Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

7. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Schůzka v Džiddě k zastavení války na Ukrajině nepřispěje. Mír se uzavírá s nepřítelem

Jak to vidí...: Analytik: Schůzka v Džiddě k zastavení války na Ukrajině nepřispěje. Mír se uzavírá s nepřítelem

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

6. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Udílení Nobelovy ceny vzniklo díky novinářské kachně. Omeletky Haliny Pawlowské o zprávách

Omeletky: Udílení Nobelovy ceny vzniklo díky novinářské kachně. Omeletky Haliny Pawlowské o zprávách

6. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky

Pochoutkový rok: Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky

6. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 8. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 8. 2023

6. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Vltavín: Hrad Kalich prý postavil Jan Žižka z Trocnova. Jisté to není, ale určitě jej dobýval a rozšířil

Vltavín: Hrad Kalich prý postavil Jan Žižka z Trocnova. Jisté to není, ale určitě jej dobýval a rozšířil

6. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

Úžasné životy: Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

6. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

5. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Omeletky: Kdepak svatební fotky, manžel se chtěl podívat na auto. Omeletky Haliny Pawlowské o zklamání

Omeletky: Kdepak svatební fotky, manžel se chtěl podívat na auto. Omeletky Haliny Pawlowské o zklamání

5. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

5. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nejradši jsem na chatě v Řevnicích u Prahy, prozrazuje mikrobioložka Blanka Říhová

Stříbrný vítr: Nejradši jsem na chatě v Řevnicích u Prahy, prozrazuje mikrobioložka Blanka Říhová

5. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o největším broukovi, uhlíku proti suchu a otravě muchomůrkou

Meteor: Meteor o největším broukovi, uhlíku proti suchu a otravě muchomůrkou

5. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Šampaňské. Symbol luxusu, který si oblíbil James Bond i Marylin Monroe

Příběhy z kalendáře: Šampaňské. Symbol luxusu, který si oblíbil James Bond i Marylin Monroe

4. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

4. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomická analytička: To nejhorší je za námi, ode dna se ale odrážíme jako poslední ze všech

Jak to vidí...: Ekonomická analytička: To nejhorší je za námi, ode dna se ale odrážíme jako poslední ze všech

4. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak zvládat negativní emoce. Mistrovský kurz Jany Tamchynové

Mistrovský kurz: Jak zvládat negativní emoce. Mistrovský kurz Jany Tamchynové

3. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Káva nejen v šálku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Káva nejen v šálku

3. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Mereda, Kmetík, Pícha, Lukáč

O původu příjmení: Mereda, Kmetík, Pícha, Lukáč

3. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

3. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Český strakáč patří k nejstarším českým plemenům králíků

Hobby magazín: Český strakáč patří k nejstarším českým plemenům králíků

3. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Smetana: Atomová bomba by vznikla i bez fyzika Roberta Oppenheimera

Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Smetana: Atomová bomba by vznikla i bez fyzika Roberta Oppenheimera

3. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Prázdniny na venkově

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Prázdniny na venkově

2. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Plech, Krlín, Pavlásek

O původu příjmení: Plech, Krlín, Pavlásek

2. 8. 2023

1 min