příjmení: Čanda, Kymla, Doubrava, Polák

8. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Omeletky: Na vernisáži mne zaujala moderní instalace na zdi. Bohužel to byl větrák. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Na vernisáži mne zaujala moderní instalace na zdi. Bohužel to byl větrák. Omeletky Haliny Pawlowské

8. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kameraman David Cysař: Historie Winternitzovy vily a naší rodiny je nekonečný příběh

Blízká setkání: Kameraman David Cysař: Historie Winternitzovy vily a naší rodiny je nekonečný příběh

8. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Použití výrazů „vteřina“ a „sekunda“

O češtině od A do Z: Použití výrazů „vteřina“ a „sekunda“

7. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Nejen o skandálech s Vaškem Šandou. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Nejen o skandálech s Vaškem Šandou. Omeletky Haliny Pawlowské

7. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové

Pochoutkový rok: Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové

7. 5. 2023

7 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kameraman Janoušek: Objevitelé solné jeskyně v Iránu šli několik kilometrů nazí

Zálety Aleny Zárybnické: Kameraman Janoušek: Objevitelé solné jeskyně v Iránu šli několik kilometrů nazí

7. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Rozhlasoví technici nebývají v éteru slyšet, ale bez nich by nebylo slyšet vůbec nic

Vltavín: Rozhlasoví technici nebývají v éteru slyšet, ale bez nich by nebylo slyšet vůbec nic

7. 5. 2023

38 min